н-дя, дрібничка, але от аби зіпсути людям життя... 2 дні води не було, відповідно, нині черга 8-9 людей, всі беруть багато, вода закінчується, тому тече повільно...
метрів 300 до Арсену, як їхати від Виговського. ---------- Додано в 19:54 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ---------- Розумію прекрасно. Робимо все, що можемо. в суботу води має бути вдосталь. Під якістю води можу підписатися.
так то не до вас претензії, а до тих, хто прикрив... я вже з того всього затарабанила додому 4 бутлі, до понеділка доживу до речі, тим, що написали, що вода вже є, зекономили мені кавалок грошей, бо я вже на суботу доставку замовила.
Хотів би подякувати сихівчанам. Молодці! Відстояли! .Безперервні дзвінки у всі можливі інстанції, списки людей, що підписалися зробили свою справу.
то не зовсім біля мене, хіба коли в метро будем їхати на закупи, то куплю. От якби біля Південного, то я би була постійним покупцем
Спеціально виміряв - не триста, а чуть більше 600 (Якщо маєте на увазі той деревяний кіоск на верхньому Шуварі)
Якщо ваша вода повна піску, муті, заліза, іржі, хлору як та що на першому малюнку http://www.aquilegya.com.ua/templates/Original/images/content/before.jpg Можу запропонувати водоочисник що позбавляє Вас від усіх цих гидот без додаткових витрат на витратні матеріали. Ці водоочисники вже не один рік працюють в Дніпропетровську, Запоріжжі, Києві, Нікополі. На малюнку нижче, та вода яку ви матимете у себе дома якщо у вас буде такий водоочисник http://www.aquilegya.com.ua/templates/Original/images/content/after.jpg Очищена вода є живою, водоочисник відділяє з води тільки шкідливі домішки, залишаючи у воді те, що передбачено природою. Якщо виникнуть питання пишіть, поділюся посиланням на сайт з описом.
Хлопаки на Староеврейській розливають структуровану воду.Перед тим вона проходить ще купу фільтрів-сам бачив.Вода направду добра.Бачив навіть передачу про неї.Кого цікавить-можу уточнити адресу.
Підскажіть, будь-ласка, де брати воду в районі Куликівської-Кн.Ольги-Сахарова. Вчора бачив, що недалеко від Фуршету хлопак звідкись ніс воду, але я зтупив спитати звідки .
А що з будок на Сихові залишилося працювати? Шувар. Що ще? На Кос-Анатольського працює? І які перспективи з рештою?
Знайомий підказав, що зараз по деяких магазинах стоять апарати, які фільтрують воду (купу фільтрів, ультрафіолет і т.д. детально не знаю). Чи хтось має більше інформації наскільки добра така вода? Ми спробували - наче чиста і прозора, накипу немає...