Вода

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 25 тра 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо мова йде про синтетичні вітаміни... і то... тре памятати, що вітаміни (особливо синтетичні) більш шкідливі, якщо їх надлишок, ніж якщо їх недостаток.

---------- Додано в 09:10 ---------- Попередній допис був написаний в 09:09 ----------

Не завжди..............

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не підкажете з якого джерела воду бутилюють?

• Подобається Подобається x 2
  3. Mamont

Mamont миється в бані

Я воду сначала кипячу, а потом замораживаю. Пью талую. Если кому хочется поподробнее то найдите и скачайте фильм "Великая тайна воды". Узнаете мноооого нового. А что касается чистая или нет, не имея дома специальной лаборатории, никто на 100 процентов вам не скажет.

4. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

100%
    беруть водогінну воду насипають солі за смаком, напускають газу, і заливають в пластикову тару (що саме по собі вже не файно).
    Думаєте бутильована вода краща за водопровідну?
    Аби не була гіршою...
    Згадав анекдот:
    Приїжджають грузини на міжнародний конкурс коняку.
    Грузини представили 2 види коняку 3-х і 5-и зірковий.
    3-х зірковий зайняв 1-е місце, 5-и зірковий - 6-е місце.
    Ну почали їх питати як так сталося що один 1-е, а інший аж 6-е.
    На що вони відповіли: "Гога, сам не пойму, с одной бочки розливали..."
    та й так...

5. Оляна

Оляна Well-Known Member

Звичайно, що завод не збудовано на самому джерелі. А на рахунок десятка кілометрів -- а звідки тягнули?

---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ----------

"Моршинська"--слабомінералізовна 0,17г/л

• Подобається Подобається x 1
  6. ABDURAKHMAN

1. З найближчого водогону, в кращому випадку з 30 метрового колодязя.
    2. Які проблеми? - менше солі, соди і антибіотиків туди вкинуть.

---------- Додано в 11:52 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ----------

ага так нагадує про сташного ла-вея...

7. Summer

Summer Well-Known Member

вони сильні психологи, принаймні їх вчать такими бути, я ніколи не піддаюсь )) вони бачать, що то ніц не буде з того ))) І взагалі, якшо воно не потрібне, то просто сказати чемно і твердо НІ, вони ж продають, то чому ми не можемо відмовити?

8. VasMT

Цей водогін я допомагав тягнути восени 2005 року. Моршинська вода була до 2005-го? Звідки воду брали? Правильно, з артезіану прямо в Моршині. А після 2005-го воду беруть з-під Пили (село Пила, у Довгому направо, через колію і далі по полю ген аж до лісу...) А знаючі люди кажуть, що в Трускавці вже води нема зовсім, тягнуть з усіх усюд... Так що пробачте, якщо засмутив ;)

• Подобається Подобається x 3
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

нє, я просто органічно не переварюю такого виду маркетінг і його прояви.

10. Locke

Locke невиправний реаліст

Їхні маркетингові ходи (читай: назойливість в сумі з наглістю) мене часом доводять до стану неконтрольованої агресії. Навіть на неодноразове застереження, що мене це не цікавить, продовжують торохтіти як той зайчик-енерджайзер. Я розумію, люди хочуть заробити гроші, але всьому є межа. Тому, коли тільки приходять в офіс, на їхнє "Доброго дня" відразу відповідаю "До побачення". Якщо не допомагає - грубо виганяю їх з приміщення. Слава Богу, до рукоприкладства ще не доходило, але одного разу вже був на межі, коли одна засранка на моє небажання вислухати в робочий час її "повчальну лекцію" відповіла, що я неосвідчена і обмежена людина. Просто має щастя, що дівчина, був би хлопець, то дістав би по пиці.
    Через таку поведінку їхніх реалізаторів і недовіра до їхньої продукції.

---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ----------

В аптеці, і то бувають недобрі і фальсифіковані вітаміни, а що вже казати про невідомого походження крейду з барвниками. То що не допоможе - це точно, лиш би не зашкодило. І кому тоді будете висувати претензії? Де і кого будете шукати? Я то кажуть іщі-свіщі.

• Подобається Подобається x 5
  11. Оляна

Оляна Well-Known Member

Ну на рахунок десятків кілометрів Ви загнули. Від хутора Пила до нового заводу від сили 5 км. З 1996 року воду розливали з того ж джерела (є таке поняття, як водоносний горизонт) тільки завод був в іншому місці. Тепер там розливають воду у скляну тару. Будівництво нового заводу спричинило проведення цього водогону. А трускавецька є,але вона втрачає свої властивості через відкачку нафти з недр. Ви будували водогін , а я працювала на фірмі.

12. VasMT

Колєги!
    А вдома яку воду споживаєте? Заводську чи Русалкову? ;)

13. Оляна

Оляна Well-Known Member

Набираю біля каплички.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та шо ви таке кажете?
    Раз воно так просто і легко, займіться тим бізнесом. А чого нє? Набрав воду з калабані і продаєш наліво і направо, а люди п"ють аж гай шумить, нє?

15. poetka

poetka Дуже важлива персона

Та нє,Миху воно десь так і є....Я не кажу ,шо всі виробники такі недобросовісні, а от вода з машин,то ще питання,яка вона? Я живу на краєчку нашого міста і інколи доводиться гуляти на окраїнаї, і бачу, як ті водовози зливають воду.Якщо то добра вода,нашо її зливати, правда де вони беруть не знаю і знати не хочу,бо все рівно не купую тієї води.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

зливають, бо так у них записано в інструкції, що затвердила санстанція. Все, шо не продав - вилити, а не возити тижнями поки всю не продасиш. Є такі, що не зливають.

17. Peri

Peri Well-Known Member

то чому її не розкуповують всю,а ще залишається на злив?В нас люди як знають що щось добре,то зметуть до кришки...ой,до краплини.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

та по-різному буває. Погана погода, народ не вийшов за водою, комусь 50 коп/літр є задорого...

Я просто говорю те, що знаю. Вони аозять приблизно по три тони. А зливають залишки - 300... 700 літрів. Ну не продалося - буває.

Правда є у мене підозра, що шофери трішки намахують господарів бізнесу. Відомо, що непогана вода на стрийському водогоні. От вони по ходу діла під"їжджають до гідранту і доливають води у бочки, щоб більше продати і поставити собі в кишеню лишнє.

19. majolika

majolika Well-Known Member

Може хтось має власну перевірену інформацію про стан джерел Львова і навколо Львова? Може хтось сам чи його знайомі здавали воду на перевірку в СЕС?

20. ABDURAKHMAN

треба, типу якоїсь реклами, а потім народ сам потягнеться...
    Доречі газовані напої є шкідливими, оскільки сприяють розвитку язви, ба навіть більше являються причиною склерозу.
    Мінералізовану воду також не можна пити кожного дня.
    Хлоркола - вонюча й несмачна?
    Нічого, зате в ній не розвиваються патогенні мікроорганізми.
    В ній багато осаду?
    Нічого, можна перечип'ячувати й відстоювати.
    А взагалі оптимальний варіант викопати собі колодязь метрів на 40, правда це трохи проблематично зробити жиючи на 9-ому поверсі...дзюру тре довбати аж до першого...

а де твій аватар? :)