Вивести Україну із економічного піке здатна лише одна людина.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 2 лис 2010.

1. VladR

VladR Active Member

Сталин лично требовал расстрелять и есть на этот счет документы.
    Поощрял расстрелявших, сильно наказывал мягкотелых и т.д.
    Более того, безоговорочная власть у Сталина появилась только к 1934г., когда уже никто не мог голосовать против него на съездах, возражать ему и т.д. С этого момента он ответственен и за то, чего прямо не требовал.
    Ничего подобного в нашем случае не было.
    > В таком случае, я - "за" тоталитаризм...
    Ну видите, я, например, против.
    кроме того, я не очень понял, в чем заключается "наведение порядка", произошедшее при Януковиче? С моей т.зр. беспорядок какой был, такой и остался. То, что его стало не видно в публичном поле, ничего не улучшило, наоборот.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Врешті решт за що так зненавиділи В.Ющенка східно-хохло-малороси? За впровадження паритету. Паритету в переважній більшости сфер життя суспільства. Перш за все партитету в гуманітарній сфері. Підкреслюю, що його почали нещадно критикувати лише за несміливе намагання той паритет лише розпочати запроваджувати.

3. Аятолла

Аятолла Касым

Не только...ссылочки мои не открываются, внимательнейший ГРАНД? :)

4. ГРАНД

Справа в тому, що Ваші посилання мене не переконують. повторюю. я читаю багато чого, але не все беру на віру.

5. Аятолла

Аятолла Касым

:)) В таком случае мне не стОит стараться...наверное...

6. ГРАНД

Це Ваша особиста справа. Я звик довіряти власним очам більше ніж думкам висловленим в ЗМІ. Вірніше співставляючи те що бачу на власні очі і те про що пишуть ЗМІ, і різниця получається дуже велика.

7. Аятолла

Аятолла Касым

Иными словами: все, что Вас не устраивает - следует объявить неправдой, донецким "быдлом" или просто не обращать внимания? Что ж - эт беспроигрышная позиция, стОит признать...:)

8. ГРАНД

Ви ніяк не візьмете до толку, що Ющенко був послідовний прихильник розвитку шляхом надання широким шарам населення вудочки для власного прокорму та розвитку, а його опоненти (Янукович та Тимошенко) послідовні прихильники тримання у власних руках неводу, а широким шарам населення дозованої роздачи рибки із неводу після траління всієї території країни.
    Ваша містечковість мислення і міщанський погляд навіть на проблеми міста в якому Ви живете Вам ще аукнуться. Пізніше.

9. ГРАНД

Так. Мене не влаштовує те про що пишуть Ваші (в прямому сенсі Ваші донбасяцькі) ЗМІ, а мої очі бачать зовсім інше. От такий я незручний.
    І те що в Донецькому регіоні мешкає здебільшого ті люди яких Ви назвали польським словом, майже не спростовуютьс самі донецькі мешканці.
    В такому випадку, в чому моя провина?

Нічого не програшного на світі не існує. А моя позиція констатуюча. І те чи програшана чи безпрограшна вона, стан справ поки що не міняється.
    Хоча моя позиція переможного націоналізму і справді може претендувати на безпрограшність, бо вона прирдня.

10. Аятолла

Аятолла Касым

Так. Щас скажу своим СМИ, шоб немедленно прекратили дразнить ГРАНДа и срочно написАли правду об голодоморе из-за УПА...ой...не...не так. Об УПА поддерживающих прославление голодомора...э...в смысле скорбящими по голодомору от клятых москалей, во!:)):))

11. ГРАНД

Ваше намагання якимось чином іронізувати, виходить кастурбато і не креативно. Якось по савєцьки. А значить не переконливо. тому Ви і Ваші ЗМІ приречені на провал в найближчий історичній перспективі. Власне як і Ваша наспіх прокладена асфальтова стежка до під"їзду призначеним поповим через рік розкрошиться, але в статистиці для бидла і містечкового плебсу вона майорітиме ще років п"ять мінімум після того як зникне в калюжах і придорожньому пилу. але Ви ні на що вже впливати не зможете.

12. tanna

tanna Дуже важлива персона

:nea::negative:

От коли мені донецькі мешканці кажуть, що на Черкащині живуть тупі хохли - мені не завжди вдається їх переконати, що це не так. На жаль. Хоча я намагаюсь. :pardon:

13. ГРАНД

Вони би так не казали як би були українцями.

14. tanna

tanna Дуже важлива персона

ГРАНДЕ, ви мене загнали у глухий кут. :scratch_one-s_head: Взагалі-то я обурилась вашим висловлюванням на адресу донецьких мешканців. :ireful:

15. ГРАНД

Марно Ви обурились. Не варто. Я ж не сказав, що всі мешканці донбасу. я сказав про переважну більшість. До того ж і на моїй черкащині таких чимало. Я ж не обурююсь сам на себе за це? Чому Вас істина обурює? Вас же не обурює болючий укол під час лікування від важкої хвороби?

16. ГРАНД

Послухайте уважно слова цієї пісні.:));)
    Oy nastupala ta chorna hmara Zoloti klyuchi

http://www.youtube.com/watch?v=N1OlGJKxgTU&feature=related

17. Аятолла

Аятолла Касым

Это ВАША истина, но не общеукраинская. Сказать что большинство жителей Донецка - быдло, и в то же время эдак, шагнув назад, сказать что, мол, чего Вы переживаете, я ж не про вас говорил...гм..
    :) Возможно. У Вас чувства юмора не наблюдается вообще, уж простите, ради Аллаха...
    Мантрам не подвержен, не старайтесь...:)
    Назначенный Попов хоть что-то делает, а выбранный Черновецкий не делал НИЧЕГО. ТАКОЙ демократии - грош цена.

18. ГРАНД

Про польське слово сказали Ви, а не я. Як що вже бути точним.

Гумор гумору різні. плаский на савєцький штиб гумор мене не вражає. тому і реакція відповідна. А креатиний і іскрометний гумор я ціную.;)

Ви підвержені не мантрам, і вузько навдягеним шорам. І старатись мені не перестаратись щоб їх з Вас скинути. Вода камінь точе.;)

У Вас ще вистачає нахабства щось комусь дорікати? Ви двічі його вибирали. Ваша довіра до Черновецького прямо пропорційна Вашому ж світоглядові, і ніякий призначений Попов цього не змінить.

19. Аятолла

Аятолла Касым

Вы никогда такого не говорили? Совсем-совсем никогда? :)
    Эт типа анекдоты про москалей? Гм...
    ...а так же образовует сталактиты и сталагмиты. Посмотрим, кто крепче окажется...:)
    Я его не выбирал ни разу. Эт все одно, что сказать Вам, мол, Вы выбирали Добкина и Кернеса...не нужно юродствовать.
    Этого не понял...кому это я "дорикаю"?

20. victor4817

victor4817 Well-Known Member

Нет, дружок! Сначала нужно создать вертикаль власти. Я понимаю, что на Украине к "дважды несудимому" отношение двоякое, но другого пути у вас нет. Ось так, якось.

а де твій аватар? :)