якщо мова йде про синтетичні вітаміни... і то... тре памятати, що вітаміни (особливо синтетичні) більш шкідливі, якщо їх надлишок, ніж якщо їх недостаток. ---------- Додано в 09:10 ---------- Попередній допис був написаний в 09:09 ---------- Не завжди..............
Не підкажете з якого джерела воду бутилюють? Якщо цех по розливу води під торговою маркою "Моршинська" знаходиться в межах Вашого міста, це не означає, що і вода береться там же. Можу Вас запевнити, водогін до цього цеху тягнули за десяток кілометрів... Можу показати на місці де труба проходить
Я воду сначала кипячу, а потом замораживаю. Пью талую. Если кому хочется поподробнее то найдите и скачайте фильм "Великая тайна воды". Узнаете мноооого нового. А что касается чистая или нет, не имея дома специальной лаборатории, никто на 100 процентов вам не скажет.
100% беруть водогінну воду насипають солі за смаком, напускають газу, і заливають в пластикову тару (що саме по собі вже не файно). Думаєте бутильована вода краща за водопровідну? Аби не була гіршою... Згадав анекдот: Приїжджають грузини на міжнародний конкурс коняку. Грузини представили 2 види коняку 3-х і 5-и зірковий. 3-х зірковий зайняв 1-е місце, 5-и зірковий - 6-е місце. Ну почали їх питати як так сталося що один 1-е, а інший аж 6-е. На що вони відповіли: "Гога, сам не пойму, с одной бочки розливали..." та й так...
Звичайно, що завод не збудовано на самому джерелі. А на рахунок десятка кілометрів -- а звідки тягнули? ---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ---------- "Моршинська"--слабомінералізовна 0,17г/л
1. З найближчого водогону, в кращому випадку з 30 метрового колодязя. 2. Які проблеми? - менше солі, соди і антибіотиків туди вкинуть. ---------- Додано в 11:52 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ---------- ага так нагадує про сташного ла-вея...
вони сильні психологи, принаймні їх вчать такими бути, я ніколи не піддаюсь )) вони бачать, що то ніц не буде з того ))) І взагалі, якшо воно не потрібне, то просто сказати чемно і твердо НІ, вони ж продають, то чому ми не можемо відмовити?
Цей водогін я допомагав тягнути восени 2005 року. Моршинська вода була до 2005-го? Звідки воду брали? Правильно, з артезіану прямо в Моршині. А після 2005-го воду беруть з-під Пили (село Пила, у Довгому направо, через колію і далі по полю ген аж до лісу...) А знаючі люди кажуть, що в Трускавці вже води нема зовсім, тягнуть з усіх усюд... Так що пробачте, якщо засмутив
Їхні маркетингові ходи (читай: назойливість в сумі з наглістю) мене часом доводять до стану неконтрольованої агресії. Навіть на неодноразове застереження, що мене це не цікавить, продовжують торохтіти як той зайчик-енерджайзер. Я розумію, люди хочуть заробити гроші, але всьому є межа. Тому, коли тільки приходять в офіс, на їхнє "Доброго дня" відразу відповідаю "До побачення". Якщо не допомагає - грубо виганяю їх з приміщення. Слава Богу, до рукоприкладства ще не доходило, але одного разу вже був на межі, коли одна засранка на моє небажання вислухати в робочий час її "повчальну лекцію" відповіла, що я неосвідчена і обмежена людина. Просто має щастя, що дівчина, був би хлопець, то дістав би по пиці. Через таку поведінку їхніх реалізаторів і недовіра до їхньої продукції. ---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ---------- В аптеці, і то бувають недобрі і фальсифіковані вітаміни, а що вже казати про невідомого походження крейду з барвниками. То що не допоможе - це точно, лиш би не зашкодило. І кому тоді будете висувати претензії? Де і кого будете шукати? Я то кажуть іщі-свіщі.
Ну на рахунок десятків кілометрів Ви загнули. Від хутора Пила до нового заводу від сили 5 км. З 1996 року воду розливали з того ж джерела (є таке поняття, як водоносний горизонт) тільки завод був в іншому місці. Тепер там розливають воду у скляну тару. Будівництво нового заводу спричинило проведення цього водогону. А трускавецька є,але вона втрачає свої властивості через відкачку нафти з недр. Ви будували водогін , а я працювала на фірмі.
Та шо ви таке кажете? Раз воно так просто і легко, займіться тим бізнесом. А чого нє? Набрав воду з калабані і продаєш наліво і направо, а люди п"ють аж гай шумить, нє?
Та нє,Миху воно десь так і є....Я не кажу ,шо всі виробники такі недобросовісні, а от вода з машин,то ще питання,яка вона? Я живу на краєчку нашого міста і інколи доводиться гуляти на окраїнаї, і бачу, як ті водовози зливають воду.Якщо то добра вода,нашо її зливати, правда де вони беруть не знаю і знати не хочу,бо все рівно не купую тієї води.
зливають, бо так у них записано в інструкції, що затвердила санстанція. Все, шо не продав - вилити, а не возити тижнями поки всю не продасиш. Є такі, що не зливають.
то чому її не розкуповують всю,а ще залишається на злив?В нас люди як знають що щось добре,то зметуть до кришки...ой,до краплини.
та по-різному буває. Погана погода, народ не вийшов за водою, комусь 50 коп/літр є задорого... Я просто говорю те, що знаю. Вони аозять приблизно по три тони. А зливають залишки - 300... 700 літрів. Ну не продалося - буває. Правда є у мене підозра, що шофери трішки намахують господарів бізнесу. Відомо, що непогана вода на стрийському водогоні. От вони по ходу діла під"їжджають до гідранту і доливають води у бочки, щоб більше продати і поставити собі в кишеню лишнє.
Може хтось має власну перевірену інформацію про стан джерел Львова і навколо Львова? Може хтось сам чи його знайомі здавали воду на перевірку в СЕС?
треба, типу якоїсь реклами, а потім народ сам потягнеться... Доречі газовані напої є шкідливими, оскільки сприяють розвитку язви, ба навіть більше являються причиною склерозу. Мінералізовану воду також не можна пити кожного дня. Хлоркола - вонюча й несмачна? Нічого, зате в ній не розвиваються патогенні мікроорганізми. В ній багато осаду? Нічого, можна перечип'ячувати й відстоювати. А взагалі оптимальний варіант викопати собі колодязь метрів на 40, правда це трохи проблематично зробити жиючи на 9-ому поверсі...дзюру тре довбати аж до першого...