ВКонтакте - конкурент odnoklassniki.ru

Тема у розділі 'Новий сайт', створена користувачем Jasmin, 17 лис 2007.

1. Nevermind

Nevermind Просто персона

Спеціально по приколу ввела "в контакті" пошук на своє Ім'я-Прізвище. Таких як я, в контакті 1495 осіб. (Ім'я у мене поширене, прізвище теж). Хто мене там знайде? :)))
    А ось своє дівоче прізвище (рідкісне, польське) ніде не пишу. А то, дійсно, легко можна знайти :)

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Гм-м-м.
    А потім ЛФ-івський будете віддавати?

3. Templar

Templar Дуже важлива персона

Та ви мене начебто без проблем баните! :)
    а так, коли спам іде від твоє сторінки, тоді її банять

4. Saszko

Saszko Well-Known Member

Не-не, не дождетесь. И за год не выкинут. У меня несколько страниц. Часто забываю пароли:)

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Користувачка соціальної мережі «Вконтакте» Надя Олійник зі Львова стала «зіркою» інтернету. На своїй сторінці вона пообіцяла, що привселюдно зробить своєму хлопцеві мінет, якщо кількість її віртуальних друзів досягне 10 тисяч.

«Якщо у мене до 14 лютого набереться 10 000 друзів, я відсосу своєму хлопцеві в онлайн режимі… в скайпі. Побачити це, зможе кожен», — написала Надя у своєму статусі.

Кількість друзів у дівчини зростає з шаленим темпом. Вчора, 8 лютого, увечері в неї у друзях було менше 5 тис. людей, а на ранок 9 лютого вже 9 388.

Ймовірно, в цьому є заслуга спільноти «Вконтакте» під назвою «Де є Українці, там є приколи… Віталька», яка налічує понад сто одинадцять тисяч підписників. Адміністратор групи опівночі запропонував її учасникам додаватись до друзів Наді Олійник. «Давайте зробимо так щоб вона прозріла», — написав він.

Так виглядає, що Надя вже не рада тому, що придумала. Інтернет-користувачі відзначають, що вона не додає їх у друзі, а залишає у підписниках. Й дійсно, у підписниках у львів’янки вже півтори тисячі осіб.

Першу фотографію на свою стіну у «Вконтакте» дівчина запостила рік тому. Про себе серед іншого вона зазначила, що народилась 3 січня 1994 року (19 років), що неодружена, що її найбільшим інтересом є «гуляти з друзями».

http://press-centre.com.ua/news/lvi...bere_10_000_druziv_u_vkontakte/2013-02-09-386

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

:facepalm: Дівчинці захотілося скороминущої слави? Чи бере приклад з російських колег? Десь нещодавно читала про аналогічний випадок у Росії.
    А взагалі Вконтакте перетворився на якийсь відстійник з купою всякого УГ і малих дітей (там чи не всі мої учні зареєстровані).

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ефект телефона....

---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ----------

Дайте до речі посилання на дівчинку....допоможемо хлопчині всім форумом :)))

8. MARTINI

В моєму дописі є посилання

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Народ, ше всього 650 друзів залишилося.....гайда дружити з Надею Олійник :mocking:

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я ніколи не бавився сайтами соцмереж. Можу зрозуміти, скажімо, друга (вже пенсіонера), який народився і закінчив школу в Закарпатті, інститут у Києві, а зараз живе у невеличкому містечку в одній з центральних областей.
    Йому бракує спілкування у реалі, тож він відшукав давніх приятелів і засів у скайп.
    Нещодавно сміялися з однокласницею, яка тримала месідж через Однокласників:
    "Привіт, Наталко! Я - Льова З., вчилися разом до 8 класу. Живу у Хайфі, маю пристойну роботу, діти дорослі. Зустрів у Хайфі Марика С. - він як був поцем у Києві, так поцем і лишився".

Ото комусь цікаво?

11. MARTINI

Якби я знав Марика, мені було б цікаво :)

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А з кого ще брати приклад? Добре хоч по нашому написала. 10 000 друзів, навіщо? Чому не 20 000? Реально в людей по 200-300 друзів значиться, а з реальністью це не має ніякого звязку. Захворіє, в лікарні буде лежати, до неї 10 000 друзів прийдуть, чи двоє максимум?

Чому перетворився? Таким і був завжди. Тут в половини форуму дебільні підписи, зкопійовані вітам. Живе і процвітає.

• Подобається Подобається x 5
  13. Forpost

Forpost Стоїк

оть блонда, про міньєт знає ,а що Скайп не забезпечує он-лайн трансляції не знає...Пропонуємо побратими технічні рішення ,хоча би тих 10 000 користувачів змоглиб порадуватись за подружку ВКантактє

Вкладення:

• ClMp6EBXAFs.jpg
      ClMp6EBXAFs.jpg
      Розмір файлу:
      37,5 КБ
      Переглядів:
      2
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Точно блін :scratch_one-s_head: Може ustream http://www.ustream.tv/new Запропонувати...Там вести трансляцію на 10 000 друзів можна запросто....

Глядиш прославиться дівчина, РОЗКРИЄ ТАЛАНТ....

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Де її мама? Покажіть мамі, най втішиться дитинов.

• Подобається Подобається x 2
  16. MARTINI

Ну та, мама не винувата шо дитина ...

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Мені здається шо то взагалі фейк.....

Або спроба заробити грошиків, як поки що не ясно...

18. MARTINI

Та ні.
    тінейджерська аудиторія вкантактєка дісно така і є.
    десь побачила приклад, здалося шо це круто, вирішила повторити.

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не дарма. Я всі свої промахи виховання на дітях бачу. А такий стиль життя - то через те, що батьки неправильну драбинку цінностей дитині склали.

20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Просто від нічого робити захотіла таким чином привернути до себе увагу, мабуть..
    Мама може й взагалі не знає про існування такої сторінки вконтакті.

а де твій аватар? :)