Вода и глисты: вот проблема иммунитета

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Dr. Alex, 7 тра 2008.

1. irushka

irushka Well-Known Member

А обов`язково глисти впливають на апетит і вагу дитини? І взагалі, які симптоми мають бути, щоб запідозрити глисти?

• Подобається Подобається x 1
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось з одного котячого форуму:

"Тихо в лесу,
    Только не спят глисты.
    Этих глистов склевали клесты,
    Вот и не спят глисты.

Тихо в лесу,
    Только не спят клесты.
    Этих клестов мучат глисты,
    Вот и не спят клесты..."

• Подобається Подобається x 5
  3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

взагалі деякі діти є дуже бридливими - і якщо бачать глистів - відмовляються їсти....
    Систематична відмова від їжі - впливає на вагу.....
    ==
    Взагалі-то якщо у дитини є відхилення від "норми" (співвідношення ріст/вага для певного віку) і замалий приріст ваги - тоді є підозра на глисти. Якщо глистів не знайдуть - тоді проблема значно серйозніше :)
    ==
    але врахуйте - що існують норми приросту ваги, і існують коефіцієнти відповідності ріст/вага - саме по ним "підозрюють" - а не по враженнях мами "мало їсть" чи "щось схудла дитина".
    І про таке варто консультуватися з дільничим (чи лікуючим) лікарем - бо він/вона вашу дитину спостерігав(ла) деякий час, і приблизно знає, яку вагу слід очікувати :)
    ==
    а форум - якраз найневдаліше місце для таких запитань :)

• Подобається Подобається x 4
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Борис, а правда, что в Киеве разработана методика определения Свидомости Громадянина по качеству и количеству его глистов?
    Или брешут?

5. Boris_Kiev

Приїздіть. Влаштую Вам ендо-дупо-скопію і глисто-графію у військовому госпіталі.
    Тільки не говоріть , що Ви полковник ненашої армії.
    Проконаєте за старшого прапора, дешевше вийде.

• Подобається Подобається x 4
  6. irushka

irushka Well-Known Member

Дякую за відповідь, та мене якраз хвилювало це питання в іншому контексті. Дитина має відмінний апетит, виглядає нівроку, досить енергійна, але були постійні алергічні прояви на шкірі. Порадили здати аналізи на глисти, що мене здивувало, бо завжди думала, що дитина з глистами має виглядати інакше. Проблема наразі вирішилась, глистів у дитини нема, алергія минула, сподіваюсь назавжди.

7. VITA

VITA New Member

Всім привіт.
    А чи може хтось підказати якісні методи діагностики глистів? Особливо цікавить, де можна провести таку діагностику у Львові.

8. LeBron

LeBron Member

В будь-якій лікарні:) правда якість не гарантуємо:) коли приходиш, показують негативний аналіз, а на фразу "та я глисти не перший раз підхоплюю, знаю, які відчуття" реагують стандартним "є свербіж в анальному проході?", то доводиться, визнавши, що нема, йти додому... Потім приносиш їм свої аскариди або гострики в банці і дивишся на реакцію. Погляд як у жаби, на яку наступив слон.
    Так що краще в приватній клініці протестуватись. Там хоч сумлінно все зроблять. Правда конкретних адрес сказати не можу, але думаю все можна знайти, інформація в секреті не тримається.

9. Lika20

Lika20 Well-Known Member

колись кал в поліклініці здавали

Останнє редагування: 8 лют 2009
  10. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

колись одній медсестрі кульок з тими аналізами в транспорті вкрали...
    з тими сірниковими коробочками...

• Подобається Подобається x 2
  11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ги...
    Я теж думав: флудити, чи ні...?

12. LeBron

LeBron Member

А чого зразу флудити? нечітко відповів просто, от і все:) В будь-якій серйозній поліклініці своя лабораторія є.
    В лікарню прийти, спитатись - скажуть спосіб. Можна кал здати, можна щось інше. Просто деяких паразитів калом не виявиш. Ну, в цілому, варіант нормальний. Або яйця, або самих паразитів, або їхні сегменти виявити в калі можна.
    Однак, є певні але. Паразити, чия присутність визначається наявністю яєць, можуть не відкласти яєць саме в період взяття аналізу... Паразитів можуть не виявити через традиційну в нас халатність. Часто аналіз взагалі не проводять, просто ставлять мінус і все. Інакше й не буде, поки цей аналіз безплатний. Платний аналіз включає обстеження організмму, він доволі точний. Однак платний. Це на тему того, які методи. Де, на жаль, порадити не можу.

13. Boris_Kiev

Колись зателефонував ветеринару, записав щось про кота.
    Ветеринар каже "Ви не насипайте піску в його лоток, а коли випорожниться - роздивіться через лупу "батончики", чи не буде там чогось схожого на волоси ?
    - Що за батончики ?
    - Какашечки!

Ой, яка апетитна тема !

В іншого кота - здав кал на аналіз, вони телефонують, запитують, чому я не цікавлюся результатом.
    Я відповідаю - "в кота - березень. Пішов гуляти!"
    - Так глистів нема!
    - Будуть!

:) :) :) :)

• Подобається Подобається x 6
  14. iso

iso Well-Known Member

Якщо хто не зрозумів - це і до людей відноситься:)))

• Подобається Подобається x 3
  15. Boris_Kiev

І не тільки з глистами.
    Чули таку приказку:
    Если вы беременны - это только временно.
    Если НЕ беременны - это тоже временно!

16. VITA

VITA New Member

Я чула про можливість визначення наявності глистів за допомогою аналізу крові. Хтось робив таку процедуру? Наскільки вона ефективна?

17. matador

matador Well-Known Member

18. Е.Стілл

Е.Стілл Well-Known Member

Достовырність будь яких копрологічних досліджень - 4-5%. Найточнішими в наш час є біорезонансні методи.:good: Обладнання не проблема, спеціалістів дифіцит.:scratch_one-s_head:

Ефективність 50%. Або поталанить, або - ні. Глисти - умовна назва паразиту, Ви кого саме маєте на меті ідентифікувати?

Останнє редагування модератором: 3 бер 2009
  19. odree

odree Member

20. bob

bob миється в бані

Привіт.я на рахунок глистів.У моєї доці виявил собачі глисти рік назад.Почалось з того що ми довго кашляли, мали як наслідок 4 обструктивних бронхіта і запалення легень, це при тому що в садочок не ходили.(4 роки Насті було).Пульмонолог направила нас до фітотерапевта на Виговського, зараз скину вам контакти.в неї є такий прилад, що показуєнаявність паразитів.короче у нас були всі бронхи та трахея в токсокарах (це собачі глисти).набралися ми їхз пісочниці.Лікування довге тривало,десь 2 місяці.У коліжанок виявили аскариди.Заплатили за аналіз ми 50 грн.

координати :=цензура=(забула оплатити рекляму)

Останнє редагування модератором: 23 гру 2010
а де твій аватар? :)