залежить як на питання подивитись Зберігаючі лампочки там могли випускати ще з середини 90-х, просто чиясь жадність і тупість привела до того що не дали запустити лінію від Philips. А звичайні жарівки жахливої якості. Відколи в мене вдома три просто вибухнули (одна навіть плафон рознесла), більше не купляю їх. Так що думаєм що купляєм
йо йо, як кажуть закарпатці давай на пляшечку пива (я люблю світле і першої приватної) що Vas'oK мав на увазі що на дорозі підїхати до будинку мішають стихійники а не яточники (підприємці). Можливо базар і будуть розширяти, і навіть нову дорогу прокладуть для підїзду до тих будинків, але хлопаку турбує що зараз там на дорозі стихійники і питає як з ними боротися.
В мене таке враження , - що ніяк!.... Так во! Україна і зокрема, мій любимий Львів - це якесь Зазеркальє.....Все зупинилося в часі і в просторі. Може колись рушиться , ...но не зараз.
ну люстра була китайська, швидше всього, тому не буржуїв. Там (в Китаї), наскільки я розбираюсь в медицині , комунізм. А перегоряли швидко вони тому що за браком коштів використовували замінники вольфраму. Чому вибухають- не знаю, оскільки співпрацю з "Іскрою" закінчив ще в 1999 році, а патріотичні закупи їх лампочок в 2004 після того як рознесло плафон. ЗІ.Patrick, там коли написали повідомлення світиться ще кнопочак "правити". Потрібно дублі (два повідомлення підряд) об'єднувати в одне, а то ща припреться levandivka і буде ліпити червоні карточки. Я хоч в правилах не вичитав про то нічого, але в перший день на форумі теж заробив червону картку і вже було подумав де то взяти пів цеглини і пояснити методом ударів levandivkaці що не завжди правий той хто сильніший (шутю). Потім позаглядав по форумі і зрозумів що він нормальний хлопака
Якщо це когось дійсно не влаштовує, то організуйте мітинг, мирну ходу-демонтрацію до міськради, перекрийте якусь вулицю. Обов"язково не забудьте запросити на це дійство пресу та телебачення. Зрештою домовтесь з Мартіні та напишіть колективний лист від Львівського форуму. А чому б ні? Чим більше на мозги капатимите, тим скоріше їх проб"єте.
Взагалі з таким питанням треба дзвонити на телефон гарячої лінії міськради і розказати про всі нюанси: сміття, швдка, пожежна. Ваша скарга наступного дня потрапить у відповідний департамент, а департамент зверху скине це на районну адміністрацію. А через тиждень-два передзвонить аби взнати результат. Взнавав про цю схему, коли треба було один катлаван перед підїздом зарити. Подіяло. Десь можу пошукати і телефони гарячої лінії!
Oh my goddess! Аж тепер побачив. Дякую шановний пане що просвітили!А то я дурак більше півтори тисячі дописів зробив і нічого незнаю про кнопочку "правити". Зараз піду битися головою до стіни....
та стихійників якраз порозганяли трохи, там краном всі будки попереносили під мій будинок, але що цікаво залишили неширокий прозд позаду них, якраз на одну машину, але на вїзді до мого двору поставили шлагбаум і на замок... і всі по бардюрах його обїзжають... кумедія одним словом, мене останнім часом всі ті їхні рухи смішити починають. ) смітєвозка вже надибала обїзд - вивозять, а от таксисти бідолаги кружляють по дворах, а бо по тих же бардюрах скачуть, ще спостерігав як бабусю швидка забирала, а підїхати не могла, вели її довго( це вже не було смішно) дійсно хотілось катком той шлагбаум розвалити
гм... а я думав, що то жильці поставили, щоб відгородитись від нападу на ше одну вулицю. Бо я ставив машину на Морозній, то мені якийсь місцевий вуйко пригрозив каменем кинути, мов захаращуєте дорогу...