Візовий режим з ЄС спрощено

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Візовий режим з ЄС спрощено

Да-а-а?!

2. Степаныч

Моєї??? Та цур Вам! У міжнародному аеропорту невідомо якої національності людина становила загрозу оточуючим. Вжили поліцейські електрошокер. Судячи з усього, серце потерпілого не витримало. Краще, щоб він когось покалічив?

А як на мене - правий пан Педро. Він закликає не їхати за кордон!

+12!!! Підтримую!!!

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

От,Степаничу,повірте.я не хочу їхати за кордон.Я хочу,щоб у нас було,як в Польщі(я там був,і бачив).І не хочу,щоб у нас було.як в Росії(я там теж був і бачив).
    Звичайно,що різні випадки бувають по всьому світі,але судити по канадському поліцейському про всю Канаду,нелогічно.

• Подобається Подобається x 1
  4. Степаныч

Погоджуся з одним уточненням: "Як мінімум як у Польщі!".

Додано через 2 хвилини
    Що можу сказати... Якщо Ви не розумієте очевидних речей... Про що мова? До речі, а де була мати???

5. Степаныч

Не стикається! 14 годин очікування. Де матір? Прийшла якась стороння жінка (мужня, до речі), яка намагалася заспокоїти. Де була мати? І до чого тут російські військові?

6. Степаныч

НОТОЦО,
    ця людина була у стані психозу! Повірте, це так. Неважливо, був він росіянином, поляком, "иль прочим шведом". Доля така. Його поведінка несла загрозу для оточуючих. Він не винен. Але ж оточуючі теж невинні! А електрошокер вважається безпечною зброєю.

• Подобається Подобається x 2
  7. Оля

Оля Старожилка форуму

Пане НоТоЦо, дійсно заспокойтеся! ;)
    До тої поданої Вами статті треба ще було прочитати коментарі:

1voice (аноним) | 16.11.2007, 15:10

Да, везде есть уроды. Помнится пару лет назад польские полицейские застрелили нашего водителя на глазах у беременной жены.

Чи те, що канадські поліцейські приборкували здурілого хлопа і стався нещасний випадок виглядає гіршим, ніж те що польська поліція застрілила на очах у вагітної дружини її українського чоловіка? Таке може статися всюди і не очорнюйте відразу демократію. Таке би не сталося нігде з нормальним американцем, канадійцем, бо він знає, що закони треба поважати і мати терпіння до вияснення всіх неточностей. А як наші українці, або поляки, або росіяни мають дуже гарячу кров і відразу беруться громити все, думаючи, що цим все вирішиться, то Ви мене вибачте. Нераз спостерігала в аеропорту в Борисполі, як закордонні пасажири стоять і терпеливо чекають, поки недолуга митниця вирішить все. А наші гонять як попечені від одної черги до іншої, кричать, як вар"яти. І так всюди. Навіть у Верховній Раді щось не так - пики один одному б"ють.

Додано через 4 хвилини
    Читатель, як не хочете, щоб я щось сказала, то Ви теж заспокійтеся! ;) Бо як скажу, то Ви більше так не висловлюватимеся. Ви знаєте про що я...:cowboy:

• Подобається Подобається x 4
  8. Оля

Оля Старожилка форуму

НоТоЦо, на поданий мною факт, що польська поліція застрілила українського водія пару років тому чого промовчали? ;) А люди розповідали, що він навіть і не виявляв стротиву. Не те що, зденервований поляк почав все громити на державній митниці. Вибачте, з тими всіма терористами тепер особливо в аеропортах, то не дуже вже й то виглядало на таку нелюдкість зі сторони канадійської поліції. А за електрошок, то я вже бачила, як вони тим борються тут і зі своїми порушниками. А що, мають чекати, поки він на них нападе? Чи купу людей під загрозу поставить? Якби то було вже не раз, то ми би могли про щось говорити. А поодинокі випадки, то нема чого їх так роздувати.

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Пропустили. Ми говоримо про нормальних людей і про поліцію... Я так і сказала:

Додано через 3 хвилини
    Давно вже розібралася. Свої висновки зробила. Зле все так тут, чого так довго сидите? ;)
    НоТоЦо, за дії польської поліції щось маєте сказати?

