Влада Зеленського незацікавлена у НАТО.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Мих, 24 бер 2021.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine

6 год ·
    СПІВРОБІТНИЦТВО МІЖ ЗБРОЙНИМИ СИЛАМИ УКРАЇНИ ТА НАТО ЗМІЦНЮЄТЬСЯ / COOPERATION BETWEEN THE ARMED FORCES OF UKRAINE AND
    NATO
    STRENGTHENS (ENG [​IMG])
    [​IMG]Більше про ЗСУ на сайті www.zsu.gov.ua
    Сьогодні, 7 квітня, в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулася зустріч Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-полковника Руслана Хомчака та Голови Військового комітету НАТО головного маршала авіації сера Стюарта Піча.
    - Ваш візит є переконливим свідченням тієї уваги, яку керівництво Альянсу та Ви особисто приділяєте питанням розвитку відносин нашого особливого і, без перебільшення, стратегічного партнерства. Із задоволенням хотів би відмітити, що співробітництво між Збройними Силами України та
    NATO
    і країнами-партнерами характеризується високою динамікою і продовжує набирати обертів, - наголосив генерал-полковник Руслан Хомчак.
    В ході візиту сторони обговорили ситуацію в районі проведення
    Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation
    та загальну безпекову обстановку довкола України. Також, мова йшла про стан реформування Збройних Сил і про трансформацію системи підготовки відповідно до підходів НАТО. У свою чергу, Голова Військового комітету #НАТО запевнив українську сторону у подальшій підтримці України з боку Північноатлантичного альянсу.
    Начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук ознайомив гостей з історією та сьогоденням провідного вишу сухопутних військ і особливостями підготовки військових фахівців. Разом вони вшанували полеглих українських Героїв, вихованців Національної академії, поклавши квіти на Алеї слави випускників.
    На завершення зустрічі генерал-полковник Руслан Хомчак подякував головному маршалу авіації серу Стюарту Пічу за конструктивну розмову, відвертий обмін думками та підтримку Альянсом нашої держави.

• Смішно Смішно x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Поки ви іржете, пані, содат на передовій нема чим кормити. Як би там не було, в порівнні з часів Порошенка, якість та кількість харчування зменшилося.

І тут би зараз Васілій сказав, що це неправда. Вірю, думаю, Васілій харчується не зле і випивку має достатньо.

А от пан Хочак вже не може про це мовчати:
    Хомчак визнав погіршення харчування в ЗСУ (obozrevatel.com)
    Хомчак визнав погіршення харчування в ЗСУ: на воїна виділяють 81 грн на добу: uaznaypravdu — LiveJournal

Якщо держава хоче в НАТО, харчування має бути відповідно до стандартів НАТО. А державі НАТО потрібне лиш на словах.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, та ціхо, не плачте так!
    Скоро буде легше /так каже @Коммунарец ;/

5. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Та мені і так, як є, не важко)
    А кому зараз не легко, бо ниють або жаліються, тому і поготів не буде легше. Знаю я людей, що вічно у сльозах, але бігають по відьмах та магах, роблять зле іншим...
    Зазвичай я кажу, що буде краще, але не легко... Служити Господу Богу ніколи не було легко, але як написано, тягнути того ярма приємно.
    Людську подобу вкрай важко і навіть неможливо перевиховати, бо погані справи легше робити, ніж добрі. Погані робляться на свою втіху і користь, а добрі справи - для чужого дяді, який інколи і не подякує.
    Колись людям буде добре від того, що будуть робити добре комусь не за щось, але зараз хоча б не шкодили просто так...
    Все... лізу нагору чистити димохід. Легко не буде, але потім буде краще)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  6. Gyppsy

@Коммунарец, прочистити димохід це файна справа, але тут розмова про НАТО.
    Довго ще Україні чекати на той вступ?

7. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Для мене зараз чистий димохід важливіший за НАТО. Може кому і важливо інше, то нехай вступає. Хоча з такими запроданцями і брехунами ніхто не хоче мати справу. Погані стали люди... за гроші все продадуть і що нато, і що не нато(. Американцям не дуже потрібне значення членства пдч, як в попередніх військових конфліктах, бо вони і так готові до атаки на РФ, а Україна без пдч це ласий шматок для наживки на здобич. Може то і краще(
    В цілому я покладаюся на мудрість того, хто більше знає і від кого залежить те рішення, і майбутнє моє та всього світу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Gyppsy-хуїл, не бзди.

9. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, а я шо? Я нішо.
    Я і не бздю)))

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

[​IMG][​IMG][​IMG] Вісник Центральної України
    8 квітня
    Два тижні тому Зеленський видав новий указ, яким затвердив Стратегію воєнної безпеки України та скасував два інших документи, які були затверджені указами Петра Порошенка: Військову доктрину, затверджену в 2015 р, і Концепцію розвитку сектора безпеки і оборони, затверджену в 2016 р.
    У Стратегію-2021 Зеленський "забув" вписати цілий ряд напрямків, які вважалися найважливішими в Воєнній доктрині-2015 і Концепції-2016. Переважна більшість з них складалася з приведенням українського війська до стандартів НАТО.
    Так, у Військовій доктрині-2015 ставилося завдання «пріоритетного розвитку Сил спеціальних операцій Збройних Сил України відповідно до стандартів НАТО». У Стратегії-2021 такий пріоритет відсутній, а Сили спеціальних операцій взагалі не згадуються. Не ввійшли до Стратегії-2021 також положення Воєнної доктрини-2015 про розвиток багатосторонніх відносин в рамках сучасних механізмів НАТО, зокрема в рамках Хартії про особливе партнерство між Україною та НАТО, програми «Партнерство заради миру», Концепції оперативних можливостей НАТО, процесу планування та оцінки сил НАТО, а також про забезпечення підготовленості особового складу, технічної сумісності озброєння, військової та спеціальної техніки, оперативної сумісності підрозділів ЗС України та країн НАТО в рамках Програми перевірки та зворотного зв'язку Концепції оперативних можливостей НАТО.
    Крім того, Зеленський вважає зайвими для Стратегії-2021 положення Концепції 2016 про створення єдиної системи ситуаційних центрів органів державної та місцевої влади і формуванні умов для забезпечення взаємодії цієї системи з Ситуаційним центром НАТО (SITCEN). Не знадобилося Зеленському і забезпечення Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань та правоохоронних органів озброєнням і військовою технікою, зробленими за стандартами НАТО, що було записано в Концепції 2016.
    З цього всього, можна зробити висновок, що Володимир Олександрович досі керується принципом "Аби лиш не Порошенко". Шкода, що з ці дії чинного гаранта лиш шкодять Україні та зміцнюють позиції РФ. Після таких указів виникає питання до Зеленського: "Якої країни він президент?".

11. Зеленській і Данилов проводять публічні розборки з США, Німеччиною і Францією.
    А Порох шукав механізм перетворення їх в союзників!
    Бо мета різна: один захищав Україну, а інший хоче довести, що ми без союзників, а значить у квартирі Зеленського в Криму має бути дніпровська вода.

12. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Хе-хе...

Кандидати у канцлери ФРН пригрозили Росії призупинкою роботи "Північного потоку-2" | DW | 27.06.2021

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)