ВітКлічко vs небезпечного Бріггса

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем DIDIO, 8 жов 2010.

1. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Зате тримався,як справжній бієць:)

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А,коли їден матюгальник..ну..той...футболіста... копне єнчого в ... е-е-е...тестикули...то маєте велику радість?:sorry:
    А то каліцтво,мєждупрочім...:dntknw:
    Але,так їм і тре..ней сі менше матюганять...:ireful1:

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я хіба десь писала про це?

4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Чоловіки завжди в поєдинку лупили один одного, перепрошую, по морді кулаками. Скільки існує людство.
    Англійці перші почали робити це за правилами і в м"яких рукавичках - так з"явився бокс. У такому випадку, як з Бріггсом, йому та його секундантам треба було признати поразку. І таких наслідків не було б. Винуватий також суддя в рингу, який своїм рішенням не зупинив бій.

До речі, такі види спорту, наприклад, як хокей, не менш небезпечні насамперед тим, що там неприємності можуть з"явитися випадково, наприклад, із-за зустрічного зіткнення на швидкості. А недавні трагедії спортсменів-саночників - смерть спортсмена з Грузії, важке каліцтво росіянки?

Бокс - набагато більш контрольований. Там є можливість вчасно зупинитися. Тому ТРЕБА було зупинити бій.

---------- Додано в 06:59 ---------- Попередній допис був написаний в 06:39 ----------

Проявити техніку і удар не дав Брігсу Клічко, бо практично всі суперники Віталія Клічка в ринзі втрачають "техніку і удар".
    Повторюю, у людини "без техніки і удару" не буває понад 50 перемог, і десятків блискавичних нокаутів, як у Бріггса.

Ваше твердження, що Бріггс "несколько лет не выступал" і "пьянствовал" - невірне. Чи неправдиве. Тобто: або ви абсолютно не цікавились боксом, або свідомо пишете неправду. Тому хоч те, хоч інше - говорить про вашу необ"єктивність.

Ось тут стаття про Бріггса, де все написано чітко - він приймав участь в 2009 в світовому боксерському турне, крім того, мав три бої весною 2010 року, де нокаутував по черзі 3 суперників. Але ця стаття - не для вас. Я не хочу вас переконувати в очевидному, якщо ви його не бачите, або робите вигляд, що не бачите.

http://box.sport.ua/news/106430

Останнє редагування: 18 жов 2010
    • Подобається Подобається x 3
  5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

- Я дрался с такими легендами бокса, как Джордж Форман и Леннокс Льюис, но сегодня могу сказать, что Кличко круче Формана и сильнее Льюиса, - заявил Бриггс.

- Шеннон заслуживает уважения. Я поражен тем, как достойно он держал сильнейшие удары! - заметил боксер. - Тем не менее, я все делал правильно и с самого начала захватил инициативу, Бриггс поставил мне лишь небольшой синяк под глазом.

Виталий продаст чемпионский пояс, а Владимир - свою картину

:good:

---------- Додано в 10:36 ---------- Попередній допис був написаний в 09:28 ----------

Ще про рекорди:

• Подобається Подобається x 5
  6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Может и неверно, но это я прочитал в сети, о том что Бриггс весил 158 кг он сам сказал.
    "последний нокаут в исполнении Бриггса зрители видели давно - 4 года назад, когда он победил белоруса Сергея Ляховича и вернул титул чемпиона мира по версии Всемирной боксерской организации (WBO).

Но уже в следующем же бою американец уступил россиянину Султану Ибрагимову и надолго исчез с радара любителей бокса. Возвращение получилось интересное - после победы нокаутом над Маркусом Макги выяснилось, что Бриггс принимал допинг и результат был аннулирован. http://www.vesti.ru/doc.html?id=400363&cid=680

Так же как и вы. Я, потому что увидел унылый бой

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А Костя Цзю, якого знає весь боксерський світ, зовсім іншої думки про Кличків і Бріггса:

---------- Додано в 16:22 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ----------

Питання допінгу треба залишити фахівцям, а не російському сайту ВЄСТІ.РУ. Цей сайт пише всяку гидоту про бій. Так само, як ви. Наприклад, цей сайт повідомив, що Бріггс ... симулював обморок після бою, і стан його чудовий!
    Тобто, Бріггс, маючи після бою переломи черепа (кості орбіт обох очей), струс мозку з загрозою масивного крововиливу та розірвані ударом Кличка м"язи та сухожилля біцепса, коли Бріггс блокував удари в останньому раунді, "симулював обморок!?...
    Більш ідіотського повідомлення годі й шукати. Хіба що на сайті Боксінг.ру, серед деяких фанів валуєвих-повєткіних.

Сам Бріггс про допінг сказав так:

• Подобається Подобається x 1
  8. Тим22

Еще один пример вашей необъективности, как раз специалисты это и установили, за что и получил дисквалификацию, а спортсмены попавшиеся любят рассказывать как они принимали лекарства от простуды.

Насчет Цзю, великий конечно боксер, но ему тоже свойственно обижаться, особенно если он ставил на Кличко

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Бріггсу заборонили приймати участь у поєдинках всього на 90 днів, аж поки сліди ліків, які він приймав, не зникли. Було заявлено, що ні гормональних стероїдів, ні наркотиків - НЕ ВИЯВЛЕНО, бо він їх НЕ ПРИЙМАВ.
    В подальшому склад ліків був змінений лікарем, і подібних запитань не виникало. І що? Як це вплинуло на недавній поєдинок з Кличком!? Подібне було у Мейвезера-Пак"яо, у Чавеса. Їх що, перестали вважати боксерами? Дурня.

Перечитайте себе самі - ні в тин, ні в ворота.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну.. я б не називав Костю Дзю великим. Непоганий боксер, але не "великий".

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Тобто, оце - "непоганий"?

12. Тим22

А других видов допинга что не бывает?

А вы что не слышали что букмекеры неплохо платят за оценки экспертов?

13. Gron

Gron тафгай

То Ви мабудь забули кого, як,в якому стилі, та скільки разів він перемогав.
    Як би Хаттону непрограв був би не просто великим, а ВЕЛИЧЕЗНИМ.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну був... та все ж... Валуєв теж був чемпіоном світу... а толку?

Дзю не був незаперечним лідером у своїй категорії. Він вигравав, що кажуть "на грані"....

15. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Це коли Колюня був абсолютом ?

• Подобається Подобається x 3
  16. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Ось Костюня молодець:mocking:;)

17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Кличко був у шпиталі, де лежить Бріггс...

Як виявилось, Бріггс таки сильно отримав по башці.

Тому що він уже встиг:

1)розліпити очі
    2)провести пресконференцію в шпиталі
    3)заявити, що у нього все кльово
    4)заявити, що у нього була травмована ліва рука, тільки тому він не нокаутував Кличка
    5)заявити, що не проти "реваншу"

Тепер Бріггс чекає на операції і реабілітацію, яка займе до 2 місяців.

Думаю, що Кличко іноді жаліє, що когось жаліє... :haha:

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

а де твій аватар? :)