Вода

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 25 тра 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Вода

При в"їзді на верхній Шувар є деревяна хатинка. Там продають чудову воду по 30 коп.
    Графік роботи 10:00-14:00 16:00-20:00

2. Капітан

Капітан Well-Known Member

Ніфіга - хай всі ремонтують - я не жадний :)

3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

так воно ж ваше тоді швидше поремонтують ;) а всі - не поремонтують ніколи ;) доста буде, якщо хоч двірників на зиму нормальних наберуть ;)

4. Капітан

Капітан Well-Known Member

Ага... А де вони стільки наберуть, без вищої освіти? Зараз бляха-муха одна інтелігенція... Грузчики на Краківському - й ті кандидати наук. Еліта з числа випускників ПТУ кєрує плєбсом в кондиціонованих кабінетах :)

5. afterstep

варіант - є... колись львівський магістрат зобов'язував власників будинків прибирати прилеглу територію і сніг з дахів - або жорстко штафував. І то вже проблема власника - чи самому сніг кидати, чи кого на сніг наймати...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не перекидаймо роботу жеківців на руки власників будинків. А то виходить: податки плати, а вони замість роботу зробити мене ще й штрафуватимуть, не маразм?

7. afterstep

якщо хочете виправити безлад з жеками - починайте з цього.
    Просто з комунальної оплати відрахувати вартість прибирання території. Якщо власник будинку самостійно укладе угоду на вивіз сміття - і це теж...
    А то в жеку нема грошей, мешканці заплатили, а смітники поступово підгнивають, бо жек не розрахувався...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Жек- це тінь совєтского минулого, доречі закон, згідно якого вони діють ще совєтскій. Ну а для чиновника - ЖЕК це корито без дна. Тут можна списувати любі гроші і піде все як вода в пісок.
    Жек - то є потвора сьогодення. Давно пора все там міняти і міняти на нових людей, а не тримати тих старпйорів.

9. afterstep

невже то так складно? не в жеку треба міняти, людоньки! скілько вовка не годуй - а у ведмедя задниця грубша!

• Подобається Подобається x 1
  10. YelloWS

YelloWS Well-Known Member

Дякую за інфу, при нагоді заїду і спробую.

• Подобається Подобається x 1
  11. jozya

jozya Active Member

Теж додам свою думку про воду:
    1. Про ту Фанту :sad:, яка тече в мене з крану (район Патона).
    2. Про ту воду, що тече в мене з даху (самі за свій кошт - не з будинка чи під"їзду - а з власної кишені :sad:) ремонтуєм майже щороку - смолу заллють - вона під сонечком розплавиться і затече у "недюрки", а дюри дальше течуть при кожному дощі, який, як відомо, у Львові не рідкість.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зараз нема фруктової води. Є якась хімія з барвником.

13. Forpost

Forpost Стоїк

дивився я на ту воду що Ви рекомендували в деревяній хатинці,а Ви сертифікат читали,вже краще пити розморожену воду,вона і корисніша і добре тамує спрагу

14. Forpost

Forpost Стоїк

ПРИГОТОВЛЕНИЕ ТАЛОЙ ВОДЫ

Вода сохраняет приобретенную структуру несколько часов, правда, теряет ее при нагревании. Но наибольшей биологической силой обладает только что растаявшая вода, когда в посуде еще плавают отдельные льдинки.

1. Самый простой способ:

Заморозить сырую воду в обычном холодильнике - налить кастрюлю или миску и поставить на лист фанеры или картона в морозилку. После замерзания вытащить и оставить таять при комнатной температуре.
    http://www.vn.iatp.org.ua/voda/prtv.htm

15. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

:scare:

та її тільки так і можна вживати! Ми навіть джерельну (з джерел коло Львова, на Високому Замку чи Моршинську) кипятимо!

16. spm1950

spm1950 Well-Known Member

Навіщо нам вода і дощів достатньо і гроші збережемо?

17. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

В мене в квартиру 4 вводи холодної води!!! З 3х тече різна - з одного з піском, з другого - з маленькими чорними пластівцями і з третього жовтувакта і часом олива збирається.. 4й ввід води в туалеті, там мене якість води не цікавить..

18. afterstep

а якщо там якраз хороша вода? може, тоді той ввід поміняти місцем з іншим?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сертифікат бачив, але не читав. Але направду, вода хороша.
    Що до таленої - не спорю може й так, але талена з крана ліпшою не буде, нє?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згадався одни вислів:

"Ету воду уже кто-то піл."

а де твій аватар? :)