Виздобули.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MayorMayor, 18 бер 2020.

1. Він її розпочав ще скоріше.

2. Зеленський, Єрмак і компанія унікальні люди. По нормальній логіці, їм зараз потрібно шукати підтримку. Вони ж шукають конфлікт - з військовими і Залужним, з опозицією, Кличко, Порошенко, з суспільством і волонтерами, з республіканцями і демократами, з поляками.
    Просто унікуми.

3. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Хтось потужно розпалює та роздмухує ненависть до Президента.
    І це не таємниця! :)))

4. Глисти... Колонія гельмінтів...
    Jaroslav Lisevich
    1 д. ·
    Якого цирку вам ще не вистачає під час війни? Я говорив, писав і буду про це нагадувати постійно, що всю оту ржущу бидлоту привів клован і пересмішник, якому не тільки #какаяразніца, що робиться в державі, але і глибоко pohui на всі проблеми. І це буде продовжуватись до тих пір, поки не побачу останнього бидлячого сміхованця десь здриснувшого за бугор.
    Nelya Ostapiv
    Яка ганьба..
    Шоу "Я люблю Україну"
    Дві команди, зі "звьоздами".Капітани - Дантес і отой, як його, комедіант Ткач.
    Ну і реготливі дівиці- звіздиці( не знаю їх взагалі, Трінчер хіба)
    Отже, питання:
    - кому належать слова:"Борітеся-поборете, вам Бог помагає!"?
    Відповідь :" еее...Сосюра?"
    Питання:" Хто написав п"єсу "Наталка Полтавка"?
    Відповідь:" еее...Натан Полтав?"
    3.Як розшифровується УПА?
    -...не знаю.
    4.В якому столітті жив Степан Бандера?
    - в 19-му.
    5.Як звати батька Івана Франка?
    - Ой, яка різниця.Нехай буде Стапан.
    В попередньому випуску був Клопотенко.Коли вгадали пісню( сильна пісня про сильних українців, воєнна), це чудо в пір"ях почало танцювати...канкан.Під ЦЮ пісню.
    Там такого невігластва і тупості повно.Запам"ятала лиш оце дещо.Суцільний сором. Наша іліта...
    FB_IMG_1702236053388.jpg FB_IMG_1702236056966.jpg FB_IMG_1702236060032.jpg

5. Ярова: Якщо вам щось ще незрозуміло, і для вас поняття «причинно - наслідковий звʼязків» не зрозуміла річ, то ви погано вчились в школі.

P.S. Перестаньте писати, що вона хвора, вона сумлінно виконує поставлену задачу
    скрін 1 - Безумна
    скрін 2 - Ярова
    20240101_095946.png 20240101_095954.png

6. Punainen Lippu

З Новим Роком!

7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Стариє ліца нової влади:

9. Good man

Good man Обычный человек

Два готовых бойца для передовой. Ещё Притулу в их компанию.

10. MayorMayor

• Тупо Тупо x 1
  11. А що я ще можу тут сказати?

Все те що відбувається є прямим наслідком одного - люди і досі продовжують наїбунькувати.
    В першу чергу - себе.
    Півінтернету травить якусь ватну шкапу з кварталу, намагаючись не забути і не відповідати на запитання "А що, власне, змінилось?". Всі ці роки в кварталу з рота Зеленського лунав якийсь інший йумор? Но єта жи ні щітаєцця, он жи нє втік. Он же змінився разом з Татаровим, Єрмаком і багатодітним батьком 27-річного сина-волонтера Портновим. А, так, і з Бойком.

В людей існує якась страшна смердяча шкапа, їбанутий лотерейщик, яєчний вор-одіночка в якомусь окремому паралельному світі, в якому більше нікого нема, тільки вони, одіночки, які всьо самі придумують і самі реалізовують.

До речі, а знаєте чого квартал ротом цієї шкапи влаштовує суспільні протиріччя і срачі всередині країни, між окремими групами населення?
    Ні, не тільки тому що їх нікому притягнути до відповідальності за розпалювання міжнаціональної ворожнечі.
    А насамперед тому, що в них нема об'єкту хейту. Колись можна було присвятити півшоу висміюванню черевиків чи піджака Порошенка а другу половину висміюванню дикції Парубія, а тепер треба мовчати про зашквари Зеленського. Тому вони й лізуть туди куди лізти не можна, то висміюючи волонтерів (десь +- місяць тому було), то переселенців, абикого аби не його.

І ото "аби не його", "аби не зустрітись з реальністю" перетворилось прямо на якусь національну хворобу.

Тому побажаю в цьому році всім позбавитися усіх хворіб, в тому числі і цієї.
    Mason Lemberg

12. 7 січня 2019 р.

