То хоч якась людина виправдовує. Ще можна зрозуміти. А то москаль. Як йому не виправдовувати, якщо той окупант - його кровний брат! ---------- Додано в 07:34 ---------- Попередній допис був написаний в 07:33 ---------- От вам і підтвердження. ---------- Додано в 07:38 ---------- Попередній допис був написаний в 07:34 ---------- Не всі рагулі є вже халуями. Може декотрі. Так що часом краще бути рагулем, ніж холуєм....
Думаю, що нікому "Америки не відкрию", але якщо так кажете, то пишу. Інтернаціональний обов"язок, якщо робити висновок по самій назві - це обов"язок взаємодопомоги між націями, народами, народностями та країнами, коли в ній виникає потреба. На жаль за Союзу інтернаціональний обов"язок був лише високим гаслом, за яким творилось більки Бог знає що... .
объективность это не холуйство, это у рогулей мышление что раз не рычит значит - холуй ... не надо быть холуем чтоб, говорить что у пиндосов сильная армия, что во Франции хорошее вино, и нынешняя общая унылость политического и экономического состояния России не опровергает моего утверждения ... практически все, у них нет опыта самостоятельного существования, все время под кем-то ...
Ви 'ментально' лягли під Росію. Я, яким би мене австро-поляком не назвали, до Польщі, Австрії, чи всіх західних країн разом взятих якихось сентиментів не відчуваю, хай вони хоч згорять, в мене одна батьківщина - Україна. А у всяких слимаків, є старший брат, общєє культурноє пространство, і так далі. Хм А взагалі ви от самі себе загнали. меня никто не загарбував и не оккупировал, я ж не австро-поляк ... про Украину - не смешите, фразу про "исторический отрезок" уместнее было бы заменить на "все время" так вас все таки ніхто не окуповував, чи навпаки, все время були під чужою владою? ---------- Додано в 12:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:57 ---------- Правильно. Західна Україна, Поділля - n-на кількість селянських повстань, бунтів, після поділу Польщі - на Австрійській частині виникли десятки українських організацій, які займалися всім що можливо - військова підготовка, краєзнавство, етнографія, релігія, освіта... А що тим часом було у нескорених мешканців юго-востока? Данєцко-Кріворожская Рєспубліка, яку телеграфом з Москви створили, і через місяць телеграфом з Москви розпустили?
kjk, вам ще не набридло цьому нацику щось доводити? Він же все одно все перекрутить, або відведе розмову в бік... побережіть бісер...
хто мы? чеж сразу слЫмакив? киевлянин уже не украинец если он киевлянин? так что тут вопрос исключительно восприятия ... а ваш ответ из серии "я киевлянин и те хто меня в украинцы пишут - слымаки" .. можете себя гордым викингом считать - имеете право ... я ведь дальше писал - "ваша Украина", эта мифическая страна, как Нарния, которая была самостоятельным государством со средне-ранних веков и т.д. а ее периодически кто-то оккупировал и геноцидил ... ага, и что дальше? оправляли своих резидентов на восток, потому как не напомните мне слова известного австрийского деятеля сформулировавшего доктрину "русские воевали с русскими" религия? католическая я так понимаю? военная подготовка? внутри австрийской империи ? ух ты, краэзнавство и этнография? какие западные? каким боком они к востоку? я может быть открою вам глаза но настоящая классическая Украина: мова, история - это Центральная и Восточная Украина, то есть по -вашему оккупированная ... Сечь, гетманщина где были? поди не на Тернопольщине? дык так что и до того было, самосознание штука индивидуальная и исторически не обоснованная, можно объявить себя викингом и с криком Вальхалла носится с топором, но причем тут остальные "не викинги"?
А во Ви - захищаєте ворога. До чого тут кияни? Я про людей які не виросли з колонії, і далі там сидять. Ні, це факти. А Ви мислите російською пропагандою. Бла-бла-бла, покажіть мені аналог того у Російській імперії? Самоорганізацію якусь? О, значить таки нічого не було? Ну то і хто холуй? Люди із національною свідомістю, чи без неї?
это вы воюете, я нет ... вы там же выросли и там же сидите, все дело в позиционировании ... не знаком с оной, стараюсь быть объективным, мне это проще ввиду отсутствия врагов, в отличии от вас ... сама Империя недостаточная самоорганизация? нечего - чего? национальная сводимость штука неплохая была бы, если бы не сводилась к поиску врагов, выдумыванию истории, охотой на ведьм, и т.д. ....
Нащо видумувати історію? Вона така,якє. І мою родину,як і тисячі галицьких родин, замордували саме совєцькі карателі.
Особисто мені нафіг не потрібні ці квітучі країни. Недалеко від мен є хутір, де колись жило більше 10-ти сімей. Тримали по кілька штук ходоби, пасіки, крім ділянки під картоплю та сінокос було чимало різносортних садів з яблонями, вишнями та черешнями. Люди жили у маленькому раю. З приходом "цивілізації" місцева влада вирішила "окультурити" цю територію, в першу чергу проклавши шутрову дорогу. Щоб прокласти цю дорогу, потрібно було осушити певну територію, через що змушені були поміняти русло річки. В кінцевому рахунку окультурились до того, що річка стала міліти, риба в ній пропала через забруднення паливно-мастильними матеріалами, там де був гарний сінокос, земля стала висихати, завдяки добрій під"їздній дорозі, збільшилась кількість приїзджих, які своїм диким ламанням гілок на черешнях та вишнях практично знищили їх за кілька років, яблука обтрісали ще недостиглими, періодично крали вулики разом з бджолосім"ями. "Окультурення" закінчилось тим, що тепер на цьому хуторі вже ніхто не живе, пасік не існує, колись квітучі сади здичавіли, а з річки зробився потік, де можна хіба що капці помити. Таке саме окультурення напевно хочуть зробити і у Афганістані, проти чого і повстають місцеві жителі. В них своє поняття цивілізації і культури, то навіщо їм нав"язувати те, що вони не сприймають... .
Бо Ви лягли під ворога і не називаєте його ворогом ---------- Додано в 12:30 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ---------- Імперія не наша, і навіть не Ваша. Під австріяками як бачимо була самоорганізація, під росіянами - ну дуже мало.
У спортзалі іноді пересікаюсь зі нашим місцевим опером, він воював в другу чеченську. З його розмов я розумію, що він ставиться до чеченів навіть гірше за бандитів з цивілу. Власне чеченські бойовики і є бандюгами звичайними, тобто які хочуть грабити і вбивати, а не здобути незалежність і працювати. Тому так легко і вийшло більшість чеченців просто купити!..
Ну ялинки-патички, як імперія може бути САМОорганізацією? Ну от чого б хоч трохи термінів не підівчити перед тим, як лізти в дискусію у сфері, де ти нічого не розумієш?