Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Да, вагон... могу приложить список...)) Додано через 1 хвилину Да, и ее познания почитать бы стоило... Но там нет моноБАДов... Общие понятия..
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета 991x836 jpg, 147 Кб Ктото выше сказал, что паразиты полезны?!.. http://photofile.com.ua/express/aninenondaralofathesertad/?page=lastPage
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Странно.. Обычно когда демонстрирую эти фото, какая то реакция у людей присутствует...
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета воистину "губит людей не пиво", губит людей плохое пиво.., deer Alex, медицина крупными шагами двигается вперёд, гирудотерапия к примеру, не ровен час и вашим глистам найдут применение.., да уже нашли, одним они мешают, других кормят...
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Знаєте..? При совєтах, у Дорожній полУклініці висів плакат: "Каждый день натощак сигарета - вот лучшая в мире для язвы диета". Висів на сходах, між 2-м і 3-м поверхами. Ви думаєте, на багатьох він діяв? Чи туберкульозні нинішні плакати?..
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Щойно побачила фото! Не буду розказувати які негативні емоції відчула - більше не подивлюсь туди. Хіба треба людей такою "гадостью" лякати? Яж тепер спокійно в лісі малинку не з"їм щоб не помити!
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Ну такі собі пухнасті хробачки. Карасики на них добре ловляться.
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Ну.. Звыняйте дорогіе.. Я сказал, что у меня есть фотки.. Мне сказали давай.. выкладывай.. Выложил..
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета колись в медінституті першокурснику аскариду в пачку сигарет засунули - в "Космос". Ну, і то ж першогурсник - покинув ті сигарети на столі А наступна пара була в другого курсу - ну відповідно, на столі тільки аскарида залишилася
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Живу ? А де її взяли ? Колись довелося пожити в комунальній квартирі (один туалет на всіх, причому з кількома лампочками). Мама знайшла у кадці з пальмою великого дощового хробака, кинула його в унітаз, а злив чомусь не спрацював. Через 10 хвилин - страшний крик сусідки: - ГЛИИИИИСТ !!! Чий глииииист ??? Зізнавайтеся, бо викличу санепідстанцію - усіх перевірятимуть !!!
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Не кажіть. А я вперше сіла за комп з тарілкою гарячої смаженої картоплі. От було смачно! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета На ТВ, на відміну від друкованих видань, була "своя" цензура. Саме з огляду на те, що глядачі можуть в цей момент їсти-пити, були заборонені певні словосполучення, наприклад, "брудні шкарпетки" і т.п. А моя мама (лікар), коли я хапав солодке, не дочекавшись сніданку / обіду, завжди казала "глистів годуєш!"
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Там, де пасуться корови, зазвичай літають такі великі ґедзі - рос. слєпні. Одна знайомі чомусь називає їх "цепні" (є такі глисти), а моїй дружині від цього слова робиться трохи зле. А назву каменю "солітер" - переносить спокійно.
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета вгадайте з тьох раз Додано через 31 секунду підтверджую
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета 1. Купили на ринку "Рибалка", НЄ ? 2. У віварії медінституту, НЄ ? 3. Вкрали в зоопарку, НЄ ?
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета ну, можу лише зауважити, що при сучасному стані суспільства - воші в школі теж є Тобто не постійно - але почастішали випадки "завошивлення" учнів Особливо - учнів з "понтових" сімей == Стосовно де взяли.... Якось думалося, що то очевидно - що в медінституті є всі необхідні взірці. В т.ч. і свіжі трупи Але застосовуються в основному або муляжі, або "заспиртовані" препарати так би мовити - випивка і закуска - два в одному....
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Люди с JEANSом смотрят сны! Приснился необычный сон? Не ломай голову над тем, что за будущее он тебя пророчит! Воспользуйся новой услугой "SMS-Сонник"! Отправь SMS на номер услуги, который соответствует увиденному сновидению, и получи толкование разных событий и предметов. http://www.jeans.com.ua/sms_sonnik.php?letter=%C3 Стоимость отправки SMS на номер услуги - 3 грн. (с НДС, без учета ПФ). Получение сообщений с толкованием снов - бесплатно. Примечание: услуга доступна только пределах Украины. 104304154 - Глисты Додано через 27 хвилин А тут - кіно ! http://clip.net.ua/view_video.php?viewkey=bdcad8e7300e202e7caa
ніченька у мене сьогодні - просто супер......нам рік і сім місяців. заснула, тут починає кричати таким страшним криком, всі на ноги, я до неї, а вона кричить і кричить, я її на руки, а вона далі..... і хапається спереді за памперс. я вже і памперс зняла, не розумію, що робиться. тут на допомогу прийшов сласний досвід, дивлюсь, а на малих губах Величезний глист(величезнй порівняно з тими губами). потім ще не могла доню добрих пів годни заспокоїти................ надіюсь цієї ночі вони більше її не потурбують.... мені її так жаль, ж серце болить, пм"ятаю в дитинстві і у мене таке траплялось, біль просто нестерпна....... здали аналіз крові, кал, мазок з дупки - всі аналізи показали, що у моєї дитини нема ніяких глистів. як таке може бути???