Виздобули.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MayorMayor, 18 бер 2020.

1. Ольгу Піщанську,яка керує справами та маєтками Зеленського в Італії призначено на посаду Голови Рахункової палати.
    Запам'ятайте, тут жодної корупції,жодного кумівства ,це виключно за здачу нею вілли ЗЕленського з застереженням '' без українців''.
    Їбаш їх Вова!!!
    Їбаш їх блядь!!

2. Новина - просто ульот. Податківці почали перевіряти таксистів на предмет сплати податків та використання РРО. Дорожно-патрульна служба повідомила, що вже є прецеденти документування перевезення пасажирів неофіційно зайнятою особою, що не зареєстрована як суб'єкт підприємницької діляьності (мовою документу).

Що зробили з неофіційно-зайнятою особою? У неї вилучили (простіше - відібрали) автомобіль як знаряддя протиправної діяльності.

Просто для довідки. У перевезенні пасажирів беруть участь 1,1% всього екононмічно-активного населення - біля 220 тис. осіб.

А тепер що бачу я очима людини, зіпсованої роботою в бізнесі та службою в армії. ДПС і Податковій згори спустили план - скільки треба зібрати. Ща, працівники жезлу і постанови почнуть масово по всій Україні ловити таксистів без реєстрації ФОП і РРО - в обсягах що значно перебільшуватимуть план.

Далі три шляхи. Хтось зареєструється, заведе РРО і буде чесно сплачувати податки - за що таким особам буде мій респект і уважуха. Хтось плюне на таку діяльність і піде в ЗСУ. Там сяде за кермо КрАЗА, або МАЗ-Богдана ім. Свинарчуків - і буде отримувати мінімум, не менше ніж мав у таксі. Хтось заплатить штраф аби не позбутися автівки - а далі дивиса варіанти вище. А хтось у тій самій ситуації не штраф сплатить, а занесе ДПСникам, бо їм також на щось жити треба.

Згадую, як за Порошенка воділи влаштовували протести через завезення євроблях... Згадую як таксьори масово голосували за ЗЕ...

Так і підмиває запитати - що синки, допоміг вам ваш комік?

Дмитро Вовнянко

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Різниця між Свинарчуками і Гринкевичами.
    Перші крали у російській армії.
    Другі - в української.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Дійсно три шляхи. :)

6. Punainen Lippu

Партнери знають, що деякою зброєю, яку вони нам дали,..
    ми знищили 26 гелікоптерів за добу та 12 літаків,
    які підіймались і били ракетами, проти яких системи і працювали.
    Ми 12 знищили за раз. Просто було чим

Президент України Володимир Зеленський

https://fakty.com.ua/ua/ukraine/202...ertolotiv-za-dobu-ta-12-litakiv-rf-zelenskyj/

Зе! :uaflag::bandera::uanew:

7. Перед вторгненням Залужний казав Зеленському, що треба мобілізувати резервістів та робити укріплення на кордонах, але Зеленський не схвалив це, боячись, що народ запанікує.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. Два роки тому. За місяць до війни. Замість будувати фортифікаційні споруди, оголосити збори резервістів, збільшити фінансування ЗСУ , максимально дослухатися до розвідок країн- партнерів, влада- кошмарила опозицію.

В українських ЗМІ- глум над попередженням Заходу про велику війну і загрози для України. В Печерському суді- судилище над Порошенком, одна зі ста, й досі не закритих, за пасквілями Портнова, Деркача, Кузьміна.

Під судом поліція і якісь мордовороти рознесли намети, де люди грілися чаєм.

Хіба таким був бути січень 2022? Й чому головним пріорітетом влади було посадити Порошенка, а не готуватися до війни? Риторичні питання.
    FB_IMG_1705648980634.jpg FB_IMG_1705648984731.jpg FB_IMG_1705648988118.jpg
    Ірина Геращенко

10. Однією з головних всенародних зрад до переможного 2019 року був 1,5% військовий збір, на якому як всім відомо наживались ті, кому була вигідна війна.

