Влада та Держава

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем І.Павлович, 21 тра 2007.

1. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Відповідь: Влада та Держава

1) Челок не обязан быть благодарным ворам и бездарям которые отбросили страну на десятилетия назад.
    2) Откуда ж такая уверенность, когда статистика говорит совершенно противоположное? И кто такие все, у которых капиталы возросли на порядок?
    Кто себя реализовал во времена Кравчука-Кучмы это мы уже увидели, в лучшем случае- просто жульё, в худшем - обыкновенные бандиты.
    3) Да нет, "кто у власти" имеет принципиальное значение.
    4) Нормальный человек всегда стоит не за 100-150 гривен в день, а за свои убеждения. А те, кто стоит за деньги, потом эти деньги отдадут своим хазяевам десятикратно.

• Подобається Подобається x 2
  2. Danilo

Danilo Well-Known Member

А Я ТАКОГО ГЕН. ПРОКУРОРА ЯК ПІСКУН НЕ ХОЧУ!!!
    Та не лише я.

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Тут я з Вами повністю погоджуюся. Але потрібно керуватись ЗАКОНОМ, а не хочу - не хочу. Якщо я не хочу такого Президента, то це ніяк не означає, що я не буду виконувати його законодавчі документи. Чому він дозволяє собі жити не по закону???

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Це ще ніхто не зміг доказати. Лише волають Ригіонали. Трагедія не в тому, а в тому чому він дозволяє жити не за законом Цушка та Піскуна?:) Сподіваюсь що з часом вони відповідатимуть таки за свої злочинні дії. І це для них кращий вихід, або свої бандити їх "в расход" пустять, це вже було неодноразово.
    Вони дуже хитрі та підступні. Використали вкотре нарід у даному випадку прикрилися крилами "Беркута", котрий самі й створили при Кучмі знаючи ще тоді що доведеться колись захищатися. А на стадіоні вболювальники навмисно спровокували той "Беркут" по команді Цушка, що б всі побачили, що він потрібен дуже той "Беркут" начебто для боротьби зі злочинністю. Не можна пронести на сектор фальшфєєри, це знають всі хто буває на стадіоні. Лише можна тоді, коли на це буде вказівка!

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Та ні. Трагедія як раз в тому. Інакше, за Вашою логікою, якщо хтось краде, то і мені можна.

6. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

лікарю, мене оточують самі лише параноїки, і всі хотять мене вбити!!!!

• Подобається Подобається x 2
  7. Danilo

Danilo Well-Known Member

Степанич. Не ходіть "вакруг да около".:) Звинувачуйте сміло президента, де він скоїв злочини?

Друже. Вибачайте, можна до Вас так звертатися? Ви щось написали, не зовсім зрозумів, поясніть хто параноїк, я чи Цушко, чи Мороз?:)
    Вітаю. Ви отримали від Капітана +1 за цей короткий допис. Він мене не поважає, тому вбачає що тут паранойя в мене.:) Добре. Нерви - канати. Ігнор довічний.:)

8. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Danilo.
    Икогда Вы уже успокоитесь?
    "Це ще ніхто не зміг доказати."
    Не требует доказательств только потому, что уже он сам согласен на все требования .
    "Лише волають Ригіонали."
    "Волаетете" только Вы.
    "Трагедія не в тому, а в тому чому він дозволяє жити не за законом Цушка та Піскуна?"
    Сколько за последние 3 недели было нарушений Конституции её гарантом, не вспомните?

9. afterstep

чому й ні? можна

надто контекст того.... якийсь надуманий....
    бідні ягнята, київські вболівальники, що чемніші, ніж вихованки смольного інституту благородних дівиць, постраждали від лап брутального звіра Беркута...
    а про нещасного президента, чесного та святого пасічника, що хоче приборкати вакханалію бандитів, які для свого прикриття створили беркут - ну це зовсім розчудює...
    А підрозділ Кобра - той створено бандитами для надійнішого захисту бандитських джипів? і щоб народ не міг протягнути крадені джипи до України надурняка і кататися на них, як справжні пацани?

