Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Забув. Почав шукати свій анекдот (думав, він у гілці "Анекдоти"), а він - у гілці "Паразити"!
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Думаю, что ИМЕННО ТАМ должны быть и все остальные ВАШИ дописы. Это будет справедливо.
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета З Днем Перемоги, Полковнику ! Не забудьте глистів пригостити ! Вони мабуть перепили. Ось до речі, дивлюся фільм про Маринеско. На одному полюсі сюжету - Герой, а на другому - особіст. Теж "ветеран війни". Поганий синьопогонний глист. Харчується з моїх податків.
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Dr Alex, порекомендуйте транквілізатор для глистів. Не для моїх і не для котячих. Бачите, як "носія" теліпає ?
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Та ні Борисе, тут ніяк.. До тогож деякі люди є великим цабе, то треба руки мити до того як торкатися. А то ше й БАН можуть вліпити за "нероррєктниє замечанія"... Мне тут напомнили, что реклама запрещена...
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Ну є такий термін - "глистна інвазія". Що ми сьогодні спостерігаємо. Скільки за сьогодні політично-історичних гілок було закрито ?
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Стосовно глистів цілком поділяю точку зору більшості гомеопатів. Глисти - штука невід'ємна для людського організму. Живуть собі, поживають, нікому не заважають, поки організм здоровий - трішки харчуютья нами, трішки користь приносять (були десь дослідження про те, що глисти запобігають утворенню ракових клітин) - дійсно симбіоз. Як тільки збалансованість системи організму порушується - це може дати сприятливий грунт для інвазії, коли вони починають бурхливо розмножуватися і дійсно паразитувати. Тільки тоді не глисти треба ганяти, а організм лікувати, глисти самі вилікуються - все як в екосистемі, відбувається якийсь перекос, і починають одні види гинути, а інші надмру розвиватися. Для прикладу візьмемо гострики. Супер заразна штука, якще є в когось в сім'ї, то зівсно будуть в усіх. Але! Моя Орися зі своїми проблемами зі здоров'ям мала справжню інвазію, з усіма ознаками - свербіж, плаксивість, біль у животі тощо. Але ні Дарця, ні Ліда, ні ми з чоловіком тих проблем не мали. Не заразилися? Чи просто організм справився? Орисі теж не труїли, підібрали конституційну гомеопатію - само все внормувалося. А труїння глистів - то як лікування антибіотиків. Робимо благодатний грунт для подальших інвазій, аби не чогось гіршого...
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Форум перетворився в пано́птикум..... один перловою водою закликає травити глистів ,яких нема, як чорної кітки в чорній кімнаті,друга всякою гомеопатичною гадостью агітує остриків розводити ...
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета тю, Торро, кого я агітую? Про те, що я давно дітей лікую гомеопатією, я вже писала не один раз, але щоб я когось агітувала? Принаймні Ви перший, хто мене в цьому запідозрив. Я лише писала про те, що нема чого глистів труїти, бо то процес вічний і безрезультатний. Лікувати організм треба цілком, щоб він сам не допускав інвазій - а буде то гомеопатія, трави, традиційна медицина чи просто здоровий спосіб життя - то є власний вибір кожного.
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Для мене важливо, щоб тут ніхто рогом не впирався, не забодав форумлян. Агітація - дозволена, в межах здорового глузду.
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Товарищи! Агитирую ВАС за Советскую Власть - Власть Рабочих и Крестьян!!!
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Такі спогади... Приїхали ми (знімальна група ТВ, початок 80-х) з відрядження, де нас добряче пригостили і в половини людей трапився, пардон, сильний пронос. Але відразу "з колес" погнали на нове фільмування, вже в Києві. Один хлопчик ("не отруєний") відпросився на 2 години- сходити до лікаря. Я йому кажу: попроси лікаря, щоби він нашим "отруєним" виписав вісмут субнітрікум - старий забутий засіб, але миттєво допоможе. Згодом хлопчик телефонує з кабінету лікаря й каже - "Лікар відмовляється виписувати, бо вісмут приб"є усю мікрофлору." Колега вихоплює слухавку й кричить "Скажи лікарю, ще в нас не тільки флора - вся фауна вже втекла! Нехай виписує!" Ця фраза стала в нас крилатою.
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Ржачная ситуация конечно.)).. НО, в данном случае доктор прав на 100%.. Химические гельминтные препараты, а также регидратационные (тобиш те, что воду удерживают в организме) нарушают естественные процесс удаления организмом лишнего.. Причем препараты делают это химически.. Раз случилась диарея - пейте больше воды, для восстановления водно-солевого балланса, а не удерживайте ту, от которой тело хочет избавться... А фразу занесу до цитатника.. ))) Додано через 24 хвилини Уважаемая Ука, Вы что врач что так безапелляционно пишите??... Чтобы было понятнее опишу на жизненном примере.. Вы имеете машину?.. Допустим да... Вы раз в квартал или полгода загоняеете ее на СТО?? Почистить масляный фильтр, ходовую проверить, мотор если надо перебрать... Тобиш вы делаете профилактику машине.. Далее Вы ею как обычно пользуетесь... Потом опять профилактика.. Проще говоря цикличный процесс... Тоже самое и тело.. Вы его юзаете, а на СТО давно себя ганяли??.. Или это не обязательно???.. Вода камень точит.. Там ктото писал, что паразиты убивают раковые клетки.. Чуш!! Полная!! Готов представить мед.фильм(хирургическая операция), где вскрывается опухоль, и прямо из нее вываливаются клубки этих самых.. любимых.. Еще пример.. Распостраненное заболевание, рак груди, мастопатия... При более детальной цитологии зачастую обнаруживаются личинки аскарид.. Почитайте Елисееву "Тайны нераспознанных диагнозов" Додано через 27 хвилин
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Я же не сам придумав цей препарат ! Якось студентом поїхав хіпувати до Криму і вирішив знайти дівчину, з якою торік познайомився. Дівчину знайшов, зняв кімнату в сусідньому будиночку і ... точно так же притруївся. А дівчина чекає ... Благо, хазяйка квартири виявилася відставним лікарем-венерологом (!) і на аркуші в клітинку виписала той вісмут. За що я їй дуже був вдячний у той же день.
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Ясно! Пропонуєте БАДи..? Додано через 1 хвилину Вона теж свій лік пропонує?