Виховання у неповній родині

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Un.Known, 6 лют 2009.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Біда в тому, що "здорових нєт, єсть нєдообследованниє"...
    Багато насилля в сім'ях, багато скалічених. :sad:

Ггг...
    То всьо наслідки українізації: молодих росіян мало. :mocking:
    (висновок-жарт зроблено з кармових оцінок в Салуні)

• Подобається Подобається x 4
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Козо, з душі мені говорите.

Люди терплять нетерпиме з різних причин. Хтось просто боїться признатись, що потерпів фіаско на сімейному фронті, хтось переймається питанням "що люди скажуть?", а хтось боїться. Боїться зробити крок у самостійне життя. Останнє роблять частіш жінки, хоча і чоловіки не виключення.

Яка б не була причина цієї терпимості нетерпимого, вона має страшний вплив на дітей. Діти вчаться брехні. Діти отримують викривлену модель сім"ї.

Я розлучилась тому, що не хотіла, аби з мого сина виріс колись його тато. І мені байдуже, що скажуть люди, бо йдеться про мою дитину, не про їхню.

• Подобається Подобається x 9
  3. Nata

Nata Well-Known Member

Тут швидше йдеться про розуміння/нерозуміння батьком своїх обов"язків перед дітьми. Я вже писала вище, що інколи сім"я нотаріально вважається повноцінною, а насправді батько або десь закордоном або взагалі йому наплювати на виховання дитини (бо легше на дивані посидіти). Це теж ненормально.
    Хоч в будь-якому випадку страждають діти.

• Подобається Подобається x 1
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Коких ТАКих "обов'язків"?
    Мова про життя і виховання. І воно (спільне життя/виховання) або є, або нема.

• Подобається Подобається x 2
  5. Nata

Nata Well-Known Member

Буває так, що життя спільне є, а виховання - ні.

• Подобається Подобається x 2
  6. Iriska

Iriska Well-Known Member

Власне я мала на увазі саме таку ситуацію, ми говоримо про одне і те ж, тільки різними словами. Багато сімей так живуть, називаючи це "заради дітей", а діти терплять це, і з часом просто звинувачують себе, за те що їх батьки могли бути щасливими окремо одне від одного, а самі вони також могли жити інакше, якби їх батьки подумали про себе і про те що буде краще першочергово для них, бо коли щасливі батьки, то і діти щасливі. І якщо є сім*я в якій когось з батьків нема, але мама чи тато щасливі, то дитина не страждає. Адже в основному виникають проблеми, коли проблемни у дорослого і на дитину це полюбому відображається, адже навіть сумний погляд дитя відчуває. Також коли глумляться над батьком чи мамою, що він/вона такі-сякі... От звідси виникають всі біди і комплекси дітей.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)