ВО "Свобода"

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Olivi@, 22 січ 2009.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

:good:
    На рахунок пихи Ви...Ви абсолютно не праві!
    Тому,що така вперта і для декого самовпевнена моя поведінка (для декого збоку) контролюється чітко...і тільки тому,що я забагато зазнав насмішок над Українцями,а особливо над Галичанами від...Якби то повісти...Від різних! Та не буду! :rose:

2. Оникс

Оникс Well-Known Member

Ну, то будемо вважати, що мені так здалося...;)
    Та насміхаються не тіко над Галичанами,не тіко над Українцями... Та чи варто перейматися, якщо насміхається ....
    Пане Юрко, Ви до нас, східняків придивіться краще, ну не всі ми обнакові. Є і серед нас файні хлопи і кобіти, хоча ми може й не так як Ви сприймаємо деякі речі, але ми громадяни України як і Ви. І у нас, як і у Вас
    Одна калина за вікном,
    Одна родина за столом,
    Одна стежина, щоб додому йшла сама,
    Одна любов на все життя,
    Одна журба до забуття,
    І Україна, бо в нас іншої нема! (с):rose:

3. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Сейчас идет атака ренегатов на Свободу. Не стоит в ней учавствовать...

4. Оникс

Оникс Well-Known Member

Norman, я уже высказывала свое отношение к Свободе - не все разделяю и поддерживаю, но и не считаю, что Свобода страшнее ПР...[OFFTOP] Но, как мне кажется, некоторые свободовцы приносят очень много вреда своими необдуманными высказываниями. И эти индивидумы формируют негативное отношение к этому объединению. И если Олег уже понемногу перестраиваеся, то его некоторые его коллеги и не думают... Мне одинаково неприятны и Фарион и Богословская.
    Я одинаково не воспринимаю желание свободовцев пройтись по улицам Донецка огнем и мечом и показные марши пророссийских организаций во Львове...
    [/OFFTOP]

5. bayard

bayard Дуже важлива персона

я вообще бы исключил из оборота эти географические части. Пока существуют восточные украинцы и западные, до тех пор на этих настроениях будут играть политики. И когда мне говорят что мы чем-то друг от друга отличаемся, что пану Юрко я напомню, что он в таком случае ни чем не лучше того же Кушнарева который рвался в Россию...
    ок, не буду:scratch_one-s_head:

6. Оникс

Оникс Well-Known Member

Так я не об украинцах, а о географических частях страны)))

7. ostrov_Norman

В каждой партии есть свои Фарион...слава Богу, в Свободе не она формирует политику

8. Юрко НОТОЦО

Слава Богу,що в Свободі є конкретно Тягнибок,Михальчишин,Фаріон...які не дають і не дадуть насміятися над історією боротьби за незалежність України.А чітко і самостійно усвідомлюють реально своі можливості(!) ...без наших,таки часто брехливих підказок!
    Ми не маєм морального права оцінювати нинішній шлях боротьби Свободи,не розібравшись в причинах поразки Помаранчевих! А вже скоренько так переключаємось в вумних критиканів Свободи!Розберімся спочатку самі в собі! В якій ми ніші і чи морально маємо право підказувати шляхи для будь кого!
    Я ж особисто Нікому не нав'язую своє бачення Свободи і дальнійший їх шлях та розвиток подій! :hi:

9. Оникс

Оникс Well-Known Member

Пане Юрко! Політична сила прагне до влади, з чого витікає необхідність мати якомога більше прибічників. ВО "Свобода - не виняток.
    Партия, чи ГО - це суспільне об'єднання, які кожен має право і оцінювати, і критикувати, і виказувати всоє відношення як до загальних засад, так и до діяльності членів об'єднання... І Свобода у цьому сенсі не священна корова.
    До речі, у луганську є дуже непоганий осередок Свободи. Але Фаріон і іже з нею - не їх герої. Їм, як і декому з відомих людей, які підтримують Свободу, не дуже подобаються такі "герої". На протистоянні, на лозунгах, на нерозумінні історичних реалій та без мудрості і людянності, як я вважаю, ніякуі ідею не зробиш надбанням країни.

10. Юрко НОТОЦО

А більшовистський соціалізм підтриманий свого часу тими ж "донбасами",при якому Лєнін став лохом від Сталіна,це що,не надбання краіни?Чи тільки тої держави СССР?
    Це наш спільний з вами позор!
    А успіхи Свободи можуть стати(!) нашою спільною перемогою,а не перемогою нью-більшовиків!:hi:

11. Оникс

Оникс Well-Known Member

Ви дуже переймаєтесь минулим. Це вже історія, яку можна вивчати, аналізувати, уточнювати (по архівних документах, архіологічних знахідках) але не можна змінити...
    А сьогодення таке, як воно є :pardon:. І поки що Свобода, то регіональна партія. І щоб їй вийти на Всеукраїнську висоту, потрібно мудро працювати, проводити помірковані заходи.
    Пане Юрко, в Україні ситуація трохи подібна до Німеччини. Там об'єдналися дві частини, де одін нарід жив у різних умовах, виховувався на різних принципах. І німецькі політики вимушені були це враховувати,а не тицяти у пику минулим, не ображати один одного, а просто йти разом у майбутнє. Галичина на 20 років пізніше увійшла у СРСР, а потім ще понад 10 років був супротив Кремлю... І на усій території СРСР працювала потужна машина політпропаганди. І не враховувати це не можна...
    Поки для Свободи ще не час, їй потрібно попрацювати з якоюсь більш потужною (з більшою підтримкою у ВСІХ регіонах) політсилою. Я не кажу, що Свобода не може стати Всеукраїнською партією і одержати владу, але не сьогодні...

12. Юрко НОТОЦО

Так ніхто й не спорить!Головне що Свобода саком,а чи на крючок виборця не ловить!

13. bayard

bayard Дуже важлива персона

и все таки для меня осталось не понятным зачем было увольнять Тараса Возняка и зачем бороться с либерастами когда [STRIKE]С[/STRIKE]свобода является основной целью любого человека и фундаментом либерализма?

14. olegp

olegp миється в бані

тільки тої держави СССР
    тут верно, совдепия-спільний з вами позор, ваш- меньший, вы и менее были в нем, и посопротивлялись
    спільной перемоги не может быть у политоппонентов, перемога одного есть поразка иного

15. ostrov_Norman

Лидер ВО «Свобода» Олег Тягнибок предлагает использовать 9 мая для посадки картошки.

Об этом он заявил в эксклюзивном интервью Lb.ua.
    «Я считаю, что для украинцев 9 мая война не закончилась. Можем сейчас влезть в длительную историческую дискуссию относительно того, почему именно 9 мая, а не 8 мая как отмечает вся Европа, почему флаги хотят поднимать только советские, а не, например, антигитлеровской коалиции, которая так же одержала победу над Гитлером. То есть, очевидно, надо было рядом с тем флагом поднять другие флаги. Почему 9 мая, в угоду Сталину, сделали этой датой?», - заявил Тягнибок.
    Кроме того, утверждает он, украинцы постоянно находились в состоянии войны.
    «Украинцы вынуждены были бороться за то, чтобы быть хозяевами на своей земле, под разными флагами, по разные стороны баррикад и на разных фронтах, а в Украине фронтов было очень много. Часть украинцев боролась под флагами Красной армии, часть - под флагами УПА. Соответственно, обычно те люди, которые хотят почтить погибших, они должны это делать и это их право, кстати, как с одной, так и с другой стороны», - акцентировал политик.

16. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Ммм...удивительно, но в этой части я с ним согласна. Собственно, как и в том, что он имеет полное право 9 мая высаживать на своем огородике то, что считает нужным:)

17. ostrov_Norman

А с этим:
    почему флаги хотят поднимать только советские, а не, например, антигитлеровской коалиции, которая так же одержала победу над Гитлером. То есть, очевидно, надо было рядом с тем флагом поднять другие флаги.

18. Luna

Тоже согласна - а действительно? К победе над фашизмом причастны не только воины СА....

19. ostrov_Norman

Заметь, в таком варианте, Тягнибок вовсе даже не против занмени победы...
    И снова возникает вопрос: так кто же стравливает украинцев между собой? Кому это нужно? Во всяком случае точно не националистам!

20. Luna

Неа, не националистам, дорогой. Нацистам.

а де твій аватар? :)