Виздобули.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MayorMayor, 18 бер 2020.

1. ⚡️ ⚡️ ⚡️Чергову брехливу обіцянку влади викрито.

Україна 6 листопада розпочала імпорт електроенергії з Білорусі.

Через брак вугілля власна генерація не справляється із виробництвом необхідної кількості струму. На минулому тижні у Трипільській, Запорізькій, Вуглегірській, Придніпровській, Зміївській ТЕС не було необхідного мінімального запасу палива.

Нагадаємо, 2 листопада Білорусь почала аварійні поставки електроенергії в Україну потужністю 500 МВт. Тоді заявлялося, що про довгострокові поставки мова не йде.

Згідно з даними на сайті ENTSO-Е, на 6 листопада заброньовано по 5 МВт потужності перетину з Білоруссю на кожну годину доби, крім останньої.

За даними на сайті НЕК "Укренерго", на аукціоні з розподілу потужності міждержавних перетинів для імпорту на 6 листопада 10 МВт викупило ТОВ ЕРУ "Трейдинг, ще 5 МВт – ТОВ "ТЕТ груп".
    Всього пропонувалося 15 МВт.

⚠️Представники влади голосно обіцяли, що комерційного імпорту електроенергії з Білорусі не буде.

От тільки у Білорусі офіційно підтвердили, що поставки будуть здійснюватися протягом листопада.

Звичайна популістська брехня влади, якою намагаються приховати власний непрофесіоналізм та безпорадність перед існуючими проблемами.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Таким чином, його майно Зеленський теж професійний українець? Або воно не має рис особистості, бо майно?

3. НБУ:
    за три квартали населення продало валюти на 1,78 млрд дол більше, ніж купило.
    FB_IMG_1636292891232.jpg

4. Життя переганяє мрію!
    Президент Зеленський пообіцяв, що українська енергетика відмовиться від вугілля у 2040 році. Однак, завдяки його вмілому керівництву, вугілля на електросстанціях України немає вже сьогодні!

5. Питання.Чому той самий(!) народ, який створив армію, сам домігся безвізу і томосу, останні 2,5 роки байдикує, в сенсі досягнень ??.

6. Пенсії (не зарплати!) суддям підняли ще на 23 тисячі.

В Україні станом на жовтень середня пенсія судді становила 91,2 тис. грн. З початку 2021-го вона зросла на 23 тис. грн., у той час як середня виплата по країні збільшилася всього на 400 грн.

Адже Вова і не обіцяв, що закінчення епохи бідності торкнеться всіх українців. Може, корупції в судах поменшало? Ні, не чули...

7. Одна "добра душа" закинула на мою сторінку лінк на прес-конференцію такого собі Олександра Зінченка, яка хоча й відбулася приблизно 13 років тому, але була присвячена переважно тодішньому Секретарю РНБО Петру Порошенку.
    Насправді це був лише початок великої контратаки як на Ющенка, так і на все те, що вдалося тоді здобути Помаранчевому Майдану і революції того ж кольору у грудні 2004 року.

Я того дня слухав це тільки по радіо, тому не зауважив багато дуже цікавих речей, які побачив лише тепер

1. Зінченко читає текст по папірцю. Я знав Зінченка давно і особисто, то ж добре знаю, що він ніколи не ліз за словом у кишеню - імпровізував і промовляв як Горбачов, - без тексту і без шпаргалок.

2. Виглядає як оголошення війни, написане не Зінченком, але доручене йому, аби він це прочитав.

3. Тепер я вже чітко знаю що "каррупция" це тема більшовиків , сталіністів і брежнєвців, які з тою "каррупцией" постійно "боролися", але жодного разу її не побороли.
    Бо вони самі її очолювали , а за боротьбу з корупцією видавали свою боротьбу з політичними противниками і просто конкурентами за владу.
    Лояльні до більшовиків, Сталіна, Брежнєва та їм подібних, отримували можливість займатися тією корупцією скільки завгодно (лиш би ділилися здобиччю), а противники отримували боротьбу з "корупцією" зі всією "строгістю закону". .