Тепер наша слуга Підласа пропонує його збільшити вдвічі для багатіїв з доходом більше 20 тис. грн. - це мабуть для них і є той порог економічного зростання, з 500 баксів починається конєц епохі бідності.

Так, насправді поповнювати бюдждет необхідно, і багато українців не обмежуються 3 або 5% - але може все ж таки почати зі скорочення мільярдних витрат на "єдиний" та інших позітівних моментів типу шмоток по 1,5 тисяч євро на таких як сама Підласа?

.... Жоден бумеранг не пролетить повз здєлавших їх разом, всі сплатять подвійно, тільки не всі зрозуміють "за що?"

Valeriy Prozapas

11. View: https://twitter.com/alfredik284/status/1748698380551770217?t=ZjEdMLay3xT__4cVqvq-Xw&s=19

Коли він вступив на посаду Президента, він першим ділом віддячив своєму головному прибічнику. Звільнив військове керівництво. Крім того, призначив свого давнього друга очільником таємної поліції, та почав перестановки в держапараті. Також почалось судове переслідування опонентів.
    20240120_174831.jpg
    В першому ж інтерв'ю він пообіцяв, що його влада буде носити конституційний характер, він буде суворо дотримуватися законів, гарантував свободу преси, думок та зібрань. Вподобав прізвисько замість прізвища, і любив, коли люди його так називають, бо він так був своїм серед них.
    Несподівано розпустив парламент. І дуже любив референдуми, щоб народ міг сказати свою думку, щоб всі його рішення опиралися на волю народу. Питання стояло так: "чи згодні ви?".
    На референдумі не заборонялося брати декілька бюлетенів, чи голосувати за когось.
    Після нападу ворогів на столицю, якого він дуже злякався і ледь не втік, його резиденція перетворилася на фортецю, з підземними арсеналами та камерами. Проїзд та прохід громадян біля резиденції закрили. Стрілкова зброя, гранатомети були майже біля кожного вікна і за кожною шторою

Два головних соратника-помічника перебрали на себе керування всіма силовими структурами, плюс створили нові та активно їх озброювали. Без відома цих осіб в країні бізнесменам неможливо було отримати дозволи, погодження, або просто гарантувати збереження свого майна.

Коли довів і без того слабку економіку до кризи, почав активно збільшувати податки та акцизи. Крім цього, довірені люди додатково в добровільно-примусовому порядку щомісяця збирали гроші з підприємств та установ. Ці гроші йшли на різні потреби, в т.ч. в президентський фонд.

Також він прагнув бути відомим на літературному фронті. Видав книжку своїх думок, основою якої були цитати, часто-густо зовсім не його. Ця "література" реалізовувалась "в нагрузку" та в примусовому порядку.
    Також був удостоєний честі бути викарбуваним на золотих монетах.

Своєю зухвалістю та неадекватною поведінкою настільки зруйнував відносини з головним союзником. Внаслідок цього американська адміністрація почала публічно критикувати його за потурання безобразній корупції та розкрадання коштів, наданих у якості допомоги.

Здогадалися, про кого я?
    Ну?
    Це ж так просто!
    Такий собі міні-диктатор, повинний в загибелі 300000 людей, та набагато більшої міграції.
    Це...
    20240120_175708.jpg
    гаїтянський диктатор Франсуа Дювальє
    20240120_175802.jpg

12. Чернівецький залізничний вокзал
    От це зажили при Земленському, вах яка краса.
    20240121_160323.jpg 20240121_160325.jpg 20240121_160328.jpg 20240121_160332.jpg

Реформи Лещенка на які ми заслужили

• Тупо Тупо x 1
  13. Як не подобаються зеленим свідчення п'ятирічного знаходження у влади їхнього віслюка.
    Чи не так попандопуло?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Punainen Lippu

Стрелки символических часов Судного дня,
    с 1947 символизирующих близость глобальной ядерной войны на планете,
    23 января, оставили на прежней отметке в 90 секунд до полуночи.