10. Romko

Прошу пана,а в якому світі живете Ви?Чи Вми вважаєте,що на фоні нелюдської канадської(американської,німецької,польської) поліції,наші міліціонери є взірцем порядності і милосердя?

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Пан НоТоСо живе тимчасово в ненависній Америці. :)

12. Internati

Internati миється в бані

а як це все стосується візового режиму?

13. Оля

Оля Старожилка форуму

Ніяк! :) То пан НоТоЦо вирішив тут душу відвести. :)

Додано через 1 хвилину
    Оффтоп: Інтернаті, а де Ви стільки горняток взяли, якщо у Вас: Дописів: 249 ? :)

14. Оля

Оля Старожилка форуму

НоТоЦо, та нарешті ж скажіть, як Ви на то дивитеся, що вбила українця польська поліція. Він теж був гостем. Лишав свої гроші в Польщі, розвивав її. Чи їм можна, а всі решта - бандити????
    І дружина вагітна була з ним. І то все бачила! Що з нею сталося, Ви поцікавилися? Чи поляк і його мама важніші?
    Канадський уряд однозначно накаже тих, через кого то все сталося і відшкодує матері все. А чи наказала кого і відшкодувала Польща дружині українця? Ви тим цікавилися???

15. Romko

до чого тут галичани?
    На городі бузина,а в Києві вуйко...чи то дядько...
    А то трохи не по адресу...

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Пане НоТоЦо, не дай Боже того ні Вам, Ні мені, ні Ромкові, НІКОМУ! Хіба я кажу, що правильно зробили? Ні вони неправильно, ні польська поліція неправильно. То все радше в обох випадках жахливий збіг обставин. Мою знайому з Києва назад вернули в Сіетл, бо в неї були якісь порушення у візовому режимі. І не допомогли ніякі сльози, ні благання. Пересиділа ніч там в них на митниці і зранку полетіла назад. А в залі зустрічаючі чекали. Теж родичі. І ніхто нічо не знав. Вже вона їм дала про все знати, як вернулася назад. А вони вже дзвонили дітям і всі шукали, чи вона де не пропала. Що зробиш? Такі реалії життя, якщо ми не дотримуємося певних правил. Видно, і в того поляка були якісь неполадки з документами. Того і довелося так довго чекати. Так бюрократія! Так то тяжко все сприйняти! Але для чого було громити митницю? То десь будуть толерувати, Ви думаєте? Та сама Польща так само буде тримати пасажира, якщо буде подібна ситуація. А те, що ненароком став йому поліцейський на шию і він від того помер, то чи Ви не бачите, що то нещасний випадок просто. Нащо відразу все святе і грішне мішаєте до купи? Всі навкруги погані. Хто ж тоді вже добрим лишився?

Додано через 3 хвилини
    Пане НоТоЦо, не знаю, як Вам там видається що я перейняла, але те, що Ви просто ігноруєте моє запитання про польську поліцію, то вже всі сліпі навіть бачуть. Нема що сказати? Бо такі самі? Ото ж то!

17. Romko

Але,якщо порівнювати канадську поліцію і безпеку людей в Канаді з нашими реаліями,то...тєжкий трафунок виходить.Невже будете заперечувати?Чи навести статистику смертей людей в міліцейських відділках від...нещасних випадків.Може Вам розказати про "слоників" і т.п.?

18. Romko

А Вам ніззя?

19. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Не траба вішати лапші, я, наприклад в це не вірю, це пустослів”я. З України досить одного Союзу (з портретами Леніна, продрозверстками, червоною наволоччю і голодоморами). Всяка влада, в тому числі і європейська є насильством і породжує паразитів. Закон в будь-якому суспільстві що дишло. І взагалі, скільки можна шукати собі хазяїна? Невже червона окупація нічому не навчила, потрібна ще голуба?

20. Romko

А це вже пустослів’я!Люба держава - апарат насильства.Чи.може у Вас є мудрі ідеї,щодо створення іншої моделі людських стосунків.
    Чи "анархія - мать порядка!"

а де твій аватар? :)