Этому убожеству мало одной темы про политическое убожество. Он ещё другую создал для восхваления. За сколько работаешь?
Адміне, коли кацап @Good man перестане засмічувати український форум? Це троль, який сере у всіх політичних темах, тепер переліз до волонтерів!
Интеллектуальные ущербы, вы готовы навредить Украине, лишь бы навредить Порошенко. Не вам рассуждать о патриотизме, кремлевские прихлебатели.
Я дуже перепрошую за свої п"ять копійок @Silver bullet, @MARTINI навряд чи перечитує всю нашу писанину) Тому варто до нього чи до тої пані з лінійкою звертатися або через приватну переписку, або через опцію Поскаржитися писати прямо маленькому волохатому звіряткові Хоча і це нічого не дасть)
Как бы тебе помягче сказать. Дело в том, что если применять правила форума к нам обоим, то борщеварочка не будет вылезать из бана, а я буду спокойно писать, имея лишь предупреждения, но не бан. И борщеварочка это прекрасно понимает. Оттого у её всё в голове взрывается.
Кацапка, во-первых, это был бан после твоих интрижек и сплетен. Во-вторых, от модератора, которого из вашей секты за необъективность разве что матом не посылают. В-третьих, когда я ей в лицо расписал качество её действий по бану, то ей даже не нашлось, что мне возразить. И самое приятное - это четвёртое: когда в теме о модерировании вы ныли про мой бан, а я зашёл и предложил отмотать месяц и посчитать косяки и забанить по заслугам, то вы мгновенно засунули свои языки в задницы и покинули тему. Бесплатный урок объективности закончен, остальное за деньги. Свободна.
Зараз легко нарватися на волонтерів-пройдисвітів. Я не вірю тим, хто збирає гроші на одежу військовим. Я не розумію, коли збирають гроші на тепловізор, або на оптичний приціл. Ці речі поставляються тонами в Україну. Це не 2014 рік і навіть не 2015... А люди у нас дуже комерційні.
https://prolviv.com/blog/2022/05/05...ta-zatrymaly-za-rozkradannia-humanitarky-zmi/ Затриманих звинувачують у незаконному використанні гуманітарної допомоги, благодійних пожертв і безоплатної допомоги. Справа розслідується в рамках кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 201-2 КК України. Джерела видання повідомили, що Матис і Шпитко продавали гуманітарку і спорядження для військових ЗСУ та інших військових формувань, які боронять Україну від російської армії. Вони привласнювали пожертви благодійників, які перераховували кошти на рахунки громадської організації “Юридична сотня”, так і на власні банківські рахунки, які згодом виводили через банківські термінали та відділення. Працівники СБУ затримали Матиса і Шпитка “на гарячому” під час отримання коштів та передачі військового спорядження.
Друзі, памʼятаєте, розповідав про тур Антіна Мухарського (він же Орест Лютий) з піснями воєнного часу по Америці? Мета туру - зібрати 1 000 000 $ для Української армії з концертами «Пісні воєнного часу». Так от! Тур Канадою Антін разом з дружиною Єлизаветою уже завершили і перерахували нам 1 285 105 гривень на потреби української армії. Тепер вирушають далі - по США. Перший концерт там уже відбувся - у Сіетлі зібрали ще 6200$ або ж 173 тисячі гривень. Кошти з американських концертів їхнього туру ідуть на рахунки наших партнерів у США - Help Heroes of Ukraine. Вони куплять потрібне обладнання і екіпірування для військових і доставлять нам на Фонд. Хлопці днями були у нас на штабі у Києві. Робота йде Тому українці у США і всі, хто має там знайомих, друзів чи родичів - ширше інформацію про нові концерти. КВИТКИ І РОЗКЛАД: http://www.forukraine.com.ua/ Усі кошти, зібрані під час виступів, будуть перераховані у наш Фонд. Разом працюємо на перемогу Сергій Притула
Ось так виглядає «жир» - фуру з бронежилетами та іншими «смаколиками» показав Фонд «Повернись живим» В Фонді наголошують, що завдяки вашим пожертвам, наші військові отримали 2248 засобів захисту та одиниць обладнання на загальну суму понад 16,8 мільйонів гривень:
Сергій Притула Вибране · 1 год · Кілька днів тому у нашому волонтерському штабі була велика нарада, яка стосувалась питань оптимізації роботи нашої команди і питань пріоритезації закупівель, з огляду на зменшення фінансових надходжень від донорів. Про це і про результати наради я розповім пізніше. Але ось це відео - це рефлексія на події, які відбуваються навколо і які, певним чином, теж сповільнюють донати волонтерам! Сьогодні ми з директоркою фонду затвердили перелік проплат по шести пунктах загальною вартістю у понад 62 000 000 грн ( БПЛА, ПНБ, засоби РЕР/РЕБ). Це окрім того, що кожного дня на закупівлі в «рутинному порядку» йде від 1,5 до 3,5 млн. грн. І ці темпи витрат трооооооохи не співпадають із темпами зборів(((. Коротше кажучи, подивіться відео і мені не доведеться довго розписувати, чому нам конкретно зараз так важлива ваша підтримка! Працюємо, панове!! View: https://www.facebook.com/watch?v=1118700705751187
11-річний хлопчик-переселенець з Донеччини зібрав гроші на 20 бронежилетів та тепловізор для ЗСУ (ФОТО) Родина Максима змушена була переїхати з міста Покровськ до Чернівців, де школяр прагнув допомогти своїй сім'ї та країні. Щоб заробити гроші для армії, Максим написав оголошення про пошук роботи та за символічну суму допомагав сусідам виносити сміття, приносив питну воду та ходив за покупками. «Я шукаю роботу» - це оголошення розчулило місцеву спільноту. Гроші, які отримує Максим він відправляє на потребу ЗСУ Максимко по-дитячому щиро тішиться своїми успіхами. Ще місяць тому хлопчик мріяв заробити кошти для придбання бодай одного бронежилета, який врятує життя якомусь відважному бійцю. Зізнається: через своє оголошення про пошук роботи він познайомився з багатьма хорошими людьми, завдяки яким йому вдалося відправити на передову більше 20 бронежилетів, 5 розгрузок, тепловізор і пристрій нічного бачення.
Ближчим часом, коли перетнемо позначку у 200 доправлених тачок на фронт, зроблю окремий допис по цьому напрямку. А поки трохи волонтерської «рутини». Дякую усім за підтримку наших старань! Працюємо, панове!! Сергій Притула - Ближчим часом, коли перетнемо позначку у...