Виздобули.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MayorMayor, 18 бер 2020.

1. За період президентства Зеленського ціни зросли далеко не на все, подорожчали лише два види товарів - продовольчі та непродовольчі

2. Кожен – кожен! – отримав, що хотів (?) .

Кричали про доктора смерть – отримали сотні смертей у лікарнях щодня, лікарів, що криком кричать про конвеєр у реанімації, де навіть ліжка під черговою невакцированою неврятованою людиною навіть не встигає охолонути, як туди вкладають нового хворого.

Кричали про голодующих пенсіонерів – отримали бійки за соціальний хліб, бо іншого ці люди дозволити собі не можуть.

Кричали про «драконівські» тарифи – отримали майже замерзлі без опалення села, зупинені – бо немає вугілля – ТЕЦ, повернення удавки у вигляді прямих закупок електроенергії у Білорусі із його останнім (?) кривавим диктатором Європи.

Кричали про бізнес на крові – мають ліцензії на виробництво внарасії гівносеріалів від 95 Кварталу.

Кричали про офшори!офшори! – мають офіційне визнання Янелохом того, що він таки дійсно їх має і не один.

Кричали про Свинарчуків™ – мають чергове «а што такова?» від Укроборонпрому, який «не бачить нічого поганого у тому, що «мальчік Гладковского» продовжує працювати у сміжному підприємстві. (уточнення: в цього дійсно нема нічого такого, адже й справа «Свинарчуків» розпалася за браком доказів, як тільки виконала свою основну задачу – не допустити перемоги Порошенка).

Кричали про співпрацю кума ГлавХла – отримали для нього вже навіть зміну запобіжного заходу по справі щодо державної зради.

Бійтеся своїх бажань (?) – вони мають звичку справджуватися, але геть не так, як ви собі уявляли.

АВТОР: Алла Комарова

• Безграмотно Безграмотно x 1
  3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Читати в лом, а от того мужика з бородою я знаю.
    Це Новінскій. Йому президент Янукович дав громадянство України на прохання міністра економіки Порошенка ще в часи злочинної влади.
    Новінскій і Порошенко тоді прислужували в московському патріархаті, ходили в зелених ризах)))

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Цыганюра узнал только "суку православную"?

5. Ти і зараз туди ходиш. І що?
    А Українці ходять в ПЦУ.

6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Может он тоже сука православная?

7. Gyppsy

Міську-поц, ти брешеш. Я туди не ходжу.
    Я ходжу в ПЦУ і УГКЦ
    ;)

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

9. Якщо б ти туди ходив,ти б не казав, що Томос це самопіар Порошенка.

10. Gyppsy

Томос - це самопіар Порошенка.
    Тому що Порох фарисей, перекинчик, зрадник і брехун.
    У всьому поганому, що зараз робиться в Україні, винен Порошенко і Ко.

зі

Міську-поц, Порошенко заліз до віри, а яке він мав право?
    Якщо хочеш, то послухай роздуми людей, котрі з ним стикалися в цьому питанні

Останнє редагування: 5 лис 2021
  11. Дуже цікаво дивитися з боку як фарисеї звинувачують інших у своєму фарисействі.

12. Тривала війна Зеленського з олігархами...

За даними НВ Ринат Ахмєтов, який примудрився збагатіти у 2,7 рази у 2020 р., цього року, незважаючи на галас знову збагатшав майже удвічи і повернувся на рівень на якому був у 2013 р. За Порошенка, бачте, і Ахметов, і всі топ-олігархи збіднішали практично удвічи.

З огляду на те що в країні масово стоять енергоблоки державні (натомість ударно працюють станції ДТЕК) і нема вугілля (зате воно є у ДТЕК) переконаний, статки Рината Леонідовича зростатимуть надалі.

У Коломойського теж все гаразд - багатіє, зараза, попри рослідування ФБР та американські суди.

І нарешті глибина глибин - Вадим Новінський, відверта вата і головний спонсор РПЦ в Україні (водомої також як УПЦ МП) став багатший у ДВА рази! Там кажуть Москва війська на кордони стягує? А всередині країни СБУ "друга Баканова" нічого не турбує?

Все це - в рік коли криїну катувала пандемія і локдауни...