4. Після відходу Порошенка з посади корупція лише збільшилася, торгівля судовими рішеннями досягла фантастичних, майже індустріальних, масштабів, вплив на суди наступних влад зріс неймовірно, а так звані "нехороші любі друзі" Ющенка всі без винятку стали "дорогими друзями" Тимошенко, і лише один - Фірташ - другом Януковича.

5. Президента Ющенка позбавили останнього важелю для впливу на країну, дотримання права, і це стало, зокрема, причиною того що бандити не "опинилися в тюрмах" .

6. Таке враження що цей текст написали саме оті бандити яким тоді цілком реально світили перспективи попасти на нари ,

7. А ось як саме виглядає інформаційна і суспільна ізоляція Ющенка, про яку говорив тоді Зінченко, і яка нібито була створена навколо нього "нехорошими друзями", можна побачити по сьогоднішньому стану Ющенка в Безрадичах, де він вже майже 10 років перебуває в стані інформаційної блокади і майже повної ізоляції, а кожна його спроба кудись виїхати і десь виступити - оперативно блокується платними "фейкоактивістами" і медія-троллями.

8. Якби Порошенко тоді зостався на своєму посту - то ми би можливо жили би вже в іншій економіці та іншому суспільстві, де більшість того що обіцяв Ющенка на президентських виборах , було б реалізоване - дерегуляція і ринковість економіки, посилення армії і виробництво української бойової авіації, адекватне судочинство, членство в НАТО, відсутність війни з Росією, і ще багато-багато чого.

9. Порошенко зараз успішно реалізує все те що тоді планував здійснити Ющенко, вірніше все що планувала зробити його команда і сам Порошенко - як один із провідних учасників тієї команди.

І в додаток до цього Порошенко зараз успішно і методично втілює ті речі, про які за Помаранчевої революції ще навіть і не мріяли :

-асоціація з ЄС,
    - безвіз;
    - Томос;
    - децентралізація управління на місцях.
    - держзакупівлі через Прозорро
    - електронне публічне декларування статків всіма причетними до державних грошей;
    - деолігархізація - повернення державі Укрнафти, Укртранснафти , націоналізація Приватбанку;
    - корпоратизація держпідприємств і відкриті конкурси для їхнього менеджменту
    - декомунізація - зміна комуністичних топонімічних назв і демонтаж пам'ятників;.
    - впровадження квоти на українську мову на тб радіо;
    - заборону кремлівських мас-медіа, соцмереж і найбільших російських ІТ-сервісів;
    - відновлення фінансування українського кіно..

Самого Зінченка я знав ще з Москви - він себе вів тоді достойно і проукраїнськи. Він прибув до Москви, коли я вже був там доволі відомим і впливовим громадським діячем. Правда незабаром мене фактично депортували з тієї Москви. Але навіть вже будучи на посаді Секретаря Політичної ради РУХу у Києві, я доволі продуктивно співпрацював з тим Зінченком саме в проукраїнському контексті.

Однак вже у 1992 році, доволі впливовий політичний сегмент українських націонал-комуністів і націонал -комсомольців та примкнулих до них "націонал-кадебістів", був жорстоко розгромлений .

Це відбулося разом з "рейх-канцлеризацією" прем'єра Леоніда Кучми , якому у жовтні 1992 року рішенням Верховної Ради передали всі повноваження тодішнього Президента Кравчука.

Фактично це був вульгарний, але добре продуманий і спланований державний переворот, внаслідок якої до влади у вже незалежній Україні , повернулася промосковська партійна , комсомольська і "червоно-директорська" номенклатура.

Це була справжня і навіть кривава антиукраїнська і проросійська контрреволюція і як б сказав - жахлива поразка української національної революції , що до цього успішно тривала з 1988 по 1992 рік і привела до розвалу СРСР і відродження української незалежної держави.

Залишки розгромлених націонал-комуністів і націонал комсомольців інкорпортували в табір Леоніда Кучми, який виявися не директором-ракетником, а просто колишнім парторгом, членом ЦК КПРС , людиною невизначеної національності - з 1989 року він перед кожними виборами міняв собі запис у графі "національність" то на "русский" то на "українець".

Про "економічні успіхи" Кучми як на посаді Прем'єра, так і на посаді Президента я просто промовчу - це саме та "деіндустріалізація" про яку він часто згадує, як щось таке, що до нього не стосується.

