Виздобули.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MayorMayor, 18 бер 2020.

1. ЦЕ Ж ПИЗДЕЦЬ!

Їм «подобається велике будівництво, бо ніхто не хотів мілітарізації економіки»

Це пиздець і руки опускаються.

«Мілітарізація» економіки це що? Це наші українські ракетні програми, без яких ми зараз втрачаємо інфраструктуру? Це українські ПТРК, без яких ми зараз втрачаємо людей на фронті? Це виробництво снарядів 152 чи навіть вже 155мм, без яких ми не можемо переходити у контрнаступ та давати відповідь вогнем? Виробництво артилерійських систем? Це скорочення фінансування ЗСУ?

Не хотіли фінансувати «мілітаризацію» своїх збройних сил - отримали Бучу, Херсон, Лисичанськ та Станицю Луганську.
    Але ж дорога з Лисичанська до Станиці Луганської, чесно кажучи - була гарна, але відразу ж була окупована і чудово використовується і сьогодні військами окупанта.

Не хотіли «економічну відсталість» - тримайте життя без світла, тепла і води.
    Їжте тепер асфальт разом з фітнес-тренерами за мільярди розпилених грошей. Не хочеться? Хочеться тепла і світла?
    Бачили очі, що вибирали - їжте хоть повилазьте!
    https://t.me/putch111/24928

2. Нові обличчя так знахабніли від безкарності, що вирішили красти напряму в людей.

Не через хитрі схеми на користь Коломойського, не через розпили на Великому Будівництві чи Єдиному Марафоні.

Вони стали пиздити гроші тупо через благодійний фонд.

Новиє літса бєз напрягов.

3. А непогано зелені влаштувались

- здали Херсон, а тепер піаряться на його звільненні,
    - просрали літак Мрія - а тепер піаряться на будівництві нового,
    - просрали оборонне замовлення - а тепер піаряться на зборі коштів на дрони.

Та якби не вони - всього цього просто не було б.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Це ще що!
    Скоро зелені піаритимуться на звільненні Маріуполя, Мелітополя, Донецька, Луганська і Криму.
    На звільненні Донецька, Луганська і Криму міг піаритися Порошенко, але він вирішив за краще обніматися і пожимати руки.
    А також - піаритися на поставках вугілля із захоплених терористами шахт. Як він там казав? "Та я із самим чортом буду співпрацювати, аби лише в Україну йшло вугілля взимку". Готівка йшла терористам, а Порошенко, позичивши очі у Сірка (а не на блакитному оці, я каже Джипсі, бо це - русизм), розповідає, що державні гроші йдуть шахтарям з окупованих територій.

View: https://youtu.be/eWNDkoxS6po

• Подобається Подобається x 1
  5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, а що Вам не подобається у сказаному Джипсі?:)))

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Все подобається, але я ніяк не міг згадати український аналог російського "говорить на голубом глазу", але точно знав, що це не буде "говорити на блакитному оці".

Фраза "на голубом глазу" означает "притворяться незнающим, наивным; быть лицемерным, лживым".

Тут більше підходить "позичити очей у Сірка". Тобто, втратити почуття сорому і гідності. Саме це і було з Порошенком, коли він заявляв, що не знає, де ще можна було купувати вугілля. Ми пам"ятаємо, як тоді відмовилися від південноафриканського, оббрехали поставщиків, що там багато домішків каміння тощо. Тому що вигідно було гріти руки саме на донецькому.
    Так само Порошенко брехав, коли казав, що Україна буде контролювати, щоб гроші за вугілля йшли на зарплату шахтарям. Хто контролював, кого туди пустили б контролювати? Он вони Червоний Хрест не впускають, а тут аж раптом. Зрозуміло, що Порошенко брехав. Навіть телекамери повернули на залу, щоб не видно було явно брехливої пики Порошенка і Сіркових очей.

А Ви, мабуть, регулярно Шендеровича слухаєте, бо він дуже часто вживає це вираз "говорить на голубом глазу". Ну, ще Ю.Латиніна...

