ми теж купляли таку воду , довший час, але перед новим роком купили, таак там якись осад був, щось плавало, а смерділа, що то за вода , після того купили фільр і все добре, принаймі бачу, що я фільтрую, яку воду і т.д. Така вода смачна
Я противник розбалансованої води. Якщо ви фільтром забираєте якийсь хімічний елемент, слід розуміти, що в організмі ця вода той елемент витягне на себе і виведе з організму. Вода може бути гіршою, кращою, але важливо - збалансованою. Чому не можна пити дистильовану воду? Правда, вода, що тече по трубах, "з крану" - теж розбалансована, але не фільтрацією, а "збагаченням". Все ж краще фільтрувати, ніж пити з крану.
кожна вода має хімічний баланс, який утворений природою, можливо сотнями років....якщо вода артезіанська (>50 м в глибину). Коли забрати який елемент з води порушується баланс, у порушеному балансі вода "намагається" його відновити. Потрапивши в організм, вона це і "робить". Так само стається, коли п"ємо дистильовану воду. Дистильована вода - це суха губка у вологому середовищі, тільки дистильованя "тягне" на себе все, що "бачить". Я бував на одній фірмі, яка продукує воду.... Вони всю свою воду фільтрують на скільки то можливо, а потім додають різні добавки, щоб зробити її цілющою, у що дуже слабо віриться....
миху, а кров, чи вино - то теж ніби вода? = тільки аж надто сильно розбалансована, видко.... == вже не кажучи про ті дисбаланси, що створюють чаї, кави та фруктові соки.... == ото на незбалансованій воді бульбу варив - то зовсім прісна (несолена) вийшла....
Якщо просто то вирівнювання концентрацій. Наприклад вашому організмі багато К а у воді нема, тоді при проходженні через організм буде створюватися рівновага частину К перейде у воду, відповідно з організму К буде виводитися.
І так зі всіма сполуками? Тобто вода мала б бути абсолютно ізотонічною за... гм... всією періодичною таблицею?
Тобто, якщо у воді мало Са, а в організмі його завжди багато, то Са буде вимиватися з організму? Якби усе так було просто, як в пробірках, то ми б за кількв років розсипалися. Збалансована вода природою-це не значить, що вона добра для організму. Приклад, Закарпатські води із відсутністю йоду. Та й мінеральні води від кислих до лужних - одним зле, другим - добре. Просто організм дуже досконала буферна система, і довго може переварювати усяку бяку, відновлюючи СВІЙ баланс. А наколо води створили багато легенд. Виморожена, жива, чи яка прослухала реквієм Моцарта... .
а якщо б вода була нормально збалансована? - тоді оце-от соління порушило б баланс! Сіль - то натрій, і у зіпсутій таким чином воді зварена бульба - потім би напхала мені до організму надлишок натрію, вкравши натомість у мене калій? == Як так можна бездумно розбалансовувати баланс води, що балансувався впродовж (можливо) сотень років балансування!
Звичайно, але краще 60 мл. води на 40 мл C2H5OH. Класика від Мєндєлєєва. Знав, видать, толк, академіком був.