Вивести Україну із економічного піке здатна лише одна людина.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 2 лис 2010.

1. Аятолла

Аятолла Касым

:)) Нет уж, они - соратники...раз Майдан совместно крутили. И это - первые лица в государстве(были). Даже временные союзники не должны обливать помоями друг друга в официальных заявлениях.

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

на майдані бути тисячі людей з різноманітними поглядами на життя та на політику ;)
    у тому числі: соціаліст Мороз, ультранаціоналіст (у ті часи) Шкіль, людина з незрозумілою позицією Ющенко, колишній (?) керівник регіоналів Порошенко, універсальна Тимошенко :)
    така собі солянка, не дивно, що вони між собою конфліктували

3. Аятолла

Аятолла Касым

Согласен с Вами. Тогда - вопрос. Как это сборище можно было допустить к управлению страной?

4. duncan

я Вам відкрию секрет - всі люде різні (і це прекрасно), а політичні партії лише об’єднують людей за якоюсь спільною ознакою :)

набагато гірше, коли люде однакові - це або військо, або стадо :scratch_one-s_head: :sad:

5. Аятолла

Аятолла Касым

О! Ну теперь-то я практически все тайны знаю...Вы ничем не рискуете, открывая мне сей секрет?:)):))
    А в войсковой дисциплине я не вижу ничего плохого...потому как ныне у нас практически боевые действия ведутся...с бедностью, долгами, разрушенной экономикой, отвратительным медицинским обслуживанием...не стану перечислять далее. И в этом случае нужна слаженная работа руководства страны, а не истерические вопли "мыздобулов" и "натотаков"...

6. duncan

[OFFTOP]я ще секрети знаю, тільки розкриваю їх не одразу :cool::mail1::dance:[/OFFTOP]

7. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Віськова дисціпліна повинна бути в армії. А коли її намагаються впровадити в цивільне суспільство, тоді і починаються некеровані революції і всілякий спротив. А коли її впроваджують уголовники на кшталт Януковича, то "діціпліна" впроваджується зонівська. І її чекає ще більший крах.

Ага. Тільки уряд і так званий президекнт воюють на боці бідності яка за їх активних бойових дій росте як на дріжжах, боргів які сягли історичного максимуму, зруйнованої економіки, яка руйнується ще більшими темпами (див останні рейтинги падіння, в порівнянні з популісткою Тимошенко, на яку вже нічого звалити не вдається і не вдасться), пахабного мед обслуговування (привіт комунякам).
    Ви що не бачите що донецька сявота воює на боці цих явищ? Я бачу.

У " миздобулів" була правильна стратегія максимального скорочення втручання державних структур в економіку. Чим уряд непомітніший, тим ефективніший. Донбасяцькя сявота цього не розуміє, а тому і котиться разом з країною до краху.

8. Аятолла

Аятолла Касым

Гм...посмотрим...надеюсь, этого не произойдет...:)
    Тут вновь спорный вопросик...сии долги весьма успешно набрало прошлое правительство(кстати, КУДА делись денежки от продажи "Криворожстали" и 16,5 "арбузов" от МВФ?!)...
    Нет, не вижу.
    Опять же таки...я ж - киевлянин, а Киев...э...несколько отличается от Украины. У нас в Киеве я вижу позитив...после того, как ПР пришли к власти(эт я за Попова и за строительство дорог)...

9. ГРАНД

На Аллаха надійся, але верблюда прив"язуй.а верблюди в Україні не водяться. тому і надії марні.

Слідкуйте за економічними новинами. Уряд Азарова ЧЕМПІОН по накопиченню держ. боргів, і зовнішнім запозиченням.Це офіційна інформація, яку донбасяни і не намагаються оспорити.

то спіть далі. але коли проснетесь, то багато чому здивуєтесь. Як що проснетесь.
    ;)
    я завжди боявся щоб Київ не перетворився на копію москви. але мої страхи ттаки справджуються. Я в Київі буваю вельме часто. враження самві негативні. і від киян (суцільний гопняк і глямур). А з приходм януковича і ко. - сірість і апатія. І я якумога скоріше намагаюсь втекти з столиці до уютної своєї провінції, де і люди красивіші, і розумніші і добріші, і не байдужі. А Ви про дороги, яких немає.

10. ГРАНД

Дивіться щоб не подавились від успіхів.;):))

11. duncan

[OFFTOP]у мене від киян іньші враження - кияни завше кудись дуже поспішають, порівняно зі львів’янами це особливо помітно [/OFFTOP]

12. Аятолла

Аятолла Касым

Эти дороги строятся. С приходом к власти ПР. Мне, как автомобилисту, это важно. Впрочем, это Вами может быть и незамечено, так как пока строительство идет в Киеве.
    Видимо, у Вас такие знакомые в Киеве. У меня они несколько иные.

13. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

На фоне Черновецкого, любой старший дворник будет смотреться эффективным менеджером.

14. duncan

я Вам так скажу - коли вперше потрапив до Києва (у 1998-у), то був вражений якістю доріг
    так що, якщо Ви кажете, що дороги почали будуватися від часу царювання Януковича, то у це повірити ніяк не можу
    звісно, що були і є жахливі дороги в Києві, про це розповідали мої київські родичі, але загальна картина на той час була зовсім не на користь Львова

15. Аятолла

Аятолла Касым

[OFFTOP]Открыли Гаванский мост, послезавтра - открытие развязки на Московской площади. До НГ откроют три станции метро и Жилянский мост(работают там круглые сутки).
    Чет мне не верят...може фотографии выкладывать? :) Тут, я, правда, несколько не по теме веточки... Если это будет интересно - можно новую веточку открыть...[/OFFTOP]

16. duncan

чому Ви думаєте, що це заслуга Януковича? :)
    у Львові ситуація з дорогами, водопостачанням, транспортом - поліпшилася в кілька разів, і це поліпшення було помітне ще від початку 2000-х :)
    причина цього - гроші, які з’явилися в українців, а не януковичі чи ющенки

17. andrzej

При Яныке это все заложили? В УП примерно год назад писали, что новые станции метро готовы на 90%, тоже Яныка заслуга?

А вокзал в Дарнице, как был в хрен знает каком состоянии, так в нем и оставался, по крайней мере на сентябрь этого года. Никаких признаков строительных работ я там не заметил.

18. Аятолла

Аятолла Касым

Это произошло сразу же после того, как Попов стал "рулить" в Киеве. Скоростной трамвай до этого делали 2!! года и окончания строительства не было видно! Сейчас - почти закончено. Так и со всеми объектами, о которых я говорил...

19. andrzej

Чё? Скоростной трамвай в Киеве еще при Совке был.

20. kertis

kertis миється в бані

Вы в межигорье часто ездите?:)

а де твій аватар? :)