Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Ви от все про глистів і воду. Але це різні речі. Глисти "приходять" не тільки з води. Будь-звідки. Навіть надихавшись пилюки у вітрений день, людина теоретично може їх придбати. Вже про транспорт і все інше я промовчу. Нарахунок води. Що є "очищена" вода? Дистилят? Ні. Організм людини має всі механізми для того, щоб позбутися всього зайвого, що в тій воді може бути. Але для цього він має бути здоровим. То, може треба ставити питання комплексно - чисте повітря, активний спосіб життя, чисті продукти, меньше горілочки, меньше телевізора, ходьба пішки, і т.д.? А це реально в сучасному світі? То до чого тут чиста вода як панацея від всіх нещасть? Тут он на сусідній гілці дитину не можуть ні продіагностувати ні вилікувати... Якби в Україні це була єдина проблема...
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета згоден. просто є ше таке поняття як сумнівні знання. От людина говорить море нової інформації. З нею погодитися, чи ні? Я, наприклад, скептично дивлюся до того, що коли людина штучно шось придумала і думає, що це краще, ніж дала природа...
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета аналогія з мавпами не зовсім доречна, бо ворога знаю... дивився предостатньо документальних фільмів, і достатньо читав про цю світову проблему.. конкретизуємо: що. ви. пропонуєте. і скільки це коштує?
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Та просто треба спокійно ставитися до таких речей: якщо існують глисти (дизентерія, вензахворювання) - треба просто знати, як запобігти та як боротися. А мережевий маркетинг я сам не схвалюю. Моя однокласниця (лікар) завжди намагається усім впарити якісь травки та хитрий кальцій. Нехай їй в цьому щастить! Така можливість з"явиться після 20-ти Ваших дописів. У правому нижньому кутку побачите "розпальцівку"
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Думабю доречно выдразу дати людям ссилочку на фыльмарики, щоб нажахати быльше ы просвытити... тоды обговорення буде быльш конкретним ы мало буде охочих выдхрещуватись... http://infostore.org/info/1523922 або http://infostore.org/info/574327 Додано через 56 секунд коли береш наповнюєш руки, а коли даєш - наповнюєш серце
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Правильная позиция.. Относиться к информации через решето сомнений - тоже выход.. Я для Вас просто очередной форумчанин, рассказывающий "умные" мысли.. А для моих более чем 5000 клиентов я авторитет в этой сфере... Ну что сказать... кто захочет тот услышит.. Нет пророка в своём отечестве...
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета То не показник... навіть у Гітлера було більше прихильників. Я не виключаю, що Ви праві, проте неможу констатувати й протилежне.
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета а що скажете за кремнієву воду? ще діди-прадіти кидали у колодязь на дно таке коричневе глянцеве каміння...
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Класс... Фраза мне понравилась... Но до Гитлера мне далеко, да и не хочу я чтобы меня с ним сравнивали..
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Так . "Спасибі" автору цієї теми . Апетит я собі спортив на весь день . А існують ще такі " книги жахів" як медицинські довідники по хворобам . Мож автору створити ще кілька тем по мотивам цих книжок . ? Ось хороші заголовки для нових тем : "Тисяча і одина можливість підцепити грибкове захворювання шкіри" , "Різновиди венеричних захворювань" , "Туберкульоз і громадський транспорт" , " Підступний курячий грип " ," Шкідливі електро-магнітні випромінювання від трансляційних веж операторів мобільного звязку ". От веселе в когось життя буде . Уявляєте виходить чоловік в гумових рукавицях що захищають руки від грибка, коли диветься на привабливу дівчину то про секс навіть боїться подумати адже це дуже небезпечно , на роботу ходить виключно пішком тому що в переповнених маршрутках і тролейбусах можно заразитись туберкульозом і іншими недугами що передаються повітряно-крапельним шляхом, для більшої безпеки цей чоловік надягає респіраторну повязку адже існує ще загроза підцепити курячий грип від пташок , коли бачить по дорозі трансляційну вежу мобільного оператора то оминає її за сто метрів , :ninja:
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Кто то кидает кремний, кто то магнит... кто то замораживает и потом пьет талую... Все эти методы могут менять ну один, ну два физических показателя воды.. Да, это лучше чем не обработанная вода, но все равно не то.. Тут может сработать эффект плацебо. Если верите , что помогает, значит поможет..
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета кожен заробляє по своєму... але попередити хворобу завжди простіше, аніж її потім лікувати... як то кажуть зараз лікуватись дорожче, аніж померти...
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Не стоит так ССУПЕР критично относиться к данному вопросу. Я живу такой же жизнью как и Вы.. Могу с друзьями пива выпить, в клуб пойти.. Просто я периодически делаю профилактику своему организму.. У многих из Вас есть машина, как часто Вы ее ганяете на СТО.?? Если по правильному - раз в квартал, в полгода... А как давно ганяли на "СТО" свое тело... Вы что, дешевле чем машина?... Ну если вам все равно на ваше тело, можете эту тему не читать.. Вообще я создал эту тему, для обсуждения вопросов касающихся воды, паразитов, неправильных диагнозов, а не для нападок типа сетевой маркетинг, МЛМ, спаммер и т.д.
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета щодо Коралового Клубу ніц проти немаю, але ще б було у вас трохи краще із постачанням, а то понаписуєте всілякого гарного... системи цілі намалюєте як і коли.. що та куди приймати, а потім халепи на таможні і ніц немає на складі... принаймі у нас так
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Скажите спасибо Юле Тимошенко которая границы позакрывала... Что до Кораллового Клуба насколько я знаю, там с документами и сертификатами у них все в порядке.. Просто мзду требуют непомерную.. Спрашивается "за что".. За просто так... Ей же нужно бюджет пополнять.. причем любыми методами..
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета коли везеш машину на СТО принаймі на заплановані ТО, то знаєш, що треба робити.... от пропоную поділитись рецептом чистки
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Почитайте Малахова или Семенову. (кстати они являются членами Кораллового клуба) - это для Мих. Может они для него будут авторитетом.. Клизмы и гидроколонотерапию отвергаю. Я рецептов знаю достаточно, просто каждый человек индивидум и нужно знать какой из методов применять.. (все зависит от пола, образа жизни, работы, предидущих диагнозов, если таковые были и т.д..) Лично мне нравится этот ***********
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета А хіба немає чогось рідного з дідів-прадідів? Невже завжди треба давати заробити "буржуям"? Вони що мудріші?
Відповідь: Вода и глисты: вот проблема иммунитета Так я ж говорю... Малахов, Семенова.. Так отличне методы, на основе капусты, соков, тыквенных семечек.. Даже на основе коньяка существует.. )))