бачите - пацанам набридли звичайні видовища. Вони хочуть, як і римські патриції, насолоджуватися гладіаторськими боями...

10. Капітан

Капітан Well-Known Member

:D
    версія "5 каналу", між іншим :rolleyes: :o

11. afterstep

Це наглий наклеп! київські фани - сама інтелігентність! і взагалі - треба було просто обладнати фанівський сектор сидіннями, що виломлюванню не підлягають. А так - хлипкі сидіння спровокували фанів.... Та й беркутівцям туди нічого було ходити, дразнити дітей...

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Це лише моє припущення котре сподіваюсь має право на життя. Просто не стикуються безпрецедентні заходи з тим що можливо проносити факели до секторів. Він не такий вже малий що б пронести його у дупі.:)
    Що до аналогії з Римом. Ну теж не погано пожартували, ми ж хочимо у Європу, то ж будь ласка. Незабаром будемо мати запалення автомобілів. Теж жарт.:)

13. afterstep

на жаль - цей жарт майже пророчий :sad:

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

Це вже смішно. Наче на Дикому заході, по-перше стріляють, потім думають.

15. Капітан

Капітан Well-Known Member

Де логіка? Взагалі то з початку відбувається подія, а вже потім - наслідки. Подія-наслідок-аналіз-висновок... Смішно, якщо навпаки :rolleyes:

16. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

"Согласно статье 1 Закона Украины «О внутренних войсках Министерства внутренних дел Украины», «Внутренние войска Министерства внутренних дел Украины (далее - внутренние войска) входят в систему Министерства внутренних дел Украины и предназначены для охраны и обороны важных государственных объектов, перечень которых устанавливается Кабинетом Министров Украины, охраны учреждений исполнения наказаний и врачебно-трудовых учреждений, а также для участия в охране общественного порядка и борьбе с преступностью”.
    (выделено - мной)
    Чтобы они не входили - необходимо или изменить Закон, или отменить.
    Президент имеет на это право - но только после введения черезвычайного положения. И только в этом случае.
    Нарушение Закона Украины - уголовное преступление.
    Чему мы с Вами радуемся? Что всенародно избранный Президент нарушает Закон? Что Закон можно нарушать, если существует "революционная целесообразность"?
    Ведь этим самым оправданы и Мороз, и Цушко - а в проигрыше - мы....
    Сумно, брати....

• Подобається Подобається x 1
  17. afterstep

і ніц майданостояння не дасть доти, доки такі активісти майдану, як Ви, Данило, не виволочете своїх вождів на майдан на привселюдний звіт. З яйцями і без ОМОНу. І доки не поскидаєте ідолів в пилюку....

• Подобається Подобається x 1
  18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ця коституція писалася за часів Кучми та Медведчуків. Треба її змінювати. Навіть у США до контитуції приймають поправки, навіть досі.
    Як би не ці заходи секретаріату президента, та його особисто, не було б ніякої домовленості.
    З бандитами тільки таким чином можна розмовляти, з позиції сили. Він все зробив вчасно, лише строк завеликий, 4 місяці. Може що завгодно статися за цей час...:sad: Треба у таких випадках "брати за горло", але не вдалося, нажаль.

19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я-то соглашусь своих...Согласиться ли Данило - своих?
    А если без шуток - я сегодня собираясь на работу посмотрел на RTVi "особое мнение" с Доренко - он так сказал о происходящем у нас (по памяти) - "Украина - бедная, заброшенная окраина Европы, а Россия - передавая держава Азии... И что не делается в Украине - это европейские демократические вещи... У нас не возможны жалобы Путина на Фрадкова - братцы, помогите - он меня не слушает, делает по-своему....потому что Россия - это Азия..."
    Значит, не все у нас еще потеряно...
    Шел на работу в хорошем настроении. :)

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ви впевнені що я маю ідолів?:) Може все ж таки надати можливість тим кого обрали відстояти нашу свободу. Як ми їх у пилюку, то й одразу гідра комуністична зрадіє, займуть їхні місця.

а де твій аватар? :)