Решение принимается экспертами американского журнала "Бюллетень учёных-атомщиков".

Это самое близкое значение к войне за 77 лет существования проекта.
    В сообщении журнала отмечается, что

оставшиеся полторы минуты отражают существующие угрозы человечеству,
    связанные с потенциальной ядерной эскалацией из-за войны в Украине

https://www.golosameriki.com/a/repa...-seconds-before-nuclear-midnight/7452213.html

16. Анна Оскомина. Знаєте, я добре знаю стан, коли все йде врознос.

В мене так було кілька років тому, коли я тільки взялася за управління будинком, в чому, зізнаюся, я тоді не тямила геть нічого, покладаючись лише на свою здатність швидко вчитися та які-неякі особисті якості.
    Все пішло шкереберть майже одразу. Виявилося, що все в значно гіршому становищі, ніж я уявляла. І звичайно, всі дефекти вилізли в перші ж місяці.

Тижня не минало, щоб в будинку не траплялося якоїсь аварії, неприємної пригоди чи інциденту. Критичний брак коштів, регулярні аварії, прострочені чималі платежі, відсутність персоналу, зруйновані попередниками вщент стосунки з усіма, хто б міг допомогти чи підтримати: я була просто в шоці від тої кількості проблем, яка на мене обрушилася. Півроку потому щось почало налагоджуватися, і тоді мені в спину вдарив опоблок, і ця ворожнеча переросла в довгу судову тяганину, що завершилася тільки минулого року (моєю перемогою).

Зараз я можу сказати, що будинок в значно біль налагодженому, безпечному та спокійному стані, ніж на початку моєї "каденції". Далеко не ідеально, але й близько не стояло з тим, з чого я починала.

Це все лірика, але я до того, що я саме тому безмежно шаную Пороха.

Бо він взявся за країну у критичному стані. Державу, що йшла врознос прямо на очах. І хоча я навряд чи можу уявити справжній масштаб тих проблем, які йому довелось вирішувати, але його зусилля я оцінити здатна. Він доклався до налагодження життя країни справді надлюдською мірою.

➡️ Порох передав Зє країну в значно кращому стані, ніж за неї брався. На порядки. В неспівставно кращому. Я навіть думала, що Бубочці, по великому рахунку, нічого й робити не треба, бо за попередника було започатковано стільки конструктивних процесів, стільки благотворних задумів запущено, що достатньо було ні у що не втручатися і просто знімати вершки з досягнень та плодів, які мали самі собою дозріти. Я вважала, що Зє так само легко й нахабно привласнить собі заслуги попередників, як він легко й нахабно знищив їм репутацію.

Але як же я помилялася. Так зробила би хай би цинічна та безпринципна, але досить розумна людина.

➡️ Цей дурень просто все знищив.
    Він витратив, зупинив, обернув назад та звів нанівець все, що було зроблено за попередні роки.
    Він зруйнував все, до чого дотягнувся, і продовжує щоденно нищити.
    Немає жодної галузі чи сфери, де б він не напаскудив. Він взяв країну, яка вже стала на шлях поступового, ще незначного, але вже неухильно зростання, і пустив її під укіс.

Моя держава йде врознос.
    Я бачу це щодня майже в кожній другій новині.
    Вона досі тримається купи тільки ціною надлюдської самопожертви і відваги армії та обізнаної активної частини народу.

➡️ І аби ж лідор так впахував, щоб виправити те, що сам або накоїв, або допустив, але майже кожна його дія направлена переважно на збереження його влади та контролю над ресурсами.
    Він купається в якихось своїх уявних заслугах, в зухвалих лестощах свого оточення, витираючи ноги об той самий народ і ту саму армію, які зараз ціною своїх життів, здоров'я та благополуччя своїх сімей забезпечують йому владу та збагачення його наближених.

Я б зрозуміла, якщо хтось бере проект в жалюгідному стані, і не справляється з тим, щоб його витягнути у кращий стан. Не все вдається, навіть якщо сильно прагнеш цього і докладаєш масу сил.

