Відповідь: Вода Фільтри бріта та інші сильно спаганіли за останні роки, раніш вода після них була чарівна, а зараз вони ще туда свого вуголька додабть, напевно або підробка бренду, або бренд померае
Відповідь: Вода ех, яка чудова і смачна вода була на личаківській!.... міг пити, просто набравши води з крану....
Відповідь: Вода а краник можна було відкрутити в любий час дня і ночі. Ніяких тобі вставай в 6-тій аби воду застати.
Відповідь: Вода Исходя из личного опыта, почти уверен (наверное и другие), что вода является своеобразным "диагностиком" состояния здоровья. Если тяга к ней велика (ванна, душ, баня....), что так и осознается, и удовлетворяется, уверенно считаю себя здоровым и таковым чувствую. :y:. Если замечаю, что "удовольствия" от воды ослабли, порой незаметно, но существенно - возникли паузы, понимаю, что организм по какой-то причине ослаб или приболел. Но появляются сомнение: может быть "диагностиком" является именно организм: страхует сам себя?
Відповідь: Вода Аква віта, або Що ми п’ємо? 22 лютого 2008 Вода, що витікає з наших кранів, уже не є популярною. Багато людей п’ють її лише добре прокип’ятивши. Наявність осаду — результат забруднення, що більше осаду, то шкідливіша вода. Щоправда, після численних фільтрацій (у Львові вся технологія водопідготовки складається лише з відстоювання та хлорування) її можна пити, хоча користі з неї — жодної. Як розповіла Надія Щербак, начальник лабораторії якості води „Львівводоканалу”, воду для Львова отримують із 118 свердловин, розміщених у Львівській області. Більш м’яка вода надходить із Стрийського та Яворівського ра*йонів, вона містить менше мінеральних солей. Уся вода, яку споживають львів’яни, підземна (не з джерел і не з річок). Та вона відповідає всім бактеріальним і хімічним нормам. Щоправда, на наших теренах вода є досить „твердою”, бо містить багато мінеральних солей. У Шевченківському районі міста питна вода м’якша, ніж у інших, бо вона надходить із Яворова. „У Львові бюветів не буде ніколи, бо ті води, що залягають під містом, непридатні до вживання без попереднього очищення. Вода з усіх джерел на території Львова містить багато різних бактерій. Воду з них пити також не можна. Колись на вулицях міста були встановлені так звані „колонки”, в які подавали воду з-під землі за допомогою насосів. Та оскільки ця вода не відповідала жодним санітарним нормам, то від такої ідеї відмовилися”, — стверджує пані Надія. За результатами дослідження, водопровідна вода більш якісна, ніж бюветна. Експерти пояснюють це тим, що водопровідну воду спе*ціально готують перед споживанням та знезаражують. Також працівники „Львівводоканалу” переконують, що від відстоювання води її якість не покращиться, натомість вона втрачає свої властивості, тож фахівці радять користуватися фільтрами для очищення води. Щодо води, яку розвозять по місту, під емблемою „чиста”, то цим гаслам не варто довіряти. „Вода з машин, так би мовити, „моршинська”, аж ніяк не схожа на справжню моршинську, бо інакше її б не продавали по 20 копійок за 1 літр, — розповідає пані Надія. — Крім того, заради цікавості, ми провели дослідження, щоправда, не*офіційне, щодо якості води, яку продають з машин у різних куточках Львова, і виявили, що її теж не можна вживати без відповідної обробки. У ній — бактерії і багато мінеральних солей, притаманних воді, яка щодня тече з наших кранів. Та й за хімічним складом ця вода аж ніяк не є “Моршинською”. На моє запитання, звідки возять цю воду, водії мовчать, ніби „в рот води набрали”. То ж поки ми радіємо та дякуємо „доброму дяді” за такий нечуваний сервіс — “цілюща моршинська” подана до власного під’їзду — цей „добрий дядя” дістає „моршинську” з місцевих забруднених джерел, і на нашій довірі заробляє, мабуть, непогані гроші. Проте спроби продавати у місті очищену воду не зникають. Нещодавно приватний підприємець Роман Синейко разом зі своїм партнером вирішив постачати у місто чисту воду. Зараз його „точки” можна знайти на Сихові. „Ми налагодили водопостачання із артезіанської свердловини Яворівського водозабору, зі Шкло. Тут найчистіша вода у Львівській області”, — розповідає пан Роман. Поки що підприємці працюють лише два тижні, проте, за словами пана Романа, постійні клієнти у них уже є. „Аби отримати дозвіл на постачання води, потрібно було провести безліч аналізів: хімічний, радіологічний, санітарний. Проте результат задовільний, коли кип’ятити цю воду, то осаду майже немає, настільки вода чиста”. Мар’яна ПАСТУХ, "Ратуша"
Відповідь: Вода Нельзя не любить воду. И не только как источник, колыбель жизни, осознавая это умом и убеждаясь в ее абсолютной необходимости на практике. Но и как живое существо. А сейчас достоверно утверждается, что и разумное. Испытываешь духовный, физический дискомфорт, когда читаешь, слышишь, видишь, как не ценят, не берегут и жестоко с ней обращаются: бездумно загрязняют, попусту растрачивают. Как человеческое сообщество в целом, так и многие индивидуумы - люди. Причиняют невосполнимый вред воде, природе, человеческому роду, всему живому на Земле. А может быть и чему-то еще большему... Невольно думаешь, что придет время и из Байкала воду по трубам будут качать как нефть и газ сейчас...(до дна?)... И так далее?...
