А обов`язково глисти впливають на апетит і вагу дитини? І взагалі, які симптоми мають бути, щоб запідозрити глисти?
Ось з одного котячого форуму: "Тихо в лесу, Только не спят глисты. Этих глистов склевали клесты, Вот и не спят глисты. Тихо в лесу, Только не спят клесты. Этих клестов мучат глисты, Вот и не спят клесты..."
взагалі деякі діти є дуже бридливими - і якщо бачать глистів - відмовляються їсти.... Систематична відмова від їжі - впливає на вагу..... == Взагалі-то якщо у дитини є відхилення від "норми" (співвідношення ріст/вага для певного віку) і замалий приріст ваги - тоді є підозра на глисти. Якщо глистів не знайдуть - тоді проблема значно серйозніше == але врахуйте - що існують норми приросту ваги, і існують коефіцієнти відповідності ріст/вага - саме по ним "підозрюють" - а не по враженнях мами "мало їсть" чи "щось схудла дитина". І про таке варто консультуватися з дільничим (чи лікуючим) лікарем - бо він/вона вашу дитину спостерігав(ла) деякий час, і приблизно знає, яку вагу слід очікувати == а форум - якраз найневдаліше місце для таких запитань
Борис, а правда, что в Киеве разработана методика определения Свидомости Громадянина по качеству и количеству его глистов? Или брешут?
Приїздіть. Влаштую Вам ендо-дупо-скопію і глисто-графію у військовому госпіталі. Тільки не говоріть , що Ви полковник ненашої армії. Проконаєте за старшого прапора, дешевше вийде.
Дякую за відповідь, та мене якраз хвилювало це питання в іншому контексті. Дитина має відмінний апетит, виглядає нівроку, досить енергійна, але були постійні алергічні прояви на шкірі. Порадили здати аналізи на глисти, що мене здивувало, бо завжди думала, що дитина з глистами має виглядати інакше. Проблема наразі вирішилась, глистів у дитини нема, алергія минула, сподіваюсь назавжди.
Всім привіт. А чи може хтось підказати якісні методи діагностики глистів? Особливо цікавить, де можна провести таку діагностику у Львові.
В будь-якій лікарні правда якість не гарантуємо коли приходиш, показують негативний аналіз, а на фразу "та я глисти не перший раз підхоплюю, знаю, які відчуття" реагують стандартним "є свербіж в анальному проході?", то доводиться, визнавши, що нема, йти додому... Потім приносиш їм свої аскариди або гострики в банці і дивишся на реакцію. Погляд як у жаби, на яку наступив слон. Так що краще в приватній клініці протестуватись. Там хоч сумлінно все зроблять. Правда конкретних адрес сказати не можу, але думаю все можна знайти, інформація в секреті не тримається.
колись одній медсестрі кульок з тими аналізами в транспорті вкрали... з тими сірниковими коробочками...
А чого зразу флудити? нечітко відповів просто, от і все В будь-якій серйозній поліклініці своя лабораторія є. В лікарню прийти, спитатись - скажуть спосіб. Можна кал здати, можна щось інше. Просто деяких паразитів калом не виявиш. Ну, в цілому, варіант нормальний. Або яйця, або самих паразитів, або їхні сегменти виявити в калі можна. Однак, є певні але. Паразити, чия присутність визначається наявністю яєць, можуть не відкласти яєць саме в період взяття аналізу... Паразитів можуть не виявити через традиційну в нас халатність. Часто аналіз взагалі не проводять, просто ставлять мінус і все. Інакше й не буде, поки цей аналіз безплатний. Платний аналіз включає обстеження організмму, він доволі точний. Однак платний. Це на тему того, які методи. Де, на жаль, порадити не можу.
Колись зателефонував ветеринару, записав щось про кота. Ветеринар каже "Ви не насипайте піску в його лоток, а коли випорожниться - роздивіться через лупу "батончики", чи не буде там чогось схожого на волоси ? - Що за батончики ? - Какашечки! Ой, яка апетитна тема ! В іншого кота - здав кал на аналіз, вони телефонують, запитують, чому я не цікавлюся результатом. Я відповідаю - "в кота - березень. Пішов гуляти!" - Так глистів нема! - Будуть!
І не тільки з глистами. Чули таку приказку: Если вы беременны - это только временно. Если НЕ беременны - это тоже временно!
Я чула про можливість визначення наявності глистів за допомогою аналізу крові. Хтось робив таку процедуру? Наскільки вона ефективна?
Достовырність будь яких копрологічних досліджень - 4-5%. Найточнішими в наш час є біорезонансні методи. Обладнання не проблема, спеціалістів дифіцит. Ефективність 50%. Або поталанить, або - ні. Глисти - умовна назва паразиту, Ви кого саме маєте на меті ідентифікувати?
ще є аналіз краплі крові в темнопольному мікроскопі,який видасть найбільш достовірну інформацію. також читала, що в києві є визначення гельмінтів по аналізу слини
Привіт.я на рахунок глистів.У моєї доці виявил собачі глисти рік назад.Почалось з того що ми довго кашляли, мали як наслідок 4 обструктивних бронхіта і запалення легень, це при тому що в садочок не ходили.(4 роки Насті було).Пульмонолог направила нас до фітотерапевта на Виговського, зараз скину вам контакти.в неї є такий прилад, що показуєнаявність паразитів.короче у нас були всі бронхи та трахея в токсокарах (це собачі глисти).набралися ми їхз пісочниці.Лікування довге тривало,десь 2 місяці.У коліжанок виявили аскариди.Заплатили за аналіз ми 50 грн. координати :=цензура=(забула оплатити рекляму)