Вода?!

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем LvivAnka, 2 гру 2009.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

з якої дистильована вода все успішно витягне, як абсорбент.

2. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

це все ж ліпше ніж конячі джози мінералів які містяться в звичайній воді, та відкладаються в нирках як осад в чайнику..

необхідні мікроелементи ми отримуєм із продуктів харчування:
    Mg - риба, м"ясо, горіхи, какао
    Cu - риба, бобові, гриби, горіхи, какао
    Cr - сир, зернові культури
    Zn - молоко, риба, м"ясо, боби, часник
    P - яйця, риба, м"ясо, боби, молоко

і теде і тепе.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ліпше, хто сперечається? Але не нормально. Хороший продукт для людини є той, що природою утворений, а коли там чєловєк запхав свої суставчики, може принести вже не то.

---------- Додано в 12:55 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ----------

ще раз: дистильована вода похожа до абсорбент. Вона все тягне на себе, тому оті всі елементи, що ви написали, дистильована вода втягнувши в себе, виводиться з сечею, вимиваючи з організму.

4. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

яким чином??

Ось морська вода коли її пити, вона витягне (висушить) організм за рахунок набагато вищої осмотичної сили і клітини зневодняться і загинуть.

А на рахунок абсорції,можна детальніше, я к саме можливе "вимивання" мінералів із клітин??

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А поживні речовини просто не дійдуть до клітини. В процесі переробки їди вода абсорбує на себе їх. Природна вода має природнє насичення мінералів, а дистильована, потрапивши у середовище намагається стати природньою. Дистильована вода є нестійка сполука у природі.

6. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

як нестійка?

Хімічний склад не змінюється, все ж те - Н2О.
    Дисстильована - це абсол.ютно чиста вода, яка не містить шкідливих домішок (ну звісно що є і нешкідливі, проте в наш час якість води погіршується з кожним днем).

Доречі, іній, сніг, тала вода, дощова вода - це все дистильована вода.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Теретично так.

Але той дощ, чи вода з снігу, чи інею торкнувшись землі, моментально перестає бути дистильованою.

А будь-яка вода, взята з під-землі, не є дистильованою, а дощівку ніхто не пє.

---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

Ви коли небудь робили аналіз води? От зробіть і ви там побачите не лише Н2О, а пів таблиці Мєндєлєєва.

8. svetolana

svetolana Member

Так вода з водопроводу з часом становиться все гіршою та гіршою за якістю, тому що трубопровідна система не ремонтується та не відновлюється, усі системи застарілі. Та очищення води стає більш коштовним. Тому особливо, на весні пити воду з під крана - дуже ризиковано.
    Я придбаю воду з місцевого джерела, тому що вода проточна, хоча не має гарантії якості і цїєї води.
    Дистильована вода - більш корисна, її можна вживати напротязі деякого періоду, а всі необхідні елементи будут потраплять з їжею.

А саме найкраще - жити у своєму домі та мати власний колодяз або скважену.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

У чому її користь? Тут питання: чи дистилят не шкідливий, а про користь... вперше чую.

10. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

тільки не забудьте зробити хімічний аналіз. У власному колодязі таке може бути, наприклад, якщо підземне джерело, що його живить, перед тим неглибоко залягає під полем фермера-сусіда...
    якого? поки корчі не почнуть хапати через вимитий калій з магнієм?

• Подобається Подобається x 2
  11. Sman

Sman Well-Known Member

Родичі, в яких зараз живу мають свій дистилятор і п"ють тільки таку воду, бо родичка має купу каміння в нирках. І варять все на тій воді. І я з ними навчився. П"ю вже більше, як пів року. Почуваюся чудово. :)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

дивно... каміння можуть бути абсолютно не від води.

13. Sman

Sman Well-Known Member

Звідки ви взяли про корчі? Люди вже п"ють таку воду 6 років і нікого корчі не хапали ще. А в хаті зі мною шестеро людей. Почитайте Поля Брега про дистильовану воду.

http://www.osmos.ru/house/article/bregg.html

---------- Додано в 09:58 ---------- Попередній допис був написаний в 09:49 ----------

Можуть бути. Від неправильного обміну речовин виникають камінці, але "сечокам"яну хворобу може викликати також надто жорстка вода з великим вмістом солей кальцію, гостра, солона, неякісна їжа, нестача або, навпаки, надлишок кальцію в організмі, хронічні захворювання шлунка та кишечнику, нирок". Так що вода теж має значення.

14. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

поганий аргумент - посилатися на сайти, які рекламують-продають дистилятори. Спробуйте пошукати більш достовірні джерела.
    Для прикладу, після відкидання рекламного жмиху гугл виводить на таке:
    Рубрика "Человек" / Вода / приложение / доклад ВОЗ / часть 03
    А ще на таку дуже пізнавальну і аргументовану дискусію
    А тут бодібілдери пишуть на тему дистильованої води
    Хоча, вірю, шукати нормальну інформацію на цю тему важко - все забито псевдостаттями з сайтів, що торгують фільтрами зворотного осмосу...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

може

ну... то реклама осмоса.

16. Sman

Sman Well-Known Member

Я навіть не побачив, що там реклама дистиляторів. Просто знайшов копію книжки, яку маю в паперовому варіанті. А добрим аргументом є те, що Поль Брег, який помер у 90 з лишнім і то не від хвороби, а впотився був тим живим експериментом. Коли зробили розтин його тіла, то всі органи, судини були, як в 25 річного хлопця. А джерела достовірніші шукати то невдячна справа. Той хто пише, той і переконує в своїй правоті. :) Я вам з практики розказую. Сім"я, в котрій зараз живу, користуються дистилятором для пиття води і варять все з неї вже 6 років. Не знаю, чи збіг, але кажуть та я і рік вже майже бачу , що ніхто в хаті нічим не слабує. А якби ви бачили, що вичищають з того бачка, де проходить сама очистка, то ви би своїм очам не повірили, скільки всякої зарази в воді.
    Ну і хіба тільки дистилятори рекламують? А фільтри різні, чи другі очисники не рекламують? Чи ви скажете, що вода добра і чистити не треба?

---------- Додано в 17:56 ---------- Попередній допис був написаний в 17:51 ----------

А як людям продати і не рекламувати? Добре, що продають дистилятори для домашнього очищення води. З магазину води не накупишся тої дистильованої. І не всюди вона і продається.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

То все таке...

Я можу знайти діда, що прожив 100 років і не пив дистильованої води, а пив горівку і курив.

Тут є багато факторів.

---------- Додано в 23:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ----------

То все таке...

Я можу знайти діда, що прожив 100 років і не пив дистильованої води, а пив горівку і курив.

Тут є багато факторів.

18. Lamma

Lamma Member

Я п'ю талу воду. Тільки після розморожування ще раз її через фільтр проганяю

19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

сніг на вулиці збираєте?

20. Karine

Karine Member

Воду з під крану пити - це жах! Особливо поїти дітей! Ми якось раніше різні фільтри купували, катриджи міняли, але зараз геть облінились))) Замовляємо просто воду в бутлях Небесної криниці. Це дорожче, але зате без проблем) і вода хороша
    В Києві ж таких джерел як у Льовові немає) Хоча бачу, що й у вас з ними якісь проблеми - нітрати і все таке

а де твій аватар? :)