Останнє редагування: 13 лис 2022
  7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, у Вас сильно розвинута фантазфя :)

У нас в селі весь час казали і кажуть "на блакитному оці" /це коли бреше і очей не відводить/, і ні Сірко, ні Ваш Шендерович до цього не мають ніякого відношення. А хто така Ю.Латиніна я зовсім не в курсі.

8. За результатами перевірок Держаудитслужбою закупівель було виявлено фінансових порушень за 2022 рік на суму 99,8 млрд. грн., а за попередній рік на 14,7 млрд. грн.
    Нічого собі так зріс апетит – більше, ніж в 6 разів.

9. Good man

Good man Обычный человек

Ты не знаешь, потому что ты глупый цыган, но из украинских, а старый фсбшник обязан их всех знать и разбираться в их сортах.

10. Петер Павелта Єва Павлова.
    Він – Генерал НАТО у відставці.
    Вона – підполковник авіації у відставці, політик.

Навіть завидно. Як усім, так все...
    А у нас – Скумбрія. По 8. І нелох, з медаллю "Боневтік 1-го ступеня".
    IMG_20230129_223441_702.jpg

11. Вибачте, друзі, але нерви в мене вже не ті.
    Знаючи, що на дві з гаком години мене не вистачить, я законспектувала самий початок, та навмання тицьнула десь посередині і вирішила - зроблю, скільки зможу протриматись.
    Змогла недовго. Ну скільки вже є.
    Погнали.

Вступне слово.
    — Найголовніше подякувати сьогодні вам, шановні представники медіа, журналісти. Я думаю це дуже важливо те, що ви зробили впродовж цього року українці наші незламні журналісти хочу їм всім подякувати велика сила потужність те, що ви привнесли для міцності нашої держави воювали збройні сили всі оборонці воювали звічайні люди всі народи України і ви і все це дійсно армія і всі ви представники наши західних друзів партнерів я хочу вам подякувати я напевно, я впевнений що ви ще не знаєте що ви зробили для нас в день перемоги я
    думаю що все це відчуття обов'язково прийде, низький уклін вам за те що ви говорите про Україну, за те що весь світ знає про Україну не забуває завдяки цьому допомагає бути нам міцними і бути нам нам незламними тож лютий такий місяць, місяць і рік рік незламності я вам дійсно дуже дякую і хочу подякувати вашим колегам яких нажаль немає і вже не буде вони загинули в Україні є такі люди представники вашої важливої професії... Було би справедливо вшанувати журналістів хвилиною мовчання тих, хто є в нашій пам'яті нам
    всім це важливо і їм важливо дуже дякую.

Запитання від німецького телеканалу ZDF :
    — Рік тому вас всі хотіли побачити, а зараз ви подорожуєте по всьому світу. То ви якось відчуваєте себе більш у безпеці, ви менш постали як ціль для путіна?

(Я так і не змогла зв'язати відповідь найвеличшнішого із цим запитанням. Може у вас вийде)

— Зробити припущення навіть послаблення підтримки України я вважаю що єдність об'єднання світу це я це головне моє завдання, гарно це я роблю, не гарно, точно не сам не один, але тим не менш. Є момент спочатку був складний момент ми показали що так. І були жорсткі діалоги у мене з усіма як офіційно так і не офіційно. І це був такий момент, а потім, ну знаєте а потім в океані буває ранок і потім по іншому всі побачили що не просто так, що ми дійсно міцні, що ми-ми слухайте ми це питання не просто що ми десь накопичуємо зброю, вона нам потрібна щоб вижити. Ми не воюємо, ми боремося за своє життя. І потім була така стадія, а потім було складно і була втомленість почата тому що всі люди і це справедливо, справедливо для всіх, всі люди є свої внутрішні питання, виклики, проблеми, ціни, інфляційні хвилі, багато всього, енергетика те що росія робила кризис через фуд сек'юріті, через блокування моря тощо, багато різних, різних криз і люди є люди прості і є ще своя кишеня так є в серці! Підтримка України але тут так воно вот тут серце ось воно де, але ще тут кишені і своя роди́на і важливий момент донести всім що це не наша війна, ми боремось за всіх вас і ще це не ця війна викликала кризу, це росія спеціально робить кризу щоб послабити вашу підтримку і звинуватити Україну...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Соррі, не знаю як почував себе перекладач з ідіотського на німецьку, але тут мій терпець увірвався.
    Це все.

