Гм..болюча тема... Якщо глобально,то відраза до вихідних в мене з’явилась ще в класі 10-му..потім..по різному.. Років десять тому відчув,що щиро їх ненавиджу.. Так сказати..по-роботі. З Михайла починаєцця Різдво,плавно переходить в Йордан,потім глобальне похмілля до 8-го березня,яке плавно переходить у Великдень,що триває до 9-го мая. Потім похмілля,аж до літа,коли більшість втомлених "важкою працею" громадян везуть свої озаддя гріти в теплі краї. Потім "бульбокопання",коли теж ніякої роботи,бо вже інші ..гм..працюючі не працюють,а.стоячи в позі "зю" викопують бараболю,закопану ними ж весною,десь між святкуванням 1-го і 9-го травня. Поміж тим святкуєм різні "траури".... А останнім часом саме слово "вихідний",або "свято" для мене звучить як траурний марш. У виконанні великого симфонічного оркестру. З бубном. На те є причини. Особисті. Не для преси.
в кожного своє... я чекаю вихідних, щоб просто виспатися і нічого не робити, навіть мізинцем не рухати, бо так натріпаюся за робочі дні, що можу писати книжку "як жити з синдромом хронічної втоми"...
Значить Вам так більше подобається. Не кажу, що треба закидувати навчання, але особисто я тішусь, що багато пар прогулювала на пиві з друзями, і навчання в мене переважно стояло на 2 місці після особистих розваг. Не разу не пошкодувала. Все таки піти в гуртожиток до друзів чи на каток чи в кафе чи на концерт чи в парк - набагато цікавіше, ніж сидіти за книжками, для мене. Про вихідні. Стараюсь не сідати за комп, переважно валяюсь в ліжку, щось готую поїсти, але справ стільки, що відпочити мало коли вдається.. Життя рухається швидше за мене, треба його наздоганяти!
Та ну!?Ніколи б не повірила! Я ось МАЙЖЕ ніколи пари не прогулюю, і в школі уроки не прогулювала А Вихідні все рівно не люблю.Хоч вдома і тепло, затишно, смачно. та....як і в Ромка, є особисті причини їх не любити.....вже років з так...7..
А ми... кхе кхе...чим ближче було до захисту дипломного - тим більше вільного графіку. Зізнаюсь чесно організовувати масові прогули було надзвичайно легко Одним словом починаючи з третьго курсу - суцільні вихідні.
Гм..у мене сестра захворіла і на пари не пішла, так на третій день подзвонили з інституту"Ваша Наташа не ходить на пари"
По пірсінгу!) А ще ми навчаємось у різних корпусах і Наташка ніколи не ходить на підборах, а я завжди на шпильках
Электронные браслеты надо )) Alias, не обижайтесь пожалуйста, это типа шутка. А вообще можно было б воспользоваться и замутить какую нить аферу ))
Тю, чого б то я обіжалась? Все життя клонами називають) в школі інколи було, а в інституті не виходить, трохи з часом не співпадаємо
Бурно отмечали ?) Мы, например, поехали за город на одну дачку. Дело было в апреле, еще прохладно, поэтому пришлось часто греться изнутри )) Ну отметили хорошо, без эксцессов. Трудно было на следующий день, когда была военная кафедра... и надо было на норматив одевать противогаз и общевойсковой костюм химической защиты )) Девчонкам то хорошо, они на войну не ходили и спокойно спали дома
Ну ми тоже гарненько погуляли,щоправда нікуди не їздили, а відмітили як істині студенти - у гуртожитку (випросили в комендантші дозвіл).І на другий день - страшний був день, особливо ранок...але ми схитрили - ми святкували по закінченню сесії і якраз вписалися між новим роком і різдвом. Хм... здається пора робити зустріч випускників...