Маркс учит, что идеология, это "надстройка", экономика "базис", вы не устали от идеологии не подкрепленной реальной экономикой?
Степанич, перепрошую, але агітувати Вас я не буду. Я не знаю, який факт для Вас костатувала "агітація" ПР, я знаю, що вона спровокувала, та бачу що ця псевдопартія тротила і творить на Донеччині. Вам ця свора подобається, Ви їй вірите? Мені це важко зрозуміти, але я не збираюся кидати в Вас каміння. Ваше право - голосуйте за казки, які розповідают ці голубі "політики". Я не симпатик Тягнибока, мене не все влаштовує у його діях, а точніше висловах. Але мене він не лякає так, як лякає ПР. І якщо у нас знову буде вибір без вибору, то "Свободу" я вважаю значно меншим злом ніж ПР. P.S. Приїхала колега, вона дискутувала з Вами на ЛФ, просила на Вас сильно не нападати, бо вона проти ПР, а я в у 100000000 разів проти.:ireful: Вам від неї привіт (каже, що повинні догадатися. Яка самовпевненність! :rolleyes. Все - офіс переносимо до кафе, бо більше місяці не бачилися, будемо за кавою ділитися інфрмацією. :olivia_9
вы абсолютно правы, сильно устал от идеологии РФ в отношении Украины. в нынешней ситуации, пока мы не оторвемся от РФ "политически" мы не сможем изменить экономику, нам просто не дадут этого сделать...
Так начинать надо с экономики, и вот тут, точно не оторваться, так как достачно большая часть экономики Украины, и часть её банковской системы, принадлежит российскому бизнесу. К тому же 'Украинская правда', Украина Тимошенко готовится взять аванс у Путина Автор: Сергей Лещенко Дата публикации: 13-05-2009 http://inoforum.ru/inostrannaya_pressa/timoshenko_gotovitsya_vzyat_avans_u_putina/
Это значит, что те, кому принадлежит часть финансовой системы и промышленности, будут стараться влиять, на политику страны.
Навзаєм. Насправді я думаю, що розходження у наших позиціях дуже просто пояснити. Ви живете у регіоні, де "царює" ПР і невдоволені існуючими порядками. Я живу в регіоні, де "царюють" помаранчові (НСНУ і БЮТ) і також невдоволений існуючими порядками. Але якщо вже потрібно буде обирати між ПР/помаранчовими/Тягнибоком (а таки буде потрібно) я буду підтримувати ПР як менше зло. Тому що на відміну від безладу при помаранчових: а) я розумію правила гри при ПР, вірніше при них існують правила гри, на відміну від помаранчових; б) ПР потрібна влада для того, щоб робити бізнес, а не опікуватися побудовою нації, переписуванням історії тощо. Саме це зараз потрібно країні - створювати та відроджувати власну економіку, а не бути імпортноорієнтованою країною. А хто буде багатіти - "ахметови" чи "порошенки" - ну яка нам з Вами різниця? в) ПР практики і підходять до усього саме з практичної точки зору. Вони готові до співпраці з будь-ким. І це правильно. Як тільки ідеологія починає йти попереду реального життя - жди біди. До того ж усі ррреееволюціонери велике зло. Почнемо з того, що вони "побузіть" можуть, а от працювати в спокійних умовах не можуть. Що ми й спостерігаємо протягом останніх 4,5 років. Що ж до Тягнибока, то він також ставить ідеологію "во главу угла". Невже нас досвід більшовиків-ленінців нічому не навчив? Та ну, які нападки? Приємно з Вами дискутувати.:rose:
вот пусть ЕС и влияет что вы вкладываете в понятие "влиять на политику" - решать с кем и против кого дружить"?
Однакодвигать отдельных депутатов, депутатские группы, фракции и тд., которые лоббировали бы, те или иные решения, в интересах промышленно-финансовых групп, которые их финансируют. Старо как мир.
о... и какие решения РФ продвинула в Украине посредством лобби? то что вы написали, фраза из учебника политэкономии за первый курс, но к реалиям наших стран она отношения не имеет...
Если вы этого не видете, значит это работает Я вам ссылку на статью давал, в вашей же прессе, о договоре между РФ и Украиной по газу, условия которого, не выгодны последней и откровенно навязаны, а пролоббировала и подписала это договор, ваша премьер....например
первая фраза "про суслика которого нет", ДМБ насмотрелись? :rolleyes: в каком органе "пролоббировала"? она подписала... если уж говорить о лобби, то скорее Путин проллобировал подписание такого контракта. но мы уклонились, я не вижу связи между газовым контрактом и принадлежности части банков и промышленности Украины российскому капиталу.
Если не ошибаюсь, "она подписала", этого не достаточно, надо что бы соглашение ратифицировала Рада. Путин лоббировал, или все таки Тимошенко.