Вода

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 25 тра 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

як фільтрується? морозом?

2. Summer

Summer Well-Known Member

ми теж купляли таку воду , довший час, але перед новим роком купили, таак там якись осад був, щось плавало, а смерділа, що то за вода :dntknw:, після того купили фільр і все добре, принаймі бачу, що я фільтрую, яку воду і т.д. Така вода смачна :)

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я противник розбалансованої води. Якщо ви фільтром забираєте якийсь хімічний елемент, слід розуміти, що в організмі ця вода той елемент витягне на себе і виведе з організму. Вода може бути гіршою, кращою, але важливо - збалансованою. Чому не можна пити дистильовану воду? Правда, вода, що тече по трубах, "з крану" - теж розбалансована, але не фільтрацією, а "збагаченням". Все ж краще фільтрувати, ніж пити з крану.

• Подобається Подобається x 3
  4. Summer

Summer Well-Known Member

так я ж фільтрую...

• Подобається Подобається x 1
  5. iso

iso Well-Known Member

А це яким чином?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

кожна вода має хімічний баланс, який утворений природою, можливо сотнями років....якщо вода артезіанська (>50 м в глибину). Коли забрати який елемент з води порушується баланс, у порушеному балансі вода "намагається" його відновити. Потрапивши в організм, вона це і "робить". Так само стається, коли п"ємо дистильовану воду. Дистильована вода - це суха губка у вологому середовищі, тільки дистильованя "тягне" на себе все, що "бачить".
    Я бував на одній фірмі, яка продукує воду.... Вони всю свою воду фільтрують на скільки то можливо, а потім додають різні добавки, щоб зробити її цілющою, у що дуже слабо віриться....

7. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

миху, а кров, чи вино - то теж ніби вода? = тільки аж надто сильно розбалансована, видко....
    ==
    вже не кажучи про ті дисбаланси, що створюють чаї, кави та фруктові соки....
    ==
    ото на незбалансованій воді бульбу варив - то зовсім прісна (несолена) вийшла....

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

нє, кров і вино - то не вода.

та будь-яка їжа - то трутка.

бульба біла, чи жовта?

• Подобається Подобається x 1
  9. Summer

Summer Well-Known Member

:haha:
    ну може більше посолити треба було....

10. fuxx

fuxx Member

Якщо просто то вирівнювання концентрацій.
    Наприклад вашому організмі багато К а у воді нема, тоді при проходженні через організм буде створюватися рівновага частину К перейде у воду, відповідно з організму К буде виводитися.

11. Максим

Максим Well-Known Member

І так зі всіма сполуками? Тобто вода мала б бути абсолютно ізотонічною за... гм... всією періодичною таблицею? ;)

12. iso

iso Well-Known Member

Тобто, якщо у воді мало Са, а в організмі його завжди багато, то Са буде вимиватися з організму? Якби усе так було просто, як в пробірках, то ми б за кількв років розсипалися.
    Збалансована вода природою-це не значить, що вона добра для організму. Приклад, Закарпатські води із відсутністю йоду. Та й мінеральні води від кислих до лужних - одним зле, другим - добре. Просто організм дуже досконала буферна система, і довго може переварювати усяку бяку, відновлюючи СВІЙ баланс.
    А наколо води створили багато легенд. Виморожена, жива, чи яка прослухала реквієм Моцарта... .

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

тобто... дистильовану воду можна пити, нє?

14. afterstep

а якщо б вода була нормально збалансована? - тоді оце-от соління порушило б баланс!
    Сіль - то натрій, і у зіпсутій таким чином воді зварена бульба - потім би напхала мені до організму надлишок натрію, вкравши натомість у мене калій?
    ==
    Як так можна бездумно розбалансовувати баланс води, що балансувався впродовж (можливо) сотень років балансування!

15. iso

iso Well-Known Member

Звичайно, але краще 60 мл. води на 40 мл C2H5OH. Класика від Мєндєлєєва. Знав, видать, толк, академіком був.

• Подобається Подобається x 4
  16. Максим

Максим Well-Known Member

Технічно можливо. Але вона не збалансована. ;)

17. afterstep

о - баланс, перевірений часом!

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

от і я про це......

19. Summer

Summer Well-Known Member

мінералку, а саме лікувальну багато пити не можна, тільки для профілактики, але не постійно!

20. iso

iso Well-Known Member

Але ж вони збалансовані віками?:ireful1:

а де твій аватар? :)