#Цитаты_потерпевшего
    FB_IMG_1677342072788.jpg

12. Наступні вибори будуть не між Зеленським та іншими кандидатами.
    Вони будуть між поїхати назавжди або залишитися.
    Між повернутися і почати спочатку, або продовжувати вже "там".
    Між ЄС+НАТО або Білорусь 2.0.
    Між гідністю та ганьбою.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зелених нема на фронті, але піаритися будуть. Більше 120 колабрантів від зеленої влади.

Тю, а Зеленський в кого купляв нафтопродукти, газ, електрику? Не в кацапів?

14. То зовсім інше і то не начасі

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Рєзніков зекономив на зарплаті солдат:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. Заява Шевченківського Комітету

Ми, члени Шевченківського Комітету, хочемо публічно заявити про свою позицію в ситуації, яка склалася навколо Національної премії імені Тараса Шевченка 2023 року.

Упродовж нашої діяльності, починаючи з 2019 року, ми керувалися бажанням відновити репутацію Премії, позбавивши її радянського змісту і наповнивши актуальними сучасними сенсами, враховуючи мистецький рівень, новаторство та суспільну значимість поданих на здобуття Премії творів. Як експертна спільнота з представників різних культурних сфер, ми спрямовували наші зусилля на продовження і водночас оновлення традиції, згідно з якою Національна премія імені Тараса Шевченка займає особливе, центральне місце в національній культурній політиці. За цей час ми зустрілися з підтримкою нашої позиції та рішень, а також із гострою критикою та навіть образами на нашу адресу. Визнаємо, що іноді Комітету бракувало публічності та вміння донести до громадськості свою позицію і міркування щодо тих чи інших рішень. І все ж ми сприймали та сприймаємо критику передусім як стимул, який спонукає до дискусій.

З початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну ми ще більше усвідомлюємо нашу відповідальність, сприймаючи нашу діяльність як важливу справу на спільному шляху до Перемоги. Однак нас, як і багатьох із вас, застала зненацька пропозиція про доповнення Премії новою номінацією, а фактично – паралельним конкурсом. Ми згодні з тим, що потрібно відзначати значущі твори, створені не тільки після 2014 року, але й після 24 лютого 2022 року, а також не проминати активну участь митців і діячів культури у наближенні Перемоги. Проте ми висловлюємо свою незгоду з тим, щоби вводити нові номінації, критерії чи будь-які інші зміни до існуючого на сьогодні Положення щодо Національної премії України імені Тараса Шевченка 2023 року в прискореному порядку. На сьогодні, коли вже визначені переможці, коли країна чекає Указ і оголошення імен справедливо та за всіма процедурами обраних лауреатів Премії 2023 року, такі зміни мають вигляд непродуманих і деструктивних. Це підриває прозорість та виваженість процедур, пункти Положення та вагу Премії як стабільної і авторитетної інституції з чітким алгоритмом роботи. Поява нових номінацій або інші несподівані зміни в Положенні до нагородження вже визначених переможців підважує довіру до Премії як найвищої відзнаки за твори літератури та мистецтва в незалежній Україні.

Принагідно, відповідаючи на численні закиди в бік Комітету, хочемо нагадати, що ми обираємо переможців лише серед уже номінованих на Премію творів та авторів. Положення передбачає, що номінувати твори на здобуття Національної премії імені Тараса Шевченка можуть будь-які культурні інституції, а також члени Комітету та експерти Комітету. Член Комітету, експерт, культурна інституція можуть внести пропозицію щодо участі твору у конкурсі лише в одній номінації. Тож основний масив творів, які розглядаються під час конкурсу, великою мірою залежить саме від активності культурних інституцій.

