Соромно за Львів.Поцупили смартфон в мене ,екскурсантки,перший раз приїхала.Враження позитивні,але враховуючи крадіжку повний мінус.Шкода.Ваші думки?
В мене вкрали три телефони, але всі три рази я був пяний в сраку, як можна просрати телефон на тверезо мені важко зрозуміти...
Згідна,заходила в трамвай,виявила пропажу вже в трамваї.Шкода,що наші оператори не блокують такі телефони.
Дивна тема...телефон просрала сама не помітила коли, в поліцію сенсу нема, шукати теж, а на форумі писати що "соромно за Львів" то сенс є...
Сочувствую, но это похоже история типа "ожидание-реальность". Встречал не одного человека, который представляет себе Львов таким "сферическим городом в вакууме", где все вежливы, нет преступности и идеально отлажена инфраструктура города. Львов тут, кстати, чуток обскакал другие города - почти в каждом автобусе висят наклейки, что карманники рядом и следует за вещами следить. Больше нигде пока не видел
Згадалась гумореска як чувак в Єгипті взяв повію, але штанів не знімав, і рук з кишень не витягаа, бо в одній паляруш, в в другій мобілка і зарядка. То я так в маршрутці їзджу
А яка різниця Львів це чи Лондон? Крадуть скрізь і Львів не є виключенням. Написати заяву в поліцію можна було, але не факт що смарт будуть шукати. Там процедура така закручена майже як розкрити вбивство, наприклад.
Дякую всім,цікава була Ваша думка.Шкода,що нам далеко до Європи ,де гори загублених телефонів,які здали в бюро знахідок.Повірте,справа не в девайсі,в мене буде ще кращиий,хочу ,щоб люди були людьми.
Пані в Європі крадуть не меньше ніж у Львові і в Україні в цілому,не прикрашайте собі в уяві щоб потім не роз аровуватися,вмюди живуть люди і ніде вони не ідеал
Таке можливе лише в переповненій маршрутці, бо в напівпорожній при різкому гальмуванні можна через вікно випурхнути
Мій співробітник подорожував з жінкою Франція - Іспанія.(минулого тижна повернулися) В Барселоні поки вони фотографувалися і роззявляли роти біля музею ...чи Пікассо , чи національного мистецтва , неважно. Це було серед білого дня. То в нього з руки видерли годинник. Він зняв з руки годинник і тримав в руках.Хтось підбіг і вирвав з руки. 3 секунди і вже нікого навкруги не має. Добре що годинник не був дорогий.