ВО "Свобода"

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Olivi@, 22 січ 2009.

1. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Путин.;)

2. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Оливия призналась??!! )))

3. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Нет. Просто в России Тягныбок, почему-то, более известен чем в Украине.

4. Rus-Loh

Rus-Loh Well-Known Member

Уел :)

5. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Из всего моего окружения его знаю только я ))

6. ostrov_полковник

ostrov_полковник настоящий Полковник

:)) Уже одного этого достаточно....;)

7. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Для кого-то может и достаточно...:sad:

8. ostrov_полковник

ostrov_полковник настоящий Полковник

:) Так я же о себе....;)

9. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Ну тогда вместо :sad: - :).

10. Norman

Norman Guest

Не смешите))

11. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Посетите российские ресурсы - там Тягныбок цитируется больше чем Ющенко и Юля вместе взятые. У нас наоборот. Но это моё личное мнение, я не настаиваю.

12. Хаджибей

Хаджибей Well-Known Member

по Рамблеру (чисто русский). Яндекс сейчас заточен под украинские айпи.

Тягнибок - 1,7 тыс. сайтов
    Ющенко - 111 тыс. сайтов
    Тимошенко - 131 тыс. сайтов

13. Хаджибей

Хаджибей Well-Known Member

Гы-гы! Чувак.

14. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Ха, я имел ввиду цитирование, а не упоминание. То шо про Юлю в российском инете гуляют тысячи сплетен - это понятно.

15. alex21

alex21 Well-Known Member

Приехали

Полный пипец, Юля первая, за ней Тягнибок, а потом Ющенко - финал ралли - Ужгород - Верховна Рада - Украина.

16. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Эх, видать не гуляете Вы по форумам. А если и гуляете, то не по политическим статьям...

17. Norman

Norman Guest

А уж как перевирают Тягнибока и приписывают ему ТАКИЕ слова)))))

18. Norman

Norman Guest

14 квітня цього року на Інтернет-порталі харківської інформаційної агенції "Статус Кво" була оприлюднена заява народного депутата України, члена фракції Партії регіонів Василя Джарти, в якій він дозволяє собі численні брутальні випади на адресу Всеукраїнського об‘єднання "Свобода". Опускаючи загальне політичне пустослів‘я, яке свідомо допустив регіонал, ВО "Свобода" вимагає від депутата спростувати наступний наклеп.

У вищезгаданій заяві пан Джарти стверджує наступне: "Представництво в парламенті політичної сили, лідера якої Олега Тягнибока у свій час за ксенофобські, фашистські виступи виключили навіть із "Нашої України", створить небезпечний дисбаланс і загрожує ескалацією конфлікту між Заходом і Південним Сходом".

Всеукраїнське об‘єднання "Свобода" вимагає від Василя Джарти протягом тижневого терміну оприлюднити документи, що підтверджують факт "ксенофобських" або "фашистських" виступів лідера "Свободи" Олега Тягнибока, в тому числі – відповідні судові рішення.

У випадку, якщо Василь Джарти не зможе опублікувати документальні підтвердження його заяви, Всеукраїнське об‘єднання "Свобода" вимагає від регіонала привселюдного заперечення допущених ним емоційних випадів.

Якщо ж пан Джарти проігнорує заклик до добровільного спростування висловлених ним брехливих закидів на адресу "Свободи", ми вимагатимемо від нього заперечення наклепної інформації у судовому порядку.

Всеукраїнське об‘єднання "Свобода" застерігає від подібного роду заяв високопосадовців усіх рівнів, в тому числі тих, хто звик до словесної вседозволеності, підкріпленої недоторканним статусом. Будь-які намагання звинуватити партію у "ксенофобії", "фашизмі", "нацизмі" тощо будуть обернені проти розповсюджувача таких наклепів, адже ВО "Свобода" за час свого існування сповідувала єдину ідеологічну основу – український націоналізм. Безглузді порівняння українського націоналізму з ідеями чи-то Гітлера, чи-то Муссоліні не витримують жодної історичної критики.
    Прес-служба ВО "Свобода"

19. А.К. Трубицын

А.К. Трубицын Well-Known Member

Простите, Джарти - итальянец? Но тогда, наверное, был бы Джартi...
    Может, Джарта?

20. Fireball

Fireball Well-Known Member

Кроме итальянцев, есть ещё куча других национальностей.
    Молдаване, гагаузы, румыны, татары...

http://files.korrespondent.net/politics/dgarty
    Ну, или кому больше нравится:
    http://amber.borda.ru/?1-10-0-00000029-000-0-0-1205502181

а де твій аватар? :)