Панове шанувальники ЗЕ! А як ваші справи? У вас теж все чудово? Багатієте? Червону ікру жерете ложками? У вас не ростуть борги за квартири? Вам підвищують з/п? Це ж той самий кінець епохи бідності якого ви бажали? А боротьбу з олігархами ви ж собі уявляли от саме так?

Золота сотня 2021. Журнал НВ оприлюднив щорічний рейтинг Топ-100 найбагатших українців — повний список

13. Сьогодні церква, яка позіционує себе "найбільшою православною в Україні" майже відкрито закликала своїх вірян до самогубства шляхом відмови від щеплення.
    "І поглянув Господь на паству її і сказав "дебіли, блдь"..."

14. В реалі коли зелебобіки питають "А що мені дав той Томас", то:
    - по перше - а хто і де сказав, що хтось комусь щось зобов"язаний давати? Безкоштовний сир буває тільки в мишоловці, і коли хтось каже, що щось дасть, то треба першим ділом перевірити гаманець - бо точно, що на нього поклав око той "даватель".
    - по друге - Томас не дав, Томас ЗАБРАВ залишки легітимності в РПЦ, яка є насправді створеною НКВД сектою, яка не має жодного відношення ані до православ"я ані до християнства взагалі, більше того, РПЦ не має відношення до християнства вже більше 300 років, з тих часів коли Петро "антихрист Перший тодішнього патріарха посадив фактично, в тюрму, а церкву перетворив на державну установу, очолювану держчиновником - обер-прокурором синоду, що не передбачено жодним християнським каноном, тобто отримання Томаса для ПЦУ продемонструвало, що на московії вже 300 років християнством і не пахне.
    Особисто для мене цього надбання більш, ніж достатньо і я не можу уявити, чого ще можна очікувати від факту отримання Томаса.

І на додачу:

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Порохоботи-виздобули!

Виздобул Хомчин, Ви бачили результати опитувань?
    Стараннями порохоботів-виздобулів електорат перетікає від Слуг до кобіти Юлі, але ніяк не до ПЄСів Порошенка.
    Свежий рейтинг партий: поддержка "Слуги народа" и "Батькивщины" почти сравнялась

Що радує, так це стабільність ядрьоного електорату Порошенка. П"ятнадцять відсотків упоротих уже протягом майже трьох років.
    Ну, що ж, порохоботи, виздобульте й далі. Поки кобіта Юля не обжене Слуг.

16. Усі бачили вчорашню мерзенну поведінку попів Московського патріархату у Печерській лаврі?

З цієї нагоди спеціально вийняв із загашника архівні документи НКДБ СРСР про утворення Московської Патріархії, з яких випливає, що всі делегати т.зв. Помісний Собор РПЦ МП 1945 року був завербований органами держбезпеки. Документ датовано 28 вересня 1944 року.

Ось де коріння...
    IMG_20211105_064024_256.jpg

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, Вам за себе не соромно - цитувати оцю безграмотну жінку?
    Я вже не кажу по суті, де вона бреше:
    Медведчук продовжує знаходитися під домашнім арештом,
    невакциновані - з вини Порошенка, який назвав вакцину гімном,
    закупка електроенергії була одноразовою через шантаж з боку Ахметова, який підгрібав під себе за часів Порошенка, що не встиг підгребти за часів Януковича
    - типова кацапська помилка, використання суфіксів, яких в українській не існує. Є слово "голодуючі", або "що голодують"

пряма калька з "по делу", тому що українською буде "у справі"

Видно, що це - брехня якоїсь кацапощелепної дами, яку Ви сюди притарабанили.
    Хто вона, що вона - ця Комарова?
    Не ганьбіться, Хомчине-офіцере, на старості літ.

18. Gyppsy

Міську-поц, якщо тобі цікаво - це вже добре.
    Але ти ще пробуй сам думати ;
    Фігня якась.
    Міську-поц, тебе хтось за подібне питався?
    Бо мене ніхто.

То тільки непритомні порохоботи розкручують подібне лайно на вентиляторі)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Молю Бога, щоби цього не сталось...
    Йулька - воровка на доверии.
    Йулька - свинорилий в спідниці.
    Йулька - реванш професійних українців.

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)