Alexandr Mamaluy
    Я не очень в курсе за Томос, поскольку не воцерковленный; наверное, для многих это важно. Ну, раз важно, то пусть будет.
    ОК.
    Безвизом, как все, пользуюсь: да, намного удобнее, хотя проблем с получением виз и раньше не имел.
    2 ОК.
    Я буду голосовать за действующего Президента, за Порошенко, но не из-за безвиза и Томоса.
    Я не жду от будущего Президента, чтобы он мне что-то дал.
    Что мне надо - я или взял, или возьму.
    Более того, вполне допускаю, что остальные кандидаты вполне себе приличные люди. Мира хотят. Мирные, значит, люди-то.
    Но есть нюанс:
    они хотят мира.
    А Порошенко хочет Победы.
    И всё: мне этого достаточно, и я больше ничего знать не хочу.
    И когда новоиспеченный кандидат (Зеленский ли, Гриценко, Тимошенко - не важно: одинаково) говорит мне с экрана: парень, ты будешь меньше платить за газ, мы договоримся с Путиным, остановим войну, наши ребята не будут гибнуть, ля-ля-тополя - я очень интересуюсь:
    где ТЫ, новый кандидат, был, такой красивый, летом 14-го, когда мы донецкую пыль жрали, отбирая у сепарни наши города и посёлки?
    Где ТЫ был, такой дипломатичный, когда осенью 14-го нас арта с землёй перемешивала?
    Где ТЫ был, такой толерантный, когда зимой 14-15 мы в ледяной грязи ползали? Где ТЫ, гладкий, был, когда у нас пальцы к винтовкам примерзали?!
    Где был Порошенко я знаю: он нами командовал.
    Хорошо ли, плохо ли, правильно иль нет - не нам судить: на то историки есть и теоретики оперативного искусства. У каждого свой фронт: у солдата один, у Главнокомандующего другой, у Верховного Главнокомандующего - третий. И если страна, весной 14-го на волоске висевшая, сохранилась как государство, враг остановлен, армия воссоздаётся - значит глобально правильных решений было больше, чем ошибочных.
    А вот где ТЫ был, кандидат, такой весь из себя мирный? И что такого ты сделал для Победы, что считаешь себя вправе обещать дать мир воюющей стране?
    Какой такой ценой - мир?
    Любой?
    Не знаю как кто - а я на любую не готов.
    Вы, панове новоиспеченные кандидаты, обещаете нам мир - без Крыма?
    Без Донецка?
    Без Луганска?
    Спасибо, я такой мир в гробу видал.
    Мне без надобности.
    Нам ВСЯ эта страна нужна - она вся нам Родина.
    А вам, видимо, нет...
    Но человек, который говорит:
    - парень, вас будут призывать до тех пор, пока мы не победим - а когда это будет, от вас, хлопцы, зависит;
    - братан, вот тебе взвод - воюй, а боеприпасы, ордена и посмертные выплаты за Отчизной не заржавеют;
    - друже, враг силён и коварен, но мы будем драться, потому, что драться за Родину - правильно, а сдавать её врагу - позор и мерзость,
    такой человек говорит ПРАВДУ.
    Потому, что Победы можно достичь только так.
    Он говорит малоприятные вещи, но он уважает меня уже потому, что мне не врёт.
    А кандидат, обещающий мир, но умалчивающий, что мир достижим лишь ценой сдачи территории страны, ценой предательства и измены - такой кандидат лжец. Он меня за идиота держит, но я не идиот, и красивой сказочкой меня не купишь.
    Я не хочу мира. Я хочу, чтобы Родина была свободна.
    Я хочу войти в Севастополь.
    В Донецк.
    В Луганск.
    И Порошенко хочет того же.
    А Вы?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Її не рухатимуть, бо тоді вийдуть на священну корову - Рєзнікова.

14. Голова оборонного комітету Ради - "можемо реанімувати виготовлення танків, кораблів, літаків та ракет (!)"

Та ви шо?
    Не може бути, всього ж два роки війни на знищення та п'ять як ви при владі, не зарано для таких заяв?

Он Безугла каже краще воєнною хитрістю про шашликі ворога обманювати, щоб він на парад збирався, а не на війну, та і Подоляк вважає, що ВПК не на часі, так що почекайте ще, бо через ракети на серіали про гівно може не вистачити.
    ...................
    Ну і головне питання - так а де ж поділось виробництво Нептун, Грім, Сапсан, Вільха, яке було реанімоване ще в 2016-2018?
    Валерій Прозапас

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

патріоти відкрили памятник комуністу Кравчуку: Львочкін, Суркіс, Стефанчук. Всі нові лиця.

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Punainen Lippu

«Той, хто у 90-і їздив із «кравчучкою»,
    нині має свій бізнес,
    а хто бігав із прапором,
    то бігає з ним і досі».

Леонід Кравчук – перший президент незалежної України
    грудень 2012 року

17. MayorMayor

Поки обдовбане чмо пише відосікі, Їрмак провів дєржпереворот: