Виздобули.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MayorMayor, 18 бер 2020.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сільвер Булєт теж отримає знижку до зарплати, як гадаєте?:))):))):)))

2. Та задовбали вже цими дебільними шоу.
    То "розсміши гоміка", то еротичне "хто зверху кого знизу", то шоу свінгерів "міняю жінку", то секс-стрім "чувіха - рагулиха", то "4 весілля" груповуха в одних кущах, то анал "без табу", то "право на зраду", то "ліга бидло-гумору" і ще багато іншої такої ж хєрні. І бидло щасливе...

3. ЗРАДЖЕНІ та ПОКИНУТІ❗️
    #SaveAzovstalDefenders
    20231115_091900.jpg

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Раніше свої каали утримували їх власники, а сьогодні їх утримує держава:

Вітаємо!

Канал «Ми – Україна» (власник Рінат Ахметов), отримав 125,48 млн грн держфінансування на Єдиний марафон у 2023 році.
    Мільярдер Рінат Ахметов купив двоповерховий пентхаус у Лондоні вартістю понад $122 мільйони через офшорну фірму, щоб приховати його придбання.

5. ✍️ Світлана Білуник
    Влада гопників вміє тримати українське суспільство в інформаційній напрузі і підкидати регулярно відосики для пережовування із затриманнями як не агентів, то корупціонерів. Затримання Дубінського і оголошення його агентом по кличці Буратіно викликає багато питань і навіть не до самої клички. Бо не так важливо, ким є Дубінський - Буратіном чи Пуделем, і хто є справжнім Буратіном, бо все ще попереду. Але є інші питання.

1. Що об’єднує Дубінського, Кулика, Оніщенка, Деркача та Портнова крім роботи на рашу проти України? Всі вони валили Порошенка. Отже - 21 квітня за їх участю відбувся держпереворот під назвою вибори, коли вони повалили державника Порошенка і привели голограму, при якій зараз і відбуваються такі дивні затримання. Тільки ми ще забули про участь в держперевороті Бігуса.

2. США визнали агентами кремля і наклали санкції у вересні 2020 року на Деркача, в січні 2021 року на Дубінського, Онищенка та Кулика, а в грудні 2021 року на Портнова. Від вересня 2020 року дотепер пройшло 3 роки. Чому дії США не спонукали нашу владу рухнутись? Чому влада оголосила підозри тільки тоді, коли всі підозрювані втекли? Такий був задум? Чому всі в бігах, а Дубінський чомусь залишився? Він мав якусь гарантію? Чи він не має стосунку до ворожої агентури, а зараз його хочуть використати для прикриття когось або примусити мовчати?

3. Всі ці агенти використали канал 1+1 для просування ворожих наративів. Зараз цей канал Зеленський визнав одним з найбільш відповідних для захисту інфопростору від ворожих ІПСО. То це через те, що канал злочинців Медведчука та Коломойського раніше просував вороже ІПСО?
    Щодня стає цікавіше і влада, бажаючи зберегти свій рейтинг, не тільки його не зберігає, а закопує себе все глибше.

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Останнє редагування: 17 лис 2023
  7. 20231119_090609.jpg

• Подобається Подобається x 1
  8. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Мабiть для порохоботiв готують,
    щоб надати сервiснi послуги європейського рiвня!
    Зе!:uaflag::uanew::bandera:

9. Суто моя точка зору:

По-перше, давати якісь поради військовому керівництву шляхом інтервʼю іноземному ЗМІ - максимально шкідливо для держави.

По-друге, військове керівництво хоч раз оголошувало якісь наміри піти у політику? Не чув такого, може хтось чув? Підкажіть?

По-третє, погрожувати військовому керівництву непокорою солдат - це максимально тупо. Спочатку непогано було б дізнатись точку зору солдат про політиків.

По-четверте, щось взагалі казати військовому керівництву, знаючи що вони публічно ніколи та ніяк не будуть відповідати - максимально підло.

