Вода

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 25 тра 2007.

1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

тоді інші уявлення про баланс були - та вода добра для тих людей, що тоді жили :)
    а сучасним - може й зашкодити :) = сучасні уявлення про баланс інші :)

• Подобається Подобається x 2
  2. Максим

Максим Well-Known Member

Для профілактики чого? ;)

• Подобається Подобається x 1
  3. Summer

Summer Well-Known Member

збалансовані, певно :yes:, але то лікувавальна, її пьють курсом, потім перерва. Бо якщо постійно пити, то не добре для організму. Тому лікар прописує курсом ту ж лужанську чи поляну квасову.

4. Summer

Summer Well-Known Member

певно буде мед лекція. На самій етикетці вод написано від чого: коліт, нирки, печінка і т.д. Візьміть любу лікувальну водичку та і гляньте :)

5. matador

matador Well-Known Member

моршинську не купую після того як купив дитині пару пляшок негазованої в маленьких пляшках а звідти так штиняло резиною що всю вилив !!!
    є звісно варіант підробки але справу то не міняє
    воду набираю у Раковці переливаю у скляні бутлі деяку частину, кидаю на дно кремній і чекаю 7-10 днів
    вода супер стає
    головне не вживати шар з дна 2 см - там осад

http://w-filters.info/kremni_water.html
    http://www.vz.kiev.ua/pop/45-06/1.shtml

це так само як на мості у Камянець-Подільському при невдалому стибку або розриві канату повертають гроші ;)???

Скажіть будь-ласка, а осад це погано? що таке осад - солі. Все залежить через що проходить вода перш ніж витече з джерела. Осаду немає тільки в дистильованій воді !
    П'ю раковецьку воду вже роки 4 - живий здоровий , мені дуже подобається

Останнє редагування модератором: 28 лют 2009
    • Подобається Подобається x 3
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Осад - то є нерозчинні солі кальцію та магнію, які визначають те, що ми називаємо твердість води. Ті солі - нічого доброго чи корисного для організму. Але якщ ви прокипятите воду, то вода стає мягкою, а солі осідають на стінках посудини.
    Якщо у вас організм здоровий, то він по можливості виводить ті солі, та якщо працює з перебоями, в нирках то діло може залишатися, якщо пити воду сирою.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Наївна Ви душа, пані Олюська.
    Відкрию Вам очі
    http://stryi.com.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=762&Itemid=1
    І це ще без коментарів самих "водовозів".

8. matador

Re:

на жаль мушу з вами не погодитися - відколи то кипячена вода (по суті мертва) корисніша ніж хороша сира з хорошого джерела??;)
    І механізм утворення каменів у нашому організмі зовсім не такий простий як ви описали

9. Е.Стілл

Е.Стілл Well-Known Member

Як то зрозуміти??? Де про таку суть можна подивитися, пощупати?

10. matador

у фільмах Вода і Вода-2
    і у мудрих книжках про воду

11. Е.Стілл

Е.Стілл Well-Known Member

В фільмах розповідають про структуру, а відповідно і про властивості води. Вода міняє структуру при зміні агрегатного стану, або спеціальному впливі (не кипятінні). "Мертва" - це, як я розумію, властивість.
    Мудрі книжки де почитати можна?

12. matador

при кипятінні обнуляється вся інфа і втрачаються всі цілющі властивості води
    тому для мене вона мертва (чисто субєктивне слово)
    але є і друга сторона медалі - для гомеопатіїї можна використовувати лише прокипячену воду

13. Summer

Summer Well-Known Member

так, але від води залежить теж....

14. matador

однією з головних причин є надостача кремнію в організмі

15. asiana

asiana Well-Known Member

Ну і у нас так нічого собі. Біля Сокільників:))) То вдома. А на роботі - центр- з крану ллється молочно-біла суспензія. В чайнику осад за місяць - на півпальця.
    А взагалі дуже добра вода з Раковця - цілюща!

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А я чув, жи багатьом бракує фосфору... :mocking:

17. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

особливо в Бродівському районі?

18. сотник

сотник Well-Known Member

В каждом регионе медики и сознательные аборигены знают качество местной воды, ее положительное и нередко отрицательное влияние на здоровье как населения в целом, так и только отдельных пользователей. Эти же свойсва присущи и т.н. "минеральной" бутилированной местной воде из артезианских скважин.
    Поэтому наряду с местной пью такую воду из других регионов (от Кавказа до Верхнего Поволжья).
    Этот товар есть повсеместно в продаже и пользуется спросом.
    С водой из крана ее не спутаешь. В естественном (сыром) состоянии пьется с наслаждением. И заваренный на ней чай - есть чай :good:, тем более, кофе.:good:
    Полагаю, этим достигается положительный "баланс". :)
    Не "сверхнаивность", нет?:)

19. malyj

malyj Member

Я щасливий з того, що маю можливість купувати "Моршинську", бо те, що тече з крану...
    Бажаю, щоб у всіх людей була можливість пити чисту воду і дихати чистим повітрям!

20. І я її купую. :good: Вода з бювету теж не дуже чиста.

а де твій аватар? :)