Та ладно, може ваша дочка таке саме витворяє, а ви навіть не знаєте. Драбинка може й була, але загула. Скільки є хороших батьків, в яких діти наркомани і т.д.
Дуже вже не дівочий вислів "відсосу" так що цілком може бути фейк.... Хоча щоб розвіяти сумніви можемо провести розслідування...
та , але штуку баків тре внести https://www.ustream.tv/platform/pla...m=convert&utm_campaign=broadcast_interstitial
Звичайне стариковське брюзжання ... Я собі скачав на смартфон андроїд додаток,(для перегляду семінарів) але там реєструєшся жмеш Go Live і починається пряма трансляція з камери смартфона....Думаю для таких цілей цього цілком достатньо
Виключено. Про такі речі давно відкрито говоримо. Це нічого не змінює. Батьківство - воно нелімітоване часом. Тим більше, дівчинці не 25. Якщо дитина наркоман, то батьки однозначно не є хороші. Вони можуть бути хорошими людьми. але це не дне й те ж.
І шо ви мені хочете втерти, шо в цієї малої мама така сама як і вона? Може по факту будем говорити, якщо будуть факти.
Ні, зовсім не це я намагаюсь Вам втерти. Мати цієї дівчинки може бути середньостатистичною жіночкою, працевлаштованою, середнього достатку, але більше слідкує за тим, як дитина одягнута, нагодована, і за рештою атрибутів "пристойного" життя, ніж за тим, що в дитини в голові. Принаймі, якусь частину своїх цінностей (чи їх відсутностей) дитина зуміла від мами приховати.
Ай я яй....яку дискусію влаштували, а ще європейці, вольнодумці...Накинулись на дитину як якісь дикі ортодокси.... Кожна дівчина має право "відсосати" в того в кого захоче, і показувати це всім бажаючим, якщо їй так хочеться... Ну якщо вона повнолітня звичайно... ---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ---------- Не судіть і не судимі будете...
Власне так і є, в більшості таких випадків. Скільки я такого надивилася за роки роботи - батьки дуже часто приділяють більше уваги матеріальному, ніж духовному. І виходить так, що дитина може мати найкрутішу мобілку, найстильніший одяг, але разом з тим бути нещасною, бо їй бракує найелементарнішого - любові, розуміння, спілкування. А в мене щойно був шок - через соцмережі навіть незайманість продають І заради чого - бо на поїздку до Індії бракує тут детальніше
Право, може, і має, але клепки в голові бракує точно Теоретично кожен міг би секситись де захоче, навіть на зупинці трамваю групову оргію влаштовувати з прямою трансляцією. А що? Однак практично: чому звичайна розбещеність та дурість повинні прикриватися ярликами толерантності, самовизначення та іншого "бла-бла-бла"?