Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Та їй і мат заважає жити Тільки коли вона студнеткою архітектурного факультету потрапила на будівництво (як практикантка), то дізналася, що (виявляється !) коже з "тих" слів має якесь певне значення. А не просто "вигук". Сорі за офтоп. Трохи відволіклися від глистів. Гельмінтусів. Біленьких таких, тільки не пухнастих.
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Детство - это время, когда не думаешь матом.. =) Теж вибачаюсь за ОФТОП... вирвалось
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Кашмар.. Давайте сделаем тему "матюки"... Извините за оффтоп... некарашо..
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Чи можна попрохати ссилочку на книги цих авторів? Або ж отримати на пошту?
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Не вопрос... пожалуйста http://www.universalinternetlibrary.ru/book/malahov1/ogl.shtml -Малахов http://medbookaide.ru/books/fold9001/book2053/p11.php - Семенова Думаю и во Львове не проблема их купить..
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Тю... Для сміху забив Гуглі "иммунитет+мнение+...". Підставляв ЛОР, хірург... У гінекологів і сексопатологів теж є "своя" думка про імунітет... Наспівуючи: О птичках поет птицелов О рыбках поет рыболов А я о пиявках пою за денежки их продаю Принимаются заявки на лечебные пиявки От бронхита тонзиллита от печенки селезенки От полипа и от гриппа Помогут вот эти козявочки Мои дорогие мои дорогие Весьма дорогие...
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Може й собі профілактично поганяти глистів ? Тільки соромно питати у ветеринарочки, ЧИМ їх ганяти котовласникам ? Така гарненька привітна дівчинка. з нею хочеться говорити про високе... Хочі вона собачниця, напевне сама щось приймає... Слава глистам !
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета А це схоже на Хербалайф, яким захоплювались на початку 90-х, а потім з'явилася інформація, що то є зло?
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета ТАк, меня тут потихоньку задалбывают типа МЛМ - это плохо.. Делаем так.. Создаю новую тему "БАДы - за и против"... Пишите...
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета +1. Бо пасувало знести цю гілку в Бізнес і Фінанси. Нє?
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Вам виднее.. вы ж модераторы... Там вроде и о биодобавках написано.. вроде..
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета То що, перейменувати у "Глисти і БАДи: проблема імунітету?"
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Краще - "Глисти і ми" Втім, вже є гілка "Наші менші друзі"
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Борис из Киева, все пукаете? Это возрастное, не волнуйтесь......
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Шкода, що я не Полковник Російської Армії. То би сказав - "Глисты! В две шеренги стройсь! Напра-ву! Шагоооом марш! Запе-вай !" І не треба ніяких БАДів. Касю ! Додайте й Полковнику карми (у цій гілці). Завтра він дуже здивується.
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Та ні! Згідно топіку, глисти мають купатися у воді, а не співати. +1.
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Я так бачу тут як гілку не перейменовуй, все одно маркетінгу не вийде і вся та реклама і просування зійдуть на пси.