1) підкажіть чи вірне рівняння 0,7мСм = 490ppm=9.8мг-екв/л = 27dH ? після цього ми дізнаємося про ваш професійний рівень 2) ви стверджуєте що після осмосу буде 20-60 мг-екв/л ? і це нормально ?
вплив на ШКТ , осмотичний тиск, розчинник, гази у воді - "рийте" в цьому напряму . Також активні іони .
Екософт рекомендує змінювати префільтри 1 раз на 3 місяці (розрахунок при максимальній продуктивності), в умовах Львову можна сказати так: забезпечення проходить по 7ми різним водогонам, найкраща - стрийська лінія, найгірша - личаківська. З механікою все зрозуміло - забилось-змінив. Щодо префільтру, який забирає хлор та хлороорганічні сполуки то він потребує обов'язкової зміни через те, що ці сполуки проїдають його і таким чином ресурс виходить 3-5 місяців в залежності від насиченості води даними сполуками. З практики скажу так - 1 раз на 2 місяці змінюю механіку і 1 раз на 3 місяці - вугільний
1) 0,7мСм - уточніть одиниці виміру, щодо іншого - в кількісному значенні це рівні показники, але в різних одиницях виміру жорсткості 2) Європейські норми дають границі ідеальної води для пиття 20-60 мг-екв/л
Якщо бути точним, то це значення <0,5 (значення для води 1 класу "High status" згідно директиви 2000/60/ЄС)
Куповані води і вода з осмосу ідентичні. Чому? Тому що ніхто Вам не розтопить льодник. Вся вода, яку ми купуємо має приблизно однакове значення (0,4-0,8твердість, солевміст 40-60мг-екв/л), чому? Тому що виготовляються вони за допомогою осмосу, тільки промислового (з великою продуктивністю). Різниця лише в тому, з якого джерела отримана вихідна вода (свердловина/водопровід). На деяких сайтах виробників навіть наведені фотографії та схеми водоочистки та водопідготовки. Пізніше знайду сайт виробника по виготовленню питної води на якому знаходив зображена система очистки
Я розумію, просування зворотнього осмосу - це добре, але не так ряно. Запитайте свого шефа про осмос. Навіть він не поділяє ваших переконань.
Я не збираюсь щось доказувати або переконувати вас, це вже давно проїзжена тема і на рахунок цього є багато наукових публікацій. Більшість води, що представлена на ринку виготовляється по приблизній схемі: вхід>механічна чистка>водопідготовка>осмос>готовий продукт.
Заг. солевміст - сума всіх аніонів і катіонів, присутніх у воді, додайте все і отримаєте кінцевий результат
то похлопочіть ! щоб чоловіку дали премію під НР за таке рряне старання ! молодець ! всі б так працювали !
Не знаю Або у нас осмос не такий , або ще чогось Але вода з супермаркету смачніше тієї , що у нас йде з крана
Після того, як вода пройшла осмос, слово "смак" втрачає будь-який зміст. Це хімічна сполука аш-два-о - без смаку і запаху.