Відповідь: Вода плавання то добре, але важливіше щодень пити чисту воду ми собі замовляємо чисту джерельну воду, яку можна пити і сирою після того вода з крана просто не сприймається як вода... Додано через 3 години 7 хвилин хтось купує питну воду? зараз багато фірм її розвозить які враження?
Відповідь: Вода А Ви купляли воду на шуварі у деревяній будці(правда зараз вона закрита, але скоро відкриють)?
Відповідь: Вода Ми завжди купляємо привозну воду Моршинську (зараз на машинах пише Природня). Трускавецька не така добра як ця. А для дитини купляю Малятко.
Відповідь: Вода ні. до нас на фірму зайшов був агент, запропонував воду, вони її розвозять коли замовляєш, то ж для цього агента було зроблено виняток (тобто його не випровадили відразу) і ми уклали з ними договір на постачання питної води "Роксолана" якістю води цілком задоволені - я таку пила тільки в селі з криниці
Відповідь: Вода Я спросил у Яндекса ... (ще про воду). Крещенская вода смывает грехи и болезни Водолечение или как снять отравление с помощью ведра холодной воды? Контрастный душ – путь к здоровью и красоте ЗАПЛЫВЫ В ПОЛЫНЬЕ Адаптация к ХОЛОДУ или Закаливание Организма ЗАКАЛИВАНИЕ ДЕТЕЙ Лечение ожогов народными методами Лечение талой водой И т.д. ...
Відповідь: Вода Аналогічно! Воду з крану просто неможливо пити. Мало того що у неї присмак ненормальний. так вона щей буває різного забарвлення. Це прост острашно.
Відповідь: Вода Воду не только "следует" пить, но, о чем все больше информации, следует пить правильно. С пользой для здоровья, особенно когда оно утрачено. От врача - сторонника нетрадиционной, альтернативной медицины узнал, что истинно "целебным" является первый глоток воды. При условии, что он единственный. В этом случае вода быстро, полностью и с максимальной пользой (оздоравливающим эффектом) усваивается организмом. Такой "прием" воды проводится с интервалом примерно в 10 минут. Рецепт - для страдающих отеками, сердечной и почечной недостаточностью, ...... . Врач утверждает, что во многом благодаря данному методу достигаются существенные положительных результаты по оздоровлению тех пациентов, кто регулярно ему следует. Поясняет, это практика альтернативной медицины, в частности, известных врачей ФРГ. В основе данного направления - антропософия.
Відповідь: Вода П*ю воду відрами щодня. Випиваю принаймі 2 літри води, тоді і їсти не хочеться. Як в тому кавалку про українця і москаля.
Відповідь: Вода Що не в міру, то шкідливе, додаткове і не потрібне навантаження на серце. Всьо добре в міру. Водою можна навіть отруїтись якщо випити забагато, більше 10 літрів за короткий час.
Відповідь: Вода Вода розчиняє цукор. Щоб завжди бути солодкою треба підтримувати його концентрацію на відповідному рівні. :p :D
Відповідь: Вода Тому і не буду пити воду в кількості 10 літрів, буду споживати мед в цій кількості. :p