… ага, шість замахів на нього, ціль намбер ван.
    FB_IMG_1700576821694.jpg
    Юрій Бірюков

10. Письменники, поети і перекладачі, що загинули або померли через російську війну в Україні

Список укладено @garryshoww за моєї (@LyrYevhen) невеличкої участі. Перелік неповний. Порядок абсолютно довільний

1 Гліб Бабич
    2 Віра Гирич
    3 Володимир Вакуленко-К
    4 Ілля Чернілевський
    5 Наталя Харакоз
    6 Сергій Буров
    7 Надія Агафонова
    8 Тарас Матвіїв
    9 Юрій Руф
    10 Сергій Скальд
    11 Ігор Мисяк
    12 Горькій Лук
    13 Артем Довгополий
    14 Євген Баль
    15 Сергій Заїковський
    16 Микола Кравченко
    17 Олександр Бережний
    18 Ігор Терьохін
    19 Вадим Стецюк
    20 Олександр Кислюк
    21 Сергій Миронов
    22 Ольга Павленко
    23 Денис Антіпов
    24 Богдан Слющинський
    25 Євген Гулевич
    26 Юрій Коваленко
    27 Валерій Романовський
    28 Іван Богдан (Василь Богач)
    29 Олександр Осадко
    30 Геннадій Афанасьєв
    31 Олександр Кузенков з позивним «Хорт»
    32 Євгеній Ролдугін
    33 Олександр Гошилик
    34 Біжан Шаропов
    35 Ірина Цвіла
    36 Денис Гордєєв, друг Адвокат
    37 Микола Кравченко
    38 Вікторія Амеліна
    39 Андрій Гудима
    40 Данило Подибайло
    41 Василь Дорошенко
    42 Олексій Івакін
    43 Максим Петренко

Майже весь список було укладено протягом весни-літа 2023. Честь і невимовна вдячність Гері за те, що продовжує цим займатися

11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Гей, зелупоголові, а цю свиню вже різати треба?

12. Чого в зелених не відібрати - так це дріб'язковості в особливо великих розмірах.

13. Good man

Good man Обычный человек

Что с его мамой в Луганске?

14. Ярослав Железняк ("Голос"):
    "Як не хотілось би деяким представникам Офісу президента забути про існування депутатів, але в цивілізованому світі заступник голови ОП, директор департаменту чи будь-хто, — це, пробачте, велике ніхто. Це люди, які мають закуповувати папір, чистити принтери, можливо, непогано робити каву. Сенатори, парламентарі спілкуються з рівними за статусом. І тому, коли ми відправляємо циганське, вибачте… Неправильно використав термін. Але коли ми відправляємо незрозуміло кого з ОП на переговори з сенаторами — це, м’яко кажучи, порушення етикету. Я вже не говорю про інші країни сталої демократії, які ще детальніше на це звертають увагу... Я насправді і про радників, і про піарників, і не лише з ОП, відверто кажучи. З Шурмою інша проблема, що він став обличчям корупції. І я не розумію, навіщо ми це обличчя не ховаємо, а відправляємо за кордон. Наскільки я знаю, міжнародні партнери просили його більше не привозити, бо якщо привезли, то відправити в чергу за iPhone в AppStore, а не тягнути в Білий дім"

15. Punainen Lippu

Голос, голос!

16. Попандопуло погавкав і втік

17. Начальник степлерів, він тво припездента
    А що сі стало з верховним віслуком Янелохом омансько?-залупським

20231207_081525.jpg

18. Мені вже втрачати НІЧОГО. Втрачено назавжди ВСЕ, дитину мені НІХТО не поверне, повертатися ВЖЕ немає куди, майбутнього не бачу. Це те що я отримала в результаті ,,вибору мудрого наріТу". Це наслідок ,,73% більшості"... І сьогодні мені закидають ,,що ти колотиш людей"??? ... народ, ви нормальні?! ВИ, ,,більшість", яка поховала своїх синів, батьків, зятів, під спідниці, ВИ смієте мені виписувати, ,,не на часі"??? Я б дуже-дуже хотіла знати, а де сини голів ОТГ, староства, мерів, і усіх ,,керовників" які сидять у теплих кабінетах??? Я би хотіла бачити щодня публічну інформацію проте хто з високопосадовців усіх рівнів влади служить НАРОДУ УКРАЇНИ на нулях ... Знаєте, недолугість ,,монобільшості" вражає, а захламство ,,73% більшості" призвело до того що МИ сьогодні маємо – до самознищення.

— Ірина Предеус
    FB_IMG_1702102105226.jpg

19. Punainen Lippu

Що поробиш - війна.
    І не Володимир Олександрович її розпочав в 2013 році.

а де твій аватар? :)