На рахунок пихи Ви...Ви абсолютно не праві! Тому,що така вперта і для декого самовпевнена моя поведінка (для декого збоку) контролюється чітко...і тільки тому,що я забагато зазнав насмішок над Українцями,а особливо над Галичанами від...Якби то повісти...Від різних! Та не буду! :rose:
Ну, то будемо вважати, що мені так здалося... Та насміхаються не тіко над Галичанами,не тіко над Українцями... Та чи варто перейматися, якщо насміхається .... Пане Юрко, Ви до нас, східняків придивіться краще, ну не всі ми обнакові. Є і серед нас файні хлопи і кобіти, хоча ми може й не так як Ви сприймаємо деякі речі, але ми громадяни України як і Ви. І у нас, як і у Вас Одна калина за вікном, Одна родина за столом, Одна стежина, щоб додому йшла сама, Одна любов на все життя, Одна журба до забуття, І Україна, бо в нас іншої нема! (с):rose:
Norman, я уже высказывала свое отношение к Свободе - не все разделяю и поддерживаю, но и не считаю, что Свобода страшнее ПР...[OFFTOP] Но, как мне кажется, некоторые свободовцы приносят очень много вреда своими необдуманными высказываниями. И эти индивидумы формируют негативное отношение к этому объединению. И если Олег уже понемногу перестраиваеся, то его некоторые его коллеги и не думают... Мне одинаково неприятны и Фарион и Богословская. Я одинаково не воспринимаю желание свободовцев пройтись по улицам Донецка огнем и мечом и показные марши пророссийских организаций во Львове... [/OFFTOP]
я вообще бы исключил из оборота эти географические части. Пока существуют восточные украинцы и западные, до тех пор на этих настроениях будут играть политики. И когда мне говорят что мы чем-то друг от друга отличаемся, что пану Юрко я напомню, что он в таком случае ни чем не лучше того же Кушнарева который рвался в Россию... ок, не буду
Слава Богу,що в Свободі є конкретно Тягнибок,Михальчишин,Фаріон...які не дають і не дадуть насміятися над історією боротьби за незалежність України.А чітко і самостійно усвідомлюють реально своі можливості(!) ...без наших,таки часто брехливих підказок! Ми не маєм морального права оцінювати нинішній шлях боротьби Свободи,не розібравшись в причинах поразки Помаранчевих! А вже скоренько так переключаємось в вумних критиканів Свободи!Розберімся спочатку самі в собі! В якій ми ніші і чи морально маємо право підказувати шляхи для будь кого! Я ж особисто Нікому не нав'язую своє бачення Свободи і дальнійший їх шлях та розвиток подій!
Пане Юрко! Політична сила прагне до влади, з чого витікає необхідність мати якомога більше прибічників. ВО "Свобода - не виняток. Партия, чи ГО - це суспільне об'єднання, які кожен має право і оцінювати, і критикувати, і виказувати всоє відношення як до загальних засад, так и до діяльності членів об'єднання... І Свобода у цьому сенсі не священна корова. До речі, у луганську є дуже непоганий осередок Свободи. Але Фаріон і іже з нею - не їх герої. Їм, як і декому з відомих людей, які підтримують Свободу, не дуже подобаються такі "герої". На протистоянні, на лозунгах, на нерозумінні історичних реалій та без мудрості і людянності, як я вважаю, ніякуі ідею не зробиш надбанням країни.
А більшовистський соціалізм підтриманий свого часу тими ж "донбасами",при якому Лєнін став лохом від Сталіна,це що,не надбання краіни?Чи тільки тої держави СССР? Це наш спільний з вами позор! А успіхи Свободи можуть стати(!) нашою спільною перемогою,а не перемогою нью-більшовиків!
Ви дуже переймаєтесь минулим. Це вже історія, яку можна вивчати, аналізувати, уточнювати (по архівних документах, архіологічних знахідках) але не можна змінити... А сьогодення таке, як воно є . І поки що Свобода, то регіональна партія. І щоб їй вийти на Всеукраїнську висоту, потрібно мудро працювати, проводити помірковані заходи. Пане Юрко, в Україні ситуація трохи подібна до Німеччини. Там об'єдналися дві частини, де одін нарід жив у різних умовах, виховувався на різних принципах. І німецькі політики вимушені були це враховувати,а не тицяти у пику минулим, не ображати один одного, а просто йти разом у майбутнє. Галичина на 20 років пізніше увійшла у СРСР, а потім ще понад 10 років був супротив Кремлю... І на усій території СРСР працювала потужна машина політпропаганди. І не враховувати це не можна... Поки для Свободи ще не час, їй потрібно попрацювати з якоюсь більш потужною (з більшою підтримкою у ВСІХ регіонах) політсилою. Я не кажу, що Свобода не може стати Всеукраїнською партією і одержати владу, але не сьогодні...
и все таки для меня осталось не понятным зачем было увольнять Тараса Возняка и зачем бороться с либерастами когда [STRIKE]С[/STRIKE]свобода является основной целью любого человека и фундаментом либерализма?
тільки тої держави СССР тут верно, совдепия-спільний з вами позор, ваш- меньший, вы и менее были в нем, и посопротивлялись спільной перемоги не может быть у политоппонентов, перемога одного есть поразка иного
Лидер ВО «Свобода» Олег Тягнибок предлагает использовать 9 мая для посадки картошки. Об этом он заявил в эксклюзивном интервью Lb.ua. «Я считаю, что для украинцев 9 мая война не закончилась. Можем сейчас влезть в длительную историческую дискуссию относительно того, почему именно 9 мая, а не 8 мая как отмечает вся Европа, почему флаги хотят поднимать только советские, а не, например, антигитлеровской коалиции, которая так же одержала победу над Гитлером. То есть, очевидно, надо было рядом с тем флагом поднять другие флаги. Почему 9 мая, в угоду Сталину, сделали этой датой?», - заявил Тягнибок. Кроме того, утверждает он, украинцы постоянно находились в состоянии войны. «Украинцы вынуждены были бороться за то, чтобы быть хозяевами на своей земле, под разными флагами, по разные стороны баррикад и на разных фронтах, а в Украине фронтов было очень много. Часть украинцев боролась под флагами Красной армии, часть - под флагами УПА. Соответственно, обычно те люди, которые хотят почтить погибших, они должны это делать и это их право, кстати, как с одной, так и с другой стороны», - акцентировал политик.
Ммм...удивительно, но в этой части я с ним согласна. Собственно, как и в том, что он имеет полное право 9 мая высаживать на своем огородике то, что считает нужным
А с этим: почему флаги хотят поднимать только советские, а не, например, антигитлеровской коалиции, которая так же одержала победу над Гитлером. То есть, очевидно, надо было рядом с тем флагом поднять другие флаги.
Заметь, в таком варианте, Тягнибок вовсе даже не против занмени победы... И снова возникает вопрос: так кто же стравливает украинцев между собой? Кому это нужно? Во всяком случае точно не националистам!