Влада та Держава

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем І.Павлович, 21 тра 2007.

1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Влада та Держава

Зараз знову скажуть що я такий - сякий ...:D
    1. При проходженні обстеження завжди роблять кардіограму з миттєвим результатом. Не знаю наскільки там воно видно, не профі, але думаю що видно.
    2. Для всіх очевидно що це фікція, особливо після оприлюднення документів про те як Цушко вимагав вертоліт, снайперів, та спец авто з водичкою, 1500 людей, тощо.
    3. Не виключаю що можуть і свої в чай підсипати щось провокуюче інфаркт міокарда.

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

1. Не видно. Тобто нормальна ЕКГ сьогодні не виключає інфаркту завтра.
    2. Не всім. Як мінімум одному (мені) не очевидно. Думаю, я не один.
    3. Навіщо???

3. Капітан

Капітан Well-Known Member

Не завжди. Я кожен рік проходжу. Тільки якщо в пацієнта є скарги або якесь хронічне захворювання.

4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

зазвичай коли видно - реанімація і негайно.
    Також видно сліди перенесених.

5. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Обычный способ "спрятаться" для всех, независимо от "окраски".

• Подобається Подобається x 1
  6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Тобто 29-го перед тим як забрали було б видно аномалію, чи ні? Чи буває по різному?

7. Степаныч

По різному. http://censor.net.ua/go/offer/ResourceID/53266.html

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Дякую Степаничу. Мені вже любопитно стало безвідносно до Цушка. Там для мене все білше-менше ясно.:)

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Даниле!
    Тепер кардіограф підключено до КОМПА, який розруковує
    1. Цифри
    2. Графіки
    3. Тупий машинний діагноз.

Воно ж... зберігається на диску. І тут не треба бути хакером, щоби...

Сам колись "підробляв" людині таку кардіограму - щоправда, стосовно дати. А потім на кольоровому принтері прокатали підпис та особисту печатку його лікаря з рецепту).
    Відразу кажу - це було 6 років тому, термін давності притягнення вже минув.

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Степаничу. Намагаюсь тримати себе у рамках, :) але невже це не абсурд, коли прихвостень Цушка каже на всю державу що він може з міністром розмовляти по телефону мобільному, коли такий діагноз? Навіщо всіх тримати за дурнів?

11. Степаныч

Нема за що!;) Інфаркт (у тому числі міокарду) - це коли у якійсь ділянці органу нестача крові. Причина може бути механічна, коли ембол закупорює судину. Або коли розвивається спазм судини, частіше всього при психо-емоційному перевантаженні. Передбачити інфаркт практично неможливо. Можна передбачити його загрозу.

Якщо Ви маєте на увазі, що Цушко сховався в лікарню, то у такому випадку інфаркт ніхто не поставить. Напишуть ішемічну хворобу, або гіпертонічну кризу, або інший функціональний діагноз. І тим паче не буде йти мова про операцію.

Чому ні? Він же у свідомості.

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Але ж самі кажете, не можна хвилюватися. Ви Степаничу розсуджуєте з точки зору лікаря, але забуваєте що перед вами не проста людина. Пацієнт-монстр абарзєвший!

13. Степаныч

Я не казав, що "не можна хвилюватися". Ну і може хворий більше б хвилювався, якби з ним по телефону не розмовляли?

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ви казали таке "частіше всього при психо-емоційному перевантаженні."
    Що до розмов, от вони різні бувають. Коли дитина чи дружина - це одне, коли Стогній це вже інше.

15. afterstep

якщо на ЕКГ щось видно - значить вже є "рана" - і то буде видно і надалі. Може бути криз - екстрасистолія6 слабе наповнення систоли, значна аритмія - це проходить безслідно. Лікар, побачивши такий "землетрус" - про всяк випадок госпіталізує пацієнта на кілька днів. Якщо не зняти - такий криз цілком логічно дійде до славнозвісного "інфаркту міокарду" ;)

16. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Для любого врача перед ним не "монстр абарзєвший", а пациэнт, "проста людина".

17. Степаныч

Це різні речі. Тобто, поради на кшталт "не хвилюйтеся", "візміть себе у руки" можуть давати люди, які не обізнані з психологією.

Різні... тому і розмовляє не з Ющенком, наприклад, а із Стогнієм.;)

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Версій дві - або його просто вивезуть за кордон під приводом, що треба зробити операцію, або він не встане з операційного стола.
    Ну а потім, природно, спихнути на помаранчевих, ніби то отруїли з Банкової. Хоча кожному, хоч злегка не ідіоту, ясно, що саме помаранчевим такі дії ні до чого.

19. andi

andi Well-Known Member

Так, так...версії цілком правдоподібні.
    я за ту, що передбачає вивезення і можливе завезення вже після виборів... у ролі нардепа!
    :D

20. afterstep

тоталізатор, панове?
    пропоную третій варіант - за два тижні піде у інформаційне небуття ;) жодної згадки з мас-медіа - така собі "смерть" ;)

а де твій аватар? :)