➡️ Але взяти країну, яка цілком пристойно, хай хоч і неквапливо, рухалася вперед, і угандошити її за кілька років в повне багно, це треба дуже постаратися. Прохерити навіть ту дивовижну підтримку, яка у нас була зовсім нещодавно! Це треба ще вміти бути руйнівником от настільки.

Я не знаю, чим годують зелену паству в Телемарафоні, що вони йому оди співають. Але тим, хто хоч трохи розбирається у подіях, хто бачить, як держава йде врознос, це розуміння приносить невимовний біль.

◾️◾️◾️
    Агов, народе!!!

Поки ти шукаєш виправдання своєму легковажному вибору, нас знищують.
    Поки по телебаченню тобі розповідають про велику перемогу, нас тягнуть у величезну прірву. Безодню.

Твоє небажання визнавати свої помилки, щоденно призводить до сотень жертв твого народу, і сьогодні цей хтось: твій сусід, знайомий, а завтра це може бути твій син, донька, онука, онук чи ти власною персоною.

Прозрійте нарешті, сліпці !!!

◾️◾️◾️
    А тим часом зелені Слуги зараз тікають або готуються до втечі, щоб не втратити те, що "заробили непосильним трудом".
    ~~~
    Анна Оскомина
    Наталочка Биховець

17. Арестович запевняв, що в разі вторгнення - буде на передовій.

Єрмак переконував, що операція затримання Вагнерівців - "детективна історія, вигадана від самого початку і до кінця".

Зеленський обіцяв, що вторгнення не буде.

Претензія не до них, а до наріду, який вірить брехунам.

18. Punainen Lippu

Начальник Головного управління розвитку та супроводження
    матеріального забезпечення ЗСУ,
    генерал-майор Дмитро Марченко

19. Що ви хочете від цього СММника? Весь його "досвід в АйТі" це "директор компанії SMMSTUDIO, основна діяльність якої полягала у налаштуванні успішних рекламних кампаній у соціальних мережах".

Професійний балабол. Майстер взмахів руками в повітрі і захопливих розповідей про "Нью-Васюкі".

А потім через цього Остапа Ібрагімовіча і його підхід: "значення безпеки переоцінюють"(с), орки вже за місяць до вторгнення мали з Дії всі персональні дані людей, що так необережно передали їх банді жуліків. Наприклад, дані на власників зброї. Їх потім орки цілеспрямовано відловлювали на окупованих територіях.

Не встановлював Дію з самого початку. Просто з логіки, що з жуліками справ не маю. Підхід себе виправдав.

Тепер це глючне гавно знову лягло, щоб вчергове показати: в чиїх руках будуть результати виборів, якщо ці упирі вирішать їх проводити в смартфоні.

https://www.facebook.com/share/p/YUuMnF7sGdRBiw8Y/

Дія: падає при 15000 запитів на секунду. Ще раз, словами: п'ятнадцять тисяч запитів.
    Монобанк: стоїть собі та посміюється при 580 мільйонів (!) запитів на секунду. Майже в чотириста разів більше навантаження, на секундочку. Це про що взагалі? Паперовий будиночок буквально.
    Всі ж пам’ятають скільки раз я суворо критикував Дію? У січні 2022 ми з колегами навіть список основних її гріхів склали: https://cutt.ly/eOMXHKq
    Той список добрі люди англійською переклали: https://cutt.ly/OGltMmo
    Так от, моя критика стосувалася переважно ігнорування питань безпеки, неповаги до захисту персональних даних та хибної загальної концепції та ідеології цього одіозного державного додатку. Претензії до функціональності стояли десь в кінці списку.
    І ось вчора лягла й функціональність. І далеко не вперше, між іншим.

