RCT, можу продати посвідчення електрика із допуском до 10 тисяч Вольт. Тільки вміння безпечно працювати не продам.
чи старі права ( 1991 року) ще будуть довго дійсні ? Бо цікавився у МРЕО про обмін - вимагають 1 заява 2 старі права 3 фото 4 квитанції про оплату 5 довідка з автошколи де проходило навчання довідка давно успішно загублена , та і автошколи вже у тому місці нема ( перехрестя вул Коперніка та вул Грабовського) чи дійсно вони в праві вимагати довідку з автошколи адже права мої зараз дійсні ?
KARABIN, Я колись також їх купляв, мені дали авто-карту, що я пройшов, навчання в такій-то, автошколі, але я нажаль десь її посіяв.
Хто мав справу ближчим часом з відновленням прав в Львові...допоможіть будь ласка...куди звертатись,скільки грошей коштує вся процедура...Які "підводні камені" Втратив права,хотів б відновити,але не знаю з чого починати.Наперед вдячний.
Зараз я проживаю в Чеській республіці, там отримала чеські водійські посвідчення, 4 роки стажу. Чи можу я з ними їздити на території України будучи громадянинкою України і як довго? що робити з правами, якщо повернусь жити назад в Україну... треба буде здавати на українські в нас..? .Дякую допереду за інфо...
Вони в вас мають бути міжнародного зразка, як в інших країнах Європи. Моя сестра має то теж їздить тут без проблем в Україні на іноземного зразка правах)
я вже місяц ходжу на водійскі курси. Дуже подобається, навіть не очікувала, що так швидко буде щось виходити.
Чи можливо отримати українське посвідчення водія громадянину Росії? Російських прав не маю, водити не вмію (хочу вчитись)