В'їзд у Львів через воєнкомат або мобілізація на блокпості

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Green belt, 8 лют 2015.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Заради чиєї безпеки?

Я щось не доганяю. Чому мене мають потрошити на дорозі якісь товстожопі баклани?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я не знаю, як там у вас в ЄС сприймають блокпости, але в нас, коли з"явилися блокпости на в"їздах до міст, ми це сприйняли з розумінням, що це необхідність в умовах війни.

• Подобається Подобається x 4
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Un.Known

Ов. А особовий склад ДАІ вже змінився?
    Чи через декілька місяців будете скаржитись на свавілля?
    Приготуйтесь - самі ж і вчите, "з розумінням".

4. muravey

muravey Well-Known Member

Чему учим? Никто ж не говорит им на лапу давать. Остановился, предъявил что попросили в рамках закона и разума, и дальше поехал.

• Подобається Подобається x 3
  5. Green belt

Green belt Well-Known Member

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

@Un.Known з метою і іхньоі, і нашоі безпеки. Зараз, як на мене, той випадок, коли краще перебдеть і перевіряти всі авто, щоб не провтикати часом якогось терориста, що захоче підірвати бомбу десь в центрі, ніж потім боятися вийти на вулицю. Одеса і Харків вже потерпають.

7. Un.Known

Та ти що? Тобто та скотина в погонах, котра мене запрошувала в Угерську сісти в її машину і послухати, які правила я порушила, поміж тим взявши сто гривень з віконечка лендровера, тепер буде контролювати безпеку?

Соррі, не вірю. Ця курва дозволить за сто гривень атомну бомбу провезти.

• Подобається Подобається x 1
  8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ну тут я з тобою зараз погоджуся. Але в перші місяці, може навіть в перші півроку було якесь відчуття, що тепер все має бути інакше.

• Подобається Подобається x 2
  9. Іспанка

@Un.Known хочеться вірити, що хоч щось порядне в них пробудилося (або ж банальний страх за безпеку свою та своєі сім'і змушуватиме іх думати не про власне збагачення).

10. Un.Known

Ага. Граблі.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

ми тут, в Україні мали унікальну можливість пожити деякий час без міліції... прийшлося самому патрулювати.
    То хай вже краще кожен займається своїм.

12. ollan

ollan Well-Known Member

Когда возле вашей работы в течение полутора месяцев два раза прогремит - одни раз в 1 км, а второй в полукилометре от вас, Вы к каким бакланам будете претензии предъявлять, что город наводняется взрывчаткой?

• Подобається Подобається x 1
  13. Un.Known

А що, хтось закликає жити без міліції?
    Коло моєї роботи так просто не прогремить. А тих, до кого я буду претензії пред'являти, важко назвати бакланами. Прості патрульні, котрі щодня проходять вулицею, викликають довіру і відчуття безпеки. І коли мене зупиняє поліція, то в мене думки не виникає, що мене зараз будуть розводити.

14. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Прийде час, і ми у себе таке побудуємо.
    А Ви приїхали туди на готовеньке і вимахуєтеся ;)

15. Un.Known

Дай Бог. Але чого не побудували дотепер?
    А з чого Ви взяли? (До слова, я тут двадцять років живу).
    Люди-люди... А в голову не прийшло, що я і вам такого ж бажаю?

Взагалі, позиція така звична - ми будемо писати на форумах, скаржитись на все, Мих буде розказувати, як він в міліції виграв чергову спробу облапошити, а варта сказати - не з того кінця починаєте, дайте, хай Ека свої реформи проведе, бо буде чергове "пусті казла в огород" - все, вимахуєтесь.

Ну, най буде.

16. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ліниві тому що :)
    Ну от бачите... ;)

17. Іспанка

От власне я думаю, що дихання реформ в потилицю і не дасть тим баклажанам (чи бакланам) отак просто зупиняти людей заради того, щоб облапошувати.

18. bondon

bondon Member

То хіба імітація реформ.

19. ollan

ollan Well-Known Member

Честно говоря, я как-то и раньше не особо страдал от ментов или гаишников. Может у меня на роже написано "денег не дам", но за 30 лет моей автолюбительской карьеры с ежедневной ездой, меня пытались развести на деньги раза полтора не больше. Возвращаюсь домой с работы ночью. В последнее время останавливают (ночью в городе) с автоматами минимум раз в неделю. Машину не досматривают. Я уже даже документы из сумки не вынимаю, перекинулись несколькими словами друг с другом, и все свободны. Какие у меня могут быть претензии к ментам?
    А если на въезде в город машины проверяют, то я считаю, что пусть проверяют.

20. Step by step

Step by step New Member

По сабжу:
    Насправді, є таке діло з повістками. Але це працює за принципом рандому, тому що, наприклад мене зупиняли на цих постах не один раз і нічого не давали, тільки питали чи з документами все ок, навідь не дивилися, а от мого сусіда зупинили у суботу(7-го лютого) біля 5-ї години вечора і хотіли вручити повістку. Це було на Кульпарківський на виїзді з міста "у ямі"(як дайці кажуть) біля Сокару. Але йому вже приходила повістка раніше, і він не може служити за сімейними обставинами, він це сказав, і йому повірили на слово та нічого не дали.

а де твій аватар? :)