Але тепер вона лягла у той критичний момент, коли ні за що не повинна була лягати: «додаток для голосування» не справився з голосуванням. Адже ні для кого вже не секрет, що таємне стратегічне призначення Дії – для «виборів у смартфоні» із заздалегідь визначеним організаторами результатів.
    До вчорашнього дня суспільний договір полягав приблизно у тому, що піпл не особливо париться стосовно викриків всяких там експертів, мовляв, «у Дії є проблеми з безпекою». Зате зручно! Можна водійське вдома забути, класно ж. Про штраф тебе одразу повідомлять, до суду викличуть, кредит тобі оформлять – краса ж?
    Але після такого приголомшливого фіаско – навряд чи репутація держдодатку колись відновиться. Розробники чомусь досі вірять, що, загнавши кілька десятків мільйонів користувачів в Дію, вони примусять їй довіряти.
    Дослідження 2023 року свідчить, що 67% респондентів вважають Дію «засобом централізованого стеження за населенням» : https://cutt.ly/VwGkiUSW

У мене на телефоні немає ані Дію, ані Телеграму. А також додатків типу «яка ти рослина» чи «яким ти будеш через 30 років». Бо я ж експерт, бляха, з кібербезпеки. Тому мені важко зрозуміти нахіба люди тягнуть собі у смартофни подібне Г.
    Але якщо вже тягнете - ставитися до цього всього слід виключно як до розваги: ну прикольно, погрався та й видалив.
    Всерйоз розгядати рукожопську поробку як спосіб для голосування за вище керівництво державою, як електронний кабінет призовника чи як електронне посвідчення особи - не можна категорично.

І трохи зловтішних висновків.
    Провал голосування через Дію на фіналі нацвідбору Євробачення показово візуалізував ризики № 10 та № 19.
    У кого не було Дії – не могли проголосувати, це реалізація ризику № 11.
    Завдяки повній непрозорості роботи додатку (ризики №№12, 13, 15, 16, 17, 18, 19) – неможливо перевірити результати голосування, можна лише сліпо вірити організаторам.
    Відсутність альтернативи – це ризик № 15. І це просто дніще, добавлю від себе окремо. Примусове загоняння фанатів Євробачення в Дію. Неспортивно, не по-джентльменськи, фу. І цей підлий прийомчик вже не вперше застосовується: схожим чином набивали користувацьку базу при отриманні «ковідних сертифікатів», «8 тисяч компенсації для ФОПів» та «ковідної тисячі». Брудна гра.
    До речі, маю стійку підозру, що більшу частину статистики «користувачів Дією» становлять люди, які змушені були її встановити, один раз скористалися і одразу, матюкнувшись, знесли.
    Тому що українці – це все-ж таки про свободу та незалежність. Коли до чогось примушують – це автоматично викликає підозру, невдоволення, спротив.
    Так, багато хто користується Дією. Так, є деякі корисні функції.
    Але репутація – то досить специфічна штука. Достатньо один раз лажонути - і тебе будуть оцінювати саме по тому одному разу. А Дія лупить репутаційно у штангу приблизно у 70 відсотках випадків.
    Точніше – у 67%.

P.S.: Картинку взяв у Богдана Процишина. І взагалі, судячи з океану мемів на дану тему, більшість користувачів Дії ставляться до неї, м’яко кажучи, скептично. Ржуть, але продовжують користуватися. Але це вже тема для дещо іншого дослідження.

UPD1: Насправді було не 1500, а 15000 запитів на секунду, що принципово нічого не змінює. Не в в 4 тисячі разів більше, а всього в 400 ;-)
    UPD2: У жовтні 2023 було зафіксовано рекордну DDoS-атаку у Світі: 398 млн запитів на секунду, проти Google, тому не виключено, що Гороховський теж міг трохи "перебільшити". Що знов таки, нічого принципово не змінює.

UPD3: навіть 15 тисяч запитів на секунду - це дрібничка. Сам Федоров розказував два роки тому про рекордний DDoS у 2 млн. запитів на секунду
    FB_IMG_1707043869406.jpg FB_IMG_1707043876013.jpg FB_IMG_1707043880354.jpg

Примітка: в цьому тексті жодного разу не згадується прізвище П.О. Порошенка

Останнє редагування: 4 лют 2024
а де твій аватар? :)