Проти. Але не через наведені вами аргументи. В повторенні закону 6:4-7 написано: "Слухай, Ізраїлю: Господь, (Єгова) Бог наш - Господь один! І люби Господа, (Єгову) Бога твого, усім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією силою своєю! І будуть ці слова, що Я сьогодні наказую, на серці твоїм. І пильно навчиш цього синів своїх, і будеш говорити про них, як сидітимеш удома, і як ходитимеш дорогою, і коли ти лежатимеш, і коли ти вставатимеш." Як можемо бачити - навчати дітей про Бога - найперший обов"язок батьків. Але щоб його виконувати, потрібно самому знати про Єгову, а не перекладати власних обов"язків на чужих і по крові і можливо по вірі. Цитата: Допис від Opel Теоремы и формулы можно доказать. А веру - нет. Що ж це за віра, якщо її неможливо довести. Це маловір"я. Згідно листа апостола Павла до Євреїв 11:1 - "Віра - це обгрунтованне очікування того, на що надіються, очевидний доказ існуючого, хоча і невидимого."
Тільки не тут, не у цій гілці! Опель. У нас є гілки, у яких протестують проти вивчення української мови. Ті, кому оно чуже... Але живемо ми в Україні. Варто це розуміти.
Даруйте... Бойові гранати теж можна застосовувати, але мавпам краще не давати: не розуміють, навіщо вони...
Остання спроба пояснити... Нерозуміння певних осіб не означає непотрібність предмету. Ну... буває, що не розуміють... Африканцю лижі не потрібні. деякі африканці можуть розуміти потребу в лижах. Трудно.
Дані статистики кажуть, що українці – християни, в більшості... Просто часто не задумуються над джерелами, що і покликані зробити хоча б уроки знайомства з християнством в школі, і все... Право батьків інтерпретувати, розмовляти з дитиною вдома, не погоджуватись із вчителем. Але ознайомлення із цією стороною життя українців необхідне, як і народознавство, правознавство чи економіка України. А чому такі дані статистики, що багато просто віруючих без конфесії, на мій погляд, прояснює цей уривок із однієї з статей Кураєва:
2 Калиниченко - за цитату +100 Тепер постараюсь висловити власну думку. Я, в жодну випадку, не проти духовного розвитку дитини (людини), вивчення філософії, Бога, релігій і т.д. Скажу більше, по-моєму, це саме важливе, що може бути. В порівнянні з іншими вченнями - пріоритет №1. Але я проти втручання невідомо кого у внутрішній світ, ще несформованої, у різних планах, дитини.
Ну... Тоді в школу дитину не варто... Там математики, історики, мовники (дуже часто) - "невідомо, хто". І кожен втручаєцця у світ "несформованої дитини".
Вообще-то против.... хотя.... надо все-таки. А, то у нас вся религиозность сводится к походу в церковь на Пасху, после чего все нажираются, напиваются и дебоширят.