Хочемо особливо наголосити, що цьогорічні лауреати, визначені внаслідок голосування 15 лютого 2023 року, були обрані у легітимний спосіб, без порушень букви і духу Премії, з дотриманням чинного Положення. Їхні твори та професійні заслуги відповідають високим стандартам головної державної премії в сфері культури. На наше переконання, цей вибір має бути зафіксований відповідним президентським Указом, який, згідно з Положенням, оприлюднюється в установленому порядку, як правило, до 9 березня року присудження Національної премії. Окрім недовіри до самої Премії як інституції, відкладення Указу також можна сприймати як недовіру до Комітету як експертної спільноти.

Важливо звернути увагу й на часовий проміжок, зазначений у Положенні: номінованими можуть бути твори, оприлюднені протягом останніх п’яти років, але не пізніше як за півроку до їх висунення на здобуття Національної премії. Окрім того, упродовж останніх років серед поданих на здобуття Премії творів – чимало мистецьких творів воєнної тематики, і вони незмінно щороку присутні в “довгому” та “короткому” списку та серед лауреатів. Загалом, Національна премія імені Тараса Шевченка, починаючи з 2014 року, – це премія воєнного часу.

Водночас ми ставимося з повним розумінням до ідеї запровадити особливу відзнаку для мистецьких творів, створених після 24 лютого 2022 лютого, аби відзначити їхній внесок у Перемогу. Вважаємо, що ця пропозиція є важливою, тому потребує ретельного продумування і планування, зокрема щодо критеріїв, процедур висунення та відбору. Йдеться передусім про окреслення прозорого і справедливого алгоритму майбутньої відзнаки.

Ми, як члени Шевченківського Комітету, вважаємо, що цей процес має відбуватися так, щоби не зашкодити існуванню та репутації Національної премії України імені Тараса Шевченка. Можливо, ініціаторам такої відзнаки доречно думати про цілком нову премію, що відповідала би заявленій меті. Інший варіант – обговорити внесення відповідних змін і нових номінацій у Положення про Національну премію України імені Тараса Шевченка до початку висунення творів на премію 2024 року.

Строк повноважень нинішнього складу Комітету становить три роки та закінчився з врученням Премії 2022 року. Члени Комітету, з огляду на організаційні виклики воєнного стану, погодилися на пропозицію, оформлену в Указі Президента України №770/2022 про те, що Комітет у чинному складі продовжить працювати під час воєнного стану та протягом двох місяців після його припинення чи скасування. Ми працюємо в засадничих інституційних рамках, де визначальними були і є прозорість та сталість правил, передбачених Положенням, і культурна цінність Національної премії імені Тараса Шевченка.

Цю позицію ми донесли до Офісу Президента та МКІП. У нинішніх обставинах, коли нас поставили перед наміром змінити правила Положення Національної премії імені Тараса Шевченка ad hoc, додати нові номінації та пришвидшити процедуру відбору, члени Комітету не бачать можливості продовжувати роботу – і складають свої повноваження.

16 березня 2023 року

Заяву підписали:

Дмитро Богомазов
    Володимир Войтенко
    Майя Гарбузюк
    Тамара Гундорова
    Ростислав Держипільський
    Римма Зюбіна
    Алла Мазур
    Люба Морозова
    Віктор Плоскіна
    Юлія Сінькевич
    Ірина Славінська
    Остап Сливинський
    Євгеній Стасіневич

http://www.knpu.gov.ua/

18. Прості цифри. Бюджет України на 2021 рік 38 млрд долларів. Податків у 2022 зібрано БІЛЬШЕ ніж 2021. Нам допомога від G-7 39 млрд, тобто ВЕСЬ бюджет.
    Висновок-грошей повно на армію, просто їх крадуть шаленими темпами. Це ви просто темпи крадівництва не усвідомлюєте
    20230325_193328.jpg 20230325_193333.jpg 20230325_193338.jpg

а де твій аватар? :)