Як видалитись з "Вконтакте" Підкажіть, як видалитись з цього проклятого сайту??? Я вже годину спам адмінам кидаю, а вони ніяк не реагують, там і на Дурова наганяю!!!! Блін, задовбало! Як звідти видалитись: ВИМАГАЮ БАН ВКОНТАКТЕ :ban::ban::ban::ban: p.s. ЛФ то не стосується! ---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:21 ---------- ну та поміжіт, не кидайте мене в тій халепі!
Можна повидаляти всіх друзів, видалити аватар і всю інформацію на сторінці, і зробити так, що ніхто, крім тебе, твою сторінку не бачив. І ніколи туди не заходити.
Наверно -да. Через 3 месяца или пол года, сами выкинут. Хорошо, что сам не повёлся на их неоднократные заманухи. Типа: Вас приняли в друзья... Вася Пупкин, И чтобы проверить, что за фигня надо было пройти регистрацию.
ВІДДАЮ СТОРІНКУ ВКОНТАКТІ ДЛЯ СПАМУ! Віддам пароль до своєї сторінки Вконтакті для СПАМУ!!! Якщо кому потрібна сторінка, звертайтесь...
ТА де там, то всьо брехня... Вони взагалі пишуть шо за 30 днів видалять, ага... Видалять.... блін, то просто шось..
Допис від Templar Не вынесла душа поэта Позора мелочных обид, Восстал он против мнений света Один, как прежде... и убит! Михаил Лермонтов
Реальна мета створення сайту "В Контакте" Як ви вваєате, яка було реальна мета створення цієї соц. мережі? Чи не є то спеціально створений проект ФСБ?? Щоб тримати всіх під колпаком.... Чи то я вже став параноїком? нє?
а чим вас ось цей варіант не влаштовує? доречі, можна ще й поміняти пароль на такий, який через пів-години вже забудеш... і все... ніяких тобі проблем))) навіть на мило слати ніц не будуть)))