На виборах у штабі Ющенка Зінченко працював нормально, але після виборів його , так само як і інших, до того "нормальних", комсомольців нагнули в "нову перспективну" тобто проросійську силу - а саме в БЮТ,
    Прикладом такої метаморфози є ще, наприклад, Томенко .
    Так розумію що вибір у них був не великий - або далі залишатися у привілейованому, з погляду бізнесу, кредитів і силової та бандитської криші, партійно-комсомольскому "дворянском сословії", або ж вилітати звідтам нафіґ в ті злидні і безпросвітність, в яких опинилася тоді більшість інших, "неноменклатурних" українців.

Стосовно Зінченка я не виключаю і гебешні маніпуляції з боку Росії - зокрема з боку тоді вже, налаштованого на майбутню війну з Україну Путіна .

Тому що Зінченка тоді "лікували від раку" , який дивним чином загострився під час і зразу після Помаранчевої революції. Людина постійно на уколах і крапельницях і зовсім не відомо що саме туди закапують. Кажуть що Зінченка тоді шантажували надією, що в разі його "правильної поведінки" його життя врятують лікуванням у закордонних медичних центрах.

Тодішня поведінка Зінченка для мене виявилася просто шоком - я його взагалі, просто не впізнав - це була якась інша людина. І те саме з Томенком - їх обидвох тоді вміло використали для запуску тодішньої атаки на Порошенка, яка потім стала і атакою на Ющенка.

Зінченко тоді фактично перекреслив і звів нанівець всю свою попередню репутацію і біографію.

Така вже доля комсомольців і комуністів - накаже партійне начальство - то прилюдно й штани знімуть...

А за тим всім, як виявилося, стояла і помахувала паличкою "диригент у спідниці" - Юлія Тимошенко.

В Раді тим часом почали пробувати проголосувати якусь дурню - щось типу другої державної російської мови.

Для людей які пройшли помаранчеву революцію це було страшним шоком - фактично війна в таборі тих кого вони вважали своїми лідерами і провідниками.

В ці дні помер мій батько - він настільки прийняв все це до серця, що воно не витримало.

І це мій додатковий рахунок до Юлії Тимошенко і всієї банди її негідників, дресованих зомбі і просто дурнів.

Хто заради вивчення недавньої історії України не погидує дивитися це відео, може його собі включити за нижче наведеним лінком:

View: https://www.youtube.com/watch?v=MUKZsJ9SBaE

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Зінченко про Порошенка сказав все правильно.
    Варта тільки подивитися на перебування Порошенка при владі і біля влади за всі роки Незалежності. Ніяких політичних принципів, повна всеядність, мета одна - особисте збагачення. Він і Ющенка використав і зрадив, так само як і інших.

• Подобається Подобається x 1
  9. У тебе віслюк ще рік тому теж усе правильно говорив. А що зараз?

10. Gyppsy

У мене віслюк нічого не говорив, не фантазуй)))

Міську-поц, а що зараз тобі не подобається?

11. Якщо раніше ми казали, що в українській владі - клоуни, то зараз це вже не клоуни, а мавпи з гранатами. Які розуміють, що після відставки Зеленського буде суд, Їм нема чого втрачати, і нема куди тікати.
    Дуже небезпечна історія для країни, але ми маємо це пройти.

12. Gyppsy

Міську-поц, а якщо суд буде ще при Зеленському?
    Як тобі такий варіант? ;)
    А от тут з тобою погоджуюся.
    Ми мусимо це пройти.

13. Над віслюком? Я обома руками за!

14. Gyppsy

А якщо відразу над обома - і над твоїм віслюком і над твоїм свинособакою? ;)
    Як тобі таке?

15. Свинособака у нас ти. Так що заперечувати не буду якщо разом з віслюком присягнути найбільш будні зедовбойоби.

16. Gyppsy

Міську-поц, не хами, будь чемним )))

17. Gyppsy

18. Gyppsy

Чуєш, Міську-поц, а давай замість "свинособака" будемо казати "свинопєс", га?
    А шо, прикольно, шо нє? :)
    Бені.png

а де твій аватар? :)