Відповідь: Вода Схоже на рекламу. Але я ЗА таку рекламу. Хотілось би ще знати, куди її возять. До нас приїзджала Природня вода, яку ми завжди купували. Але вже два тижні її нема. От і сьогодні чекали і не дочекалися. Приходиться купувати в магазині. Може на краще, але дорогувато. Хоча, було б на чому економити.
Відповідь: Вода Ми купуємо очищену воду. Але ще рік тому нам порадили здити в Раковець (це село під львовом, по Стрийській трасі). Там є цілюще джерело...і вода з нього також цілюща і придатна до пиття. Там є ікона Божої матері, і хрест в воді. люди постійно ходять в воді навколо нього і моляться. Одним словом приїжджали ми набирати туди воду, н ез цілющою метою. а потому що думали що там вона чиста. І в чайнику такий же накип, як після води з крану, і в чаї неприємний осад після цього джерела.....
Відповідь: Вода В теорії ... якщо створити ОВББ то можна поставити великі фільтри на загальній трубі , а міні фільтри по квартирах ... Різниця буде колосальна.... від того що було. Доречі, як вже оком кидав на фільтри ..вони не дорогі .... Хотів сам купити, але мну не сантехнік .... тай дома тіки ранком і вечером буваю. Мені і 6л Сімейної вистачає на довго або соків Владам Морквяно-Полуничний.
Відповідь: Вода Цю воду поставляють у дві точки на Сихові. Одна - на верхньому Шуварі(деревяна будка, зверху Шувару біля Вікотеку), інша - базар Іскра, біля адмін будинку. Вода дійсно суперова, без накипу, я думаю, що кращої води у Львові немає.... Додано через 1 хвилину У тій воді, що в Раковці багато срібла, але вона твердувата, а тому є накип - то природньо, але вона на багато краща, ніж з крану, повірте.
Відповідь: Вода Не знаю чому видалили мій пост, нічого поганого я не написала:no: Але все таки свою думку я хочу висловити. Особисто я споживаю воду з джерела на Високому замку, бо вода з крану це просто жах. Ця вода шкідлива і погано впливає на наш організм набагато більше ніж ми думаєм. Саму брудну і хлоровану воду яку я споживала - це сихівська вода.Колись проживала на Сихові і споживала цю воду. Коли робила собі чай з цієї води, був сильний присмак хлорки. Такий собі виходив "чай з цукром і хлоркою":8:
Відповідь: Вода людина - то є фільтр. і коли той фільтр забивається - починаються проблеми з здоровям. За кордоном хлоркою ніхто вже не користується, крім нашої совкової санстанції. Здоровя людини залежить на процентів 70 від води. Мій знайомий мав резервний бак з насосом і через 2 роки система перестала працювати, причина - забилася система. Майстер з 140-літрового баку нашкрябав 10-літрове відро з каменем, просякнутим ржавим залізом.... Санта Барбара, Сихів.
Відповідь: Вода Миху, я беру з машини, теж ні накипу немає, ні осаду і смак прекрасний. І на питання звідки - відповідають про Яворівський район (не пригадую точніше). Я не заперечую, що сихівська вода добра, але ця, схоже, теж не погана. А от стаття - замовна, це просто очевидно з риторики.
Відповідь: Вода Не замовна, якби була замовна, то там би точно адреса тих павільйонів була вказана, а так - нема.