Влада та Держава

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем І.Павлович, 21 тра 2007.

1. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

Відповідь: Влада та Держава

А як на мене, так WIZARD тут правий. Доки існуватиме парламентська форма державного управління ( не суть важливо, парламентсько-президентська чи президентсько-парламентська) , Рада ( Дума, Совет, Сейм, .....стаг - потрібне підкреслити ) буде "смердіти". Бо в цьму її призначення. Завжди будуть задоволені і незадоволені, більшість і меншість.
    Інше питання, що в цивілізованих країнах для клоунів, що виступають в цьому цирку під назвою "парламент", зформувались чіткі правила гри. І боронь Боже їм спробувати ці правила порушити. А в Україні пройшло занадто мало часу, щоб такі правила встоялись. Та й "клоунам" більше до вподоби займатись їх переписуванням щотижня.
    Як нас вчили на істкапі, "детская болезнь"... Пройде . З віком.

• Подобається Подобається x 1
  2. Danilo

Danilo Well-Known Member

А я гадав дещо в іншому, от наприклад в цьому:"Україна буде в Європі, коли вона підвищить свої внутрішні стандарти та адаптує їх до стандартів ЄС. Йдеться про 2-2,5 тис. законів, які треба змінити або доповнити. "

Так але ж само по собі не розсмокчеться. Як я та Ви не вийдете на майдан, то й буде як у Росії. Типу "всі задоволені".

3. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

Ви не зовсім вірно мене зрозуміли. Коли я писав "буде смердіти" я мав на увазі, що завжди буде верства наелення, невдоволена діяльністю парламенту.
    А на рахунок "виходити на Майдан", IMHO, цього року такої потреби не було. Не 2004-2005 на дворі.
    І те маленьке, нехай тимчасове порозуміння, котрого досягли зараз - це вже великий плюс і для Львова, і для Луганська.
    А до того ж слід за Вітренчихою відфільтрувалися всякі Морози з Кінахами - знову ж таки плюс.
    Так що на разі все у нас йде на краще, панове....

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Я мав на увазі на мітинг.:) Тобто поки що без наметів. Так, це перезавантаження на краще.

5. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

А что тут ждать-то осталось?
    И те-же лица, и те-же разговоры ни о чём, при засовывании денег в карман....
    Но в очередь за квартирами в Киеве, эти самые "обделённые" станут сразу, как только получат депутатское удостоверение, несмотря на то, что некоторые из них могу спокойно купить любые пол-области страны.

Браво.
    Сам изучал (если можно ТАК сказать).
    Болезни приходят и уходят, а люди - остаются.

6. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

часто хвороби приходять і залишаються... і тільки як в калейдоскопі міняються люди...

• Подобається Подобається x 1
  7. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Хотел у Влодека спросить. А что такое top-manager d его понимании ?

8. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Да что Вы, батенька - пессимист?

9. afterstep

що ви, я оптиміст! просто зі значним досвідом і непогано проінформований :sad:

10. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

Відповім. Хоча Вас знову виносить від заявленої теми. Top-manager в мому розумінні - це людина, що обіймає керівну посаду в серйозній бізнес-структурі (від 50-100 працівників, хоча б семизначні цифри оборотів), має повноваження для прийняття стратегічних рішень щодо ведення бізнесу, несе особисту (в тому числі - фінансову) відповідальність за наслідки, до яких ці рішення можуть призвести. І відповідно, має трошки інший рівень мотивації :) , ніж "оклад плюс премия". Задовільняє таке трактування ?

2levandivka > Усвідомлюю, що оффтоп. Якщо будете підчищати тему, просто видаляйте, не переносьте.

11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тоді топік опустіє...

12. afterstep

особливість львівського форуму - все цікаве так корисне - в офтопіку ;)

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)