Доброго дня! Допоможіть знайти підручник для вивчення грузинської мови українською, у Львові. Готова придбати такий, що був у використанні, головне щоб якісна навчальна література. Дякую заздалегіть! ---------- Додано в 15:12 ---------- Попередній допис був написаний в 15:09 ---------- Раптом ще актуально і не для придбання, а почитати, то в бібліотеці на пл. Ринок можна взяти
Я б також не проти придбати, але здається мені, що аудіо не менш важливе для вивчення мов. Грузинську мрію вивчити давно. Усвідомлюю, що це не дуже реально, але принаймі, можна осилити основи. Сьогодні знайшла таку лекцію. http://www.youtube.com/watch?v=sIGBVEFcbtM На цифрі 6 почала тормозити, але думаю, якщо декілька разів повторю - проблем не буде. )
Гарне відео, шкода що мало))) Я вже три роки самостійно намагаюсь))) Найбільша проблема - це вимова звуків, що для нас нехарактерні, тому тут Ви праві, що без аудіо не обійтись. Але мені б хотілось і розуміти граматику, а підручники всі старі російськомовні, дуже складно вчити. Допомагає і спілкування з носіями мови, коли в них є натхнення допомагати вчити))
На ЮТьюб є більше. Крім того, автор відео на своєму сайті пропонує купити підручник з аудіо матеріалом, здається.
Так, але знову ж таки російською. Я використовую асоціативний метод для запамятовування слів, гарно діє. Та хочеться навчитись і до купи слова зв’язувати
Вы, действительно, украинка? Тогда не должно быть никаких проблем с произношением в связи с особым строением артикуляционного аппарата у украинцев. Если не верите москалю, то можете у Л.Романовой уточнить.
В мене таке враження ніби у всіх словах повторюється лише комбінація з 4-ох знаків, чи то букв. Голова перевертається від читання і все ніби одне й теж./Не в образу жителям Грузії/.
Це лише на перший погляд (чи перших 10-ть ) Я теж колись бачила десь так, але з часом і зусиллями я таки навчилась їх всі розрізняти. Може колись навчусь і правильно їх вимовляти. А якщо вірити взаємозалежності, яку наводить п. Полковник - то мало би бути легко)))