Во львовском селе улицу Мира переименовали в Воинов батальона "Нахтигаль"

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 17 жов 2011.

1. Муму

Муму Well-Known Member

А дійсно, до чого?:scratch_one-s_head::)) Зісельс... Український клуб Одеси... Євреї... Теорія світової змови... :)) Я думаю це цікавить всіх українців здатних сприймати альтернативну незаангажовану думку людини, яка в наших стереотипах мала би бути по інший бік барикад. Справа в тому, що в тих самих стереотипах, а здебільшого так воно і є, Одеса і її мешканці негативно ставляться до українського визвольного руху, і для мене як ніколи приємно, що за таких обставин, людина, яка є близькою до єврейської общини цього міста, висловлює зовсім протилежну думку.

2. V.P.

V.P. vegan power

Муму с тобой я пить тоже больше никогдатне буду.
    Я рассматриваю все с точки зрения простого человека а не свиней руководителей

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ви помиляєтеся. Ця людина ДАЛЕКА від загального єврейства Одеси, бо вона не типовий пристосуванець-ашкіназі, тому й сиділа в таборах більшовиків.

4. Муму

Муму Well-Known Member

Я і не розглядаю це питання якось інакше, в мене дуже багато знайомих в яких діди були партизанами, в яких діди були в "СС Галичина" і я чудово знаю через що пройшли ці люди і що не від гарної долі вони пішли на такий крок в своєму житті. Вони віддали своє життя за віру у майбутнє свого народу, а їх досі звинувачують у злочинах, які вони не робили. До речі, ти ж знаєш, що я не вживаю алкогольні суміші. Для того, щоб спілкуватись і гарно проводити час з людьми, з якими тобі цікаво це робити не обов'язково;) Я сподіваюсь, що ми ще не раз зустрінемось не зважаючи на наші політичні вподобання, так як в першу чергу залишаємось людьми:)

5. Муму

Муму Well-Known Member

Прикро:sad:

6. Tan To

Tan To сын империи

Во львовском селе улицу Мира переименовали в Воинов батальона "Нахтигаль" ...
    Ну это понятно, семь улиц имени Бандеры, и всё в одной львовской деревне, это как то через чур, даже для львовской деревни, хм:))

7. Муму

Муму Well-Known Member

До речі, німці дали таку назву батальйону через співучість його вояків. "Нахтігаль" перекладається з німецької як "соловей":)

8. V.P.

V.P. vegan power

Та не. Никрофилия свойственная для придумывания названий улиц.

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Свідок, ты же вроде анархист, а не комунист :scratch_one-s_head:
    ты чего так реагируешь?

10. V.P.

V.P. vegan power

Реагирую так как реагирую, чегго пристал

11. duncan

уже и слова не скажи! :)

12. V.P.

V.P. vegan power

1 слово можно. Но не больше

13. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Він русифікований. У дитинстві його на 9 травня парад дивитись водили. На честь перемоги одного антилюдського режиму над іншим, який вони називали "наша велика перемога над фашизмом". Впитав з молоком матері, як кажуть.

14. duncan

сэр, спасибо, сэр :)

15. V.P.

V.P. vegan power

Хватит тут про меня правду писть. Я же не пишу о твоей жизни в свинарнике..... ой, проболтался...

16. antihrist

antihrist Well-Known Member

Олегп, ну нельзя же быть настолько прямолинейным.
    Наполеон "уничтожил" французов больше, чем кто либо еще, но его до сих пор во Франции считаютт национальным героем.

Вопрос не в количестве жертв , а в идеалогии.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Їхній Пьотр І сказав :"Пушки беречь, а солдат не жалеть. Бабы еще нарожают"
    Це в них так називається ідеологія.
    В мене прохання до модераторів. Прошу після кожного відвідування сайту цим аспидом махати в ньому кадилом для дезинфекції.

18. olegp

olegp миється в бані

верно, а идеология на заходе такова, что под немцам было лучше, чем под советами

19. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

В редких случаях это было так:pardon:
    И немцы могут сами пенять на себя
    вели б себя не как свиньи-подонки, то ...
    так что:pardon:

20. olegp

olegp миється в бані

да, тут верно,
    впрочем, то же и совдепии касается

а де твій аватар? :)