водій застрелив пішохода, який переходив дорогу в забороненому місці

Тема у розділі 'Ти маєш право...', створена користувачем Redhotchilly, 21 лис 2007.

1. volk

volk Well-Known Member

Відповідь: водій застрелив пішохода, який переходив дорогу в забороненому місці

І що, теж стріляють в пішоходів?
    От, блін, розвелося ж їх, - машині проїхати немає де!

А той чувак того не знав? А як він отримав зброю без інструктажу? Це- його зброя, він її власник?

• Подобається Подобається x 1
  2. vasili

vasili Well-Known Member

дикість але й іншими методами такого ефекту не добєсся

3. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

а я вам скажу, що тут завжди пріоритет має ПІШОХІД... немає різниці чи він переходив дорогу на переході чи ні.

мене у Львові на зебрі кілька-раз чуть не збили???- де тут культура водіння...
    ше й кричав :" Шо лізеш під колеса!"... бо він спішив...

• Подобається Подобається x 4
  4. demetris

demetris Well-Known Member

Ні... провчити - то два зуби вибити чи ноги поламати, астріляти впритул в груди - то це вже "состояніє афєкта". Він (може несвідомо) хотів його завалити, от і завалив.

шкода... обох.

• Подобається Подобається x 3
  5. volk

volk Well-Known Member

А якщо пішоход матиме зброю теж, то на ранок на двох дурнів стане менше.

6. Redhotchilly

і машини, і автобуси, і скутери, і велосипеди... і місцеві,і туристи...
    всі стоять в пробках і пропускають людей...

7. консультант

консультант Дуже важлива персона

На даний час на жаль "борзих" розвелось дуже багато. На мою думку, якби пішохід був вибачився або хоч промовчав, то більш ніж впевнений, що ніхто в нього ніколи ли б не стріляв. А в даній ситуації, на жаль вже покійний пішохід, був з дівчиною. Видно хотів показати наскільки він крутий, от і скрутила його куля... Що зробиш ? Зате він можливо врятував життя багатьом іншим пішоходам, які вже не будуть відважуватись відкривати хавальник, коли не праві...

Різниця така, що ніхто не планував його вбивати.

8. volk

volk Well-Known Member

І воно так і є, колись в правилах так і було написано. Тільки деякі водії правил не читали.

• Подобається Подобається x 2
  9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Безумовно це так. Але якщо є мозок в голові, то треба враховувати об"єктивні чинники, які я навів у дописі вище. Як опинишся на пару місяців на лікарняному ліжку чи в труні, а водій у борговій ямі чи тюрмі і клястиме тебе, то чи сильно тебе буде тішити твоя "перевага"?

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я,щось не зрозумів...То,коли пішохід перебігає дорогу перед Вашим авто,Ви теж витягуєте пістолет і стріляєте?

11. volk

volk Well-Known Member

І водії, і пішоходи є учасниками дорожнього руху, тому вони самі відповідають за свої вчинки. Але пішоходи мають перевагу, бо за рівних обставин вони страждають більше, про це вже було сказано. Крім того, відстрілювати за порушення ПДР - це вже нонсенс. Давайте тоді зайців в транспорті - теж одразу до стінки, боржників комунальних послуг -теж...

12. Redhotchilly

Мартіні, погодьтесь... шо коли ви отримуєте права і сідаєте за кермо, ви усвідомлюєте, що керуєте засобом підвищеного ризику.
    Ми живемо в реальному світі...
    так, культура водіння в нас низька, половина, якшо не більше людей покупляли права і стали страшними "шумахерами"...

але є ше інші цінності...
    машина -то метал!

13. volk

volk Well-Known Member

Тобто, людина мала зброю для самозахисту. Ви вважаєте, це якраз випадок самозахисту?

14. консультант

Якщо культура водіння низька, то про культуру пішоходів взагалі нема що говорити. Переходить де заманеться ще й нахамити може, будучи з похмілля або накурившись різного непотребу. Колись хоч в школах уроки проводились і практичні заняття, тепер щось не бачу на вулицях таких міропреємств. Ходять, як корови по дорозі, ні пішоходні переходи, ні світлофори для деяких не існують. Водій змушений вважати на свою машину, на чужу та ще й на своєрідних камікадзе, які чуть не кидаються під колеса авта. Не потрібно стріляти. В машині потрібно мати файну гумову палицю і пару палиць всипати одному і другому так, щоб зад затерп, то буде знав, що можна, що не можна...!

15. Liliya

Liliya Well-Known Member

Нерви у людей зараз на межі. Але зі своєю агресією треба боротися і подавляти у собі бажання на комусь відігратися, тим паче фізично.

• Подобається Подобається x 4
  16. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Хотів би провчити - дав в би в морду. А так дибіл явний, в ситуації коли життю нічого не загрожує за зброю хапатись....
    А взагалі то так як деякі водії їздять, плювавщи на червоне світло дорожні правила, то теж непогано було б якби когось "провчили".

17. консультант

Я вважаю, що пішохід крім порушення правил пішохода мусів ще й хамити, як в більшості роблять. По роках видно, що пішохід був старшим, значить можливо фізично сильнішим і скоріш за все думав застосувати свою силу, от тому так і вийшло. Що там зараз вже говорити, винуватий той, хто залишився живий, а хто спровокував цей інцендент - впав, як герой на полі бою. Так воно і є в житті. Набив би морду пішохід водієві і втік, це було б просто хуліганство, яке ніхто і ніколи б не розкривав. Пішохід ходив би орлом, а водів думав би, чому в нас такий бардак на дорогах...

18. Redhotchilly

так, на все це має вважати водій.
    і в правилах так і написано.

p.s.в кожного є нерви... я так само можу висловлюватись не злим, тихим словом...

але переходжу на зелене світло... і де гарантія, що якись водій може не зупинитись і мене вбити???

19. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Ну ви уявляєте собі, що буде, якщо кожен буде використовувати такі методи? А завтра ваша дитина м"ячем виб"є комусь шкло і за це треба буде
    Я ж не проте говорю, що пішохід правий, а водій ні. ПДР ще ніхто не відміняв, але де ті, хто мають слідкувати за їх дотриманням? Інспектор ДАІ мав би штрафувати і такого пішохода теж. Але їм не до того, вони в інших місцях пасуться.

20. Redhotchilly

я би ненадумувала нічого...
    виправдання, як на мене, немає

а де твій аватар? :)