Відповідь: Власні фото НЛО Андрійку, а як же лічильник Ґейґеля-Мюллєра? Не чулисте? у кожному вимірювачі радіоактивності то сі використовує. І там швидкість частин вища за швидківсть світла, ну але то таке, ви ж напевно не філолог, щоб усе на світі знати, нє? Ну а що до інопланетян, то скажу так. Вони є (правда я не знаю шо там на моїй світлині). Чому я так думаю? У мене є друг, він бачив, їдучи з Сокаля до Львова в автобусі. Бачив не лише він, а всі, що були в автобусі. Тарілка курсувала паралельно курсу автобуса метрів 20-30 від самого автобуса. Розмір тарілки в діаметрі був приблизно три автобуси в довжину, тарілка коліру срібного металу. Хвилин 15 летіла поряд автобуса, а потім зчезла в небі. Такі от справи, а ви кажете.....
Відповідь: Власні фото НЛО Першоджерело: http://www.kerrangradio.co.uk/Article.asp?id=804160&spid= Відео: http://rutube.ru/tracks/911914.html?v=a637569bd0a947ec1c3fade1032355be Короткий зміст: Вони є , конткти були , це відому більшості відомих політиків та спецслубж, в найближчому майбутньому нас чекають сюрпризи
Відповідь: Власні фото НЛО Він здоровкався з Вами за руку? ну але менше з тим... І доречі НЛО існує апріорі... Все що літає, є суцільним обєктом і не може бути ідентифіковане і є НЛО... навіть ворожий літак невідомої досі форми і конструкції який не вдалось ідентифікувати і буде натуральним НЛО..
Відповідь: Власні фото НЛО Я так зовсім не вважаю... то є моє здивування на основі коментаря від Koza-Dereza "Поки зi мною НЛО за руку не поздоровкається - не повiрю."
Відповідь: Власні фото НЛО Західний регіон скупий на фото НЛО ... інше діло Одеса, Луганськ, Донецьк, Крим ... трохи Київ.
Відповідь: Власні фото НЛО Та де....во я там була - ні їдного зеленого чоловічка не було..хоча..то тільки у Нікалаєффффффі на вокзалі туалет і камера схову знаходяться разом
НЛО І так, 20 липня в 2:40 приблизно, у Львові біля пам'ятника Франка я бачив 4 зірки що падають, але вони падали ну дуже повільно, але трохи швидше ніж летить літак. Пролетіли пів неба і по черзі згасали в одному місці. Що це може бути? Було схожі на якісь обломки які горять...Можливо ще хтось бачив!