ВО "Свобода"

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Olivi@, 22 січ 2009.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Робить ЩО??? Крім відомих агітаційних плакатів 2004 року, які на самому ділі лише констатували факт.

2. Tan To

Tan To сын империи

Маркс учит:), что идеология, это "надстройка", экономика "базис", вы не устали от идеологии не подкрепленной реальной экономикой?

3. Оникс

Оникс Well-Known Member

Степанич, перепрошую, але агітувати Вас я не буду.
    Я не знаю, який факт для Вас костатувала "агітація" ПР, я знаю, що вона спровокувала, та бачу що ця псевдопартія тротила і творить на Донеччині.
    Вам ця свора подобається, Ви їй вірите? Мені це важко зрозуміти, але я не збираюся кидати в Вас каміння. Ваше право - голосуйте за казки, які розповідают ці голубі "політики".
    Я не симпатик Тягнибока, мене не все влаштовує у його діях, а точніше висловах. Але мене він не лякає так, як лякає ПР. І якщо у нас знову буде вибір без вибору, то "Свободу" я вважаю значно меншим злом ніж ПР.
    P.S. Приїхала колега, вона дискутувала з Вами на ЛФ, просила на Вас сильно не нападати:), бо вона проти ПР, а я в у 100000000 разів проти.:ireful: Вам від неї привіт (каже, що повинні догадатися. Яка самовпевненність! :rolleyes:). Все - офіс переносимо до кафе, бо більше місяці не бачилися, будемо за кавою ділитися інфрмацією. :olivia_9:)

4. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

вы абсолютно правы, сильно устал от идеологии РФ в отношении Украины.
    в нынешней ситуации, пока мы не оторвемся от РФ "политически" мы не сможем изменить экономику, нам просто не дадут этого сделать...

5. Tan To

Tan To сын империи

Так начинать надо с экономики, и вот тут, точно не оторваться, так как достачно большая часть экономики Украины, и часть её банковской системы, принадлежит российскому бизнесу. К тому же

'Украинская правда', Украина
    Тимошенко готовится взять аванс у Путина
    Автор: Сергей Лещенко
    Дата публикации: 13-05-2009 http://inoforum.ru/inostrannaya_pressa/timoshenko_gotovitsya_vzyat_avans_u_putina/

6. White Snake

еще более значительная часть банковской системы принадлежит странам ЕС и что из этого следует?

7. Tan To

Tan To сын империи

Это значит, что те, кому принадлежит часть финансовой системы и промышленности, будут стараться влиять, на политику страны.

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Навзаєм.:)
    Насправді я думаю, що розходження у наших позиціях дуже просто пояснити. Ви живете у регіоні, де "царює" ПР і невдоволені існуючими порядками. Я живу в регіоні, де "царюють" помаранчові (НСНУ і БЮТ) і також невдоволений існуючими порядками. Але якщо вже потрібно буде обирати між ПР/помаранчовими/Тягнибоком (а таки буде потрібно) я буду підтримувати ПР як менше зло. Тому що на відміну від безладу при помаранчових:
    а) я розумію правила гри при ПР, вірніше при них існують правила гри, на відміну від помаранчових;
    б) ПР потрібна влада для того, щоб робити бізнес, а не опікуватися побудовою нації, переписуванням історії тощо. Саме це зараз потрібно країні - створювати та відроджувати власну економіку, а не бути імпортноорієнтованою країною. А хто буде багатіти - "ахметови" чи "порошенки" - ну яка нам з Вами різниця?
    в) ПР практики і підходять до усього саме з практичної точки зору. Вони готові до співпраці з будь-ким. І це правильно. Як тільки ідеологія починає йти попереду реального життя - жди біди. До того ж усі ррреееволюціонери велике зло. Почнемо з того, що вони "побузіть" можуть, а от працювати в спокійних умовах не можуть. Що ми й спостерігаємо протягом останніх 4,5 років.

Що ж до Тягнибока, то він також ставить ідеологію "во главу угла". Невже нас досвід більшовиків-ленінців нічому не навчив?
    Та ну, які нападки? Приємно з Вами дискутувати.:rose:

9. White Snake

вот пусть ЕС и влияет :)
    что вы вкладываете в понятие "влиять на политику" - решать с кем и против кого дружить"?

10. Tan To

Tan To сын империи

Однако:)двигать отдельных депутатов, депутатские группы, фракции и тд., которые лоббировали бы, те или иные решения, в интересах промышленно-финансовых групп, которые их финансируют. Старо как мир.

11. White Snake

о...
    и какие решения РФ продвинула в Украине посредством лобби?
    то что вы написали, фраза из учебника политэкономии за первый курс, но к реалиям наших стран она отношения не имеет...

12. Tan To

Tan To сын империи

Если вы этого не видете, значит это работает:) Я вам ссылку на статью давал, в вашей же прессе, о договоре между РФ и Украиной по газу, условия которого, не выгодны последней и откровенно навязаны, а пролоббировала и подписала это договор, ваша премьер....например:)

13. White Snake

первая фраза "про суслика которого нет", ДМБ насмотрелись? :rolleyes:
    в каком органе "пролоббировала"? она подписала...
    если уж говорить о лобби, то скорее Путин проллобировал подписание такого контракта.

но мы уклонились, я не вижу связи между газовым контрактом и принадлежности части банков и промышленности Украины российскому капиталу.

14. Капитан

Капитан Политический флудер

И причём здесь "Слабода" Тягныбока?:scratch_one-s_head:

15. White Snake

слово за слово... :)

16. Капитан

Капитан Политический флудер

:)) Понял, пытань не е

17. Rogers

Rogers Well-Known Member

....

18. White Snake

и откуда ветер дует?

19. Rogers

Rogers Well-Known Member

думаете партия регионов ?

20. Tan To

Tan To сын империи

Если не ошибаюсь, "она подписала", этого не достаточно, надо что бы соглашение ратифицировала Рада. Путин лоббировал, или все таки Тимошенко.

а де твій аватар? :)