Відповідь: Вода При в"їзді на верхній Шувар є деревяна хатинка. Там продають чудову воду по 30 коп. Графік роботи 10:00-14:00 16:00-20:00
Відповідь: Вода так воно ж ваше тоді швидше поремонтують а всі - не поремонтують ніколи доста буде, якщо хоч двірників на зиму нормальних наберуть
Відповідь: Вода Ага... А де вони стільки наберуть, без вищої освіти? Зараз бляха-муха одна інтелігенція... Грузчики на Краківському - й ті кандидати наук. Еліта з числа випускників ПТУ кєрує плєбсом в кондиціонованих кабінетах
Відповідь: Вода варіант - є... колись львівський магістрат зобов'язував власників будинків прибирати прилеглу територію і сніг з дахів - або жорстко штафував. І то вже проблема власника - чи самому сніг кидати, чи кого на сніг наймати...
Відповідь: Вода Не перекидаймо роботу жеківців на руки власників будинків. А то виходить: податки плати, а вони замість роботу зробити мене ще й штрафуватимуть, не маразм?
Відповідь: Вода якщо хочете виправити безлад з жеками - починайте з цього. Просто з комунальної оплати відрахувати вартість прибирання території. Якщо власник будинку самостійно укладе угоду на вивіз сміття - і це теж... А то в жеку нема грошей, мешканці заплатили, а смітники поступово підгнивають, бо жек не розрахувався...
Відповідь: Вода Жек- це тінь совєтского минулого, доречі закон, згідно якого вони діють ще совєтскій. Ну а для чиновника - ЖЕК це корито без дна. Тут можна списувати любі гроші і піде все як вода в пісок. Жек - то є потвора сьогодення. Давно пора все там міняти і міняти на нових людей, а не тримати тих старпйорів.
Відповідь: Вода невже то так складно? не в жеку треба міняти, людоньки! скілько вовка не годуй - а у ведмедя задниця грубша!
Відповідь: Вода Теж додам свою думку про воду: 1. Про ту Фанту , яка тече в мене з крану (район Патона). 2. Про ту воду, що тече в мене з даху (самі за свій кошт - не з будинка чи під"їзду - а з власної кишені ) ремонтуєм майже щороку - смолу заллють - вона під сонечком розплавиться і затече у "недюрки", а дюри дальше течуть при кожному дощі, який, як відомо, у Львові не рідкість.
Відповідь: Вода дивився я на ту воду що Ви рекомендували в деревяній хатинці,а Ви сертифікат читали,вже краще пити розморожену воду,вона і корисніша і добре тамує спрагу
Відповідь: Вода ПРИГОТОВЛЕНИЕ ТАЛОЙ ВОДЫ Вода сохраняет приобретенную структуру несколько часов, правда, теряет ее при нагревании. Но наибольшей биологической силой обладает только что растаявшая вода, когда в посуде еще плавают отдельные льдинки. 1. Самый простой способ: Заморозить сырую воду в обычном холодильнике - налить кастрюлю или миску и поставить на лист фанеры или картона в морозилку. После замерзания вытащить и оставить таять при комнатной температуре. http://www.vn.iatp.org.ua/voda/prtv.htm
Відповідь: Вода та її тільки так і можна вживати! Ми навіть джерельну (з джерел коло Львова, на Високому Замку чи Моршинську) кипятимо!
Відповідь: Вода В мене в квартиру 4 вводи холодної води!!! З 3х тече різна - з одного з піском, з другого - з маленькими чорними пластівцями і з третього жовтувакта і часом олива збирається.. 4й ввід води в туалеті, там мене якість води не цікавить..
Відповідь: Вода Сертифікат бачив, але не читав. Але направду, вода хороша. Що до таленої - не спорю може й так, але талена з крана ліпшою не буде, нє?