ВО «Свобода» подає до суду на постанову Верховної Ради України «Про визнання такою, що втратила чинність Постанови Верховної Ради України «Про призначення позачергових виборів депутатів Тернопільської обласної ради». У зв’язку з цим ВО «Свобода» також подала запит до Верховної Ради України. Нижче подаємо текст запиту повністю: «3 березня 2009 року Верховна Рада України ухвалила Постанову «Про визнання такою, що втратила чинність Постанови Верховної Ради України «Про призначення позачергових виборів депутатів Тернопільської обласної ради». У зв’язку з тим, що ми оскаржуємо зазначену Постанову до суду, відповідно до ст.ст. 11, 49, 69 КАС України, прошу надати належним чином завірену Постанову Верховної Ради України від 3.03.2009 року «Про визнання такою, що втратила чинність Постанови Верховної Ради України «Про призначення позачергових виборів депутатів Тернопільської обласної ради». Прес-служба ВО "Свобода"
Зря смеешься, История имеет свойство все расставлять по местам, и эти продажные скоты из ПР и БЮТ найдут свое "достойное" место в ней.
А не продажные скоты из "Свободы" не смогут найти своё достойное место в Истории? Выходит они слепые?
Так ето Будда Тебя научил язык людям показывать? Эх, шото перепутал Высоцкий про хорошую религию видно Или плохо медитируешь? :rolleyes:
То пословица! Вообще как по мне - так хорошо! )))))) Ибо предприимчивости и ловкости народа того можно только позавидовать
Ты ж пойми, что в ентом деле нужно совмещать лень с природной тягой к познанию устройства мироздания) Это тебе не пиво пить по бодегам - тут талант нужен)))))
Полковник, Вы меня извините, я Вас уважаю, но щас явная брех... эээ ошибочка у Вас вышла! ))))))) Есть конечно разные юристы, як и люди всех прочих профессий собственно, но талантливых и выдающихся людей среди них (нас))))) отнюдь не меньше, чем в других профессиях )))))) Одни судебные речи Плевако например че стоят, это ж пестня! )))))))