ВО "Свобода"

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Olivi@, 22 січ 2009.

1. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

вмешательство во внутренние дела Украины?

2. Dr.Dick

Dr.Dick Well-Known Member

лишь бы не галичанский ГОРШОК(ночной)

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ух і пострашили Вас наші вуйки,стрийки і дідусі тоді...До цих пір пукаєте.:))

4. Капитан

Капитан Политический флудер

Лишь бы Галичина смогла жить на свои заработанные деньги:)) А то так и живёт за счёт дотаций с Востока Украины.:))

5. Юрко НОТОЦО

Ага...Живуть на дотації держави...Та Ви шо з "хромой кобили" впали? Коли так було в Галичині?
    Люди жили за зароблену своїми руками копійку. Своїми мозолистими руками !!!...по-гАмериках,Португаліях,Італіях,Іспаніях...
    А ви сплєтні і не розводіть...Знаєм Хто,Де і За Що живе!

6. Капитан

:)) Ах оказывается вы даже не знаете какие области у нас в Украине дотационные? Ну шо тогда я могу вам сказать.

7. Юрко НОТОЦО

Я про Людей,про Народ,а ви про області,дотації з ...хитро приватизованого комуністами,олігархами і злодіями капіталу .Нас то і не інтересує,бо Ми з того Ніц Не Маємо і Мати не будемо.
    Ми роботяги на своїй землі,а ви...паразіти на ній.Звиняйте,можливо це Вас особисто і не стосується.Вам краще знати!:preved:

8. Капитан

:)) Ну так по заграницам работают, вот на заработанные и строить надо заводы и фабрики. На Востоке то савецкае, неправильное, а у вас должно быть своё.

9. Юрко НОТОЦО

Ой...Та Ви ж самі бачите,що живуть Тим,що своєю працею заробленим,i що ніхто дуже не плаче за тими дотаціями,бо знають кіко їх...Ну а дають,то шо?
    І знову,скільки то їх.
    Як в тому анекдоті...
    Помирає гуцул,а жінка і питає:
    -Стефцю,а шо я маю робити з тими грошима,що ми на авто складали,га-а?
    А Стефцьо:
    -Віддай то все ,Ганю,внукам...Все віддай внукам,нехай-си морозиво куплять!
    :))

10. Капитан

:)) Ну так а кто вам самим мешает пенсии платить старикам? Те кто уехал и зарабатывает деньги за границей в бюджет страны не платят по моему не копейки ввиде налогов с заработаных денег. Так что ваших пенсионеров можно сказать содержат восточники

11. Капитан:
    На Востоке то савецкае, неправильное, а у вас должно быть своё

Кто больший кусок украл у народа-тот и правильнее,правовернее коммунизд!

12. Юрко НОТОЦО

Налог...кому?Вам,ділячим пиріг,так,що все Тим,хто на востокє скомунізділ,хто шо міг?
    Ми й не претендуємо нині,але прийде час то спитаємо,де Те Все,шо залишилось від Мільонів загиблих в Голодомор!
    Чим більше Ви дьоргатиметесь ..Тим Ми строгіше і запитуватимемо.
    А зараз,то так...Ви живете і кормитесь Тим на Сході,а ми кормимось Тим,що заробляємо на заході.
    Завше так не буде!

13. Norman

Norman Guest

Скажи мені будь-ласка, Юрко:чому на ЗУ не проголосували за тягнибока? голосували навіть за Симоненко, тільки не за свого?

14. Капитан

А разве Галичина во впемя голодомора была в составе СССР?:))

15. Юрко НОТОЦО

Норман,вибачайте,я вже відійшов від компютера...Але вернувся,бo запитання інтересне,на яке я твердої відповіді і не маю.Можу висловити лише свою думку...
    Думаю,що так треба,поскільки не було кличу!І не потрібно було його цього разу!А кличами розкидатись Ніхто не Буде.Принаймі нині.
    А так все ясно...Таке враження,що в 2-му турі взагалі ніхто не піде на вибори.Це також та якась тактика на майбутня ,не розкидатись можливостями,і не доказувати по-новому комусь (і Кому?) про якусь Мощь,якої ще немає в повну силу.Нація лише народжується і Має Бути не глупішою від всіх тих хто на захід від Нас і збудував свій Незалежний Край.Чехія,Словакія,Польща,ті ж Литва,Латвія,Естонія...А люди не сліпі ж!
    Все Попереду і Перемоги Також!

16. Мудрый Пескарь :scratch_one-s_head:

17. Капитан

Просто у вас больных на голову очень мало. Выборы показали, что здравомыслящих всё-таки значительно больше на З.У.поэтому Олежка и проиграл во всех областях

18. Юрко НОТОЦО

Десь приблизно такі галичани! :good::))

19. Norman

Norman Guest

здається, що це тільки намагання заспокоїти себе...подивись хто попереду нас, це ганебна ситуація. На Тернопіллі проголосувало меньше ніж минулого року в облраду. Сумно.

20. А як же:
    Пока свободою горим,
    Пока сердца для чести живы,
    Мой друг,Отчизне посвятим
    Души священные порывы!" ????

а де твій аватар? :)