ВітКлічко vs небезпечного Бріггса

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем DIDIO, 8 жов 2010.

1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я б уточнив, що "мішками" їх робить в ринзі як один, так і другий Кличко. А до того їх суперники "круті пацани". Ну як Бріггс... Не ляпав би язиком - міг би чесно здатися. Ніхто йому і слова б не сказав. Те, що він витримав до кінця - дурниця з його сторони, і ідіотизм зі сторони його тренерів, які б мали викинути рушника, а також помилка рефері, який мав би зупиняти бій, коли Бріггс був не в стані "відбиватись". А таких моментів було багато.

До речі, Кличко чекав, що з кутка Бріггса викинуть рушника, бо трохи жалів Шеннона. Віталій не садист, і чудово розуміє - мясо на мордяці Бріггса всеодно відбите в фарш і повідставало від кісток. А головне - мізки Шеннона зараз в дуже нехорошому стані. Така кількість ударів такої сили - безслідно не минає. Але - бокс є бокс, Шеннона ніхто на мотузці не тягнув. І за язик - також.

---------- Додано в 03:47 ---------- Попередній допис був написаний в 03:45 ----------

Обом Кличкам ще зарано. Рівних їм поки-що не видно і не чути. Старший Кличко, незважаючи на вік - просто в чудовій формі. Молодший має набагато кращу техніку, ніж Віталій, і продовжує прогресувати. Він, мені здається, ще максимуму своїх можливостей не досяг. До речі, так каже і його тренер - колишній тренер Леннокса Льюїса.

Останнє редагування: 17 жов 2010
    • Подобається Подобається x 3
  2. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Дивлюсь повтор...:blush:
    Ціувіо,хто виграє:dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  3. inform@tor

inform@tor New Member

Так того Брігса вихваляли, особливо у фільмі беспосередньо перед боєм, а тут на тобі - все як завжди, побоїще.

4. Kost

Але ж дотримався до кінця бою:)

5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А я боем неудовлетворен, Бригс просто клоун, но очень живучий, Кличко все 12 раундов просто тупо бил его, но в нокдаун не смог отправить, значит сила в руках уже не та. Вобщем скучный бой

6. Kost

Але ж виграв:)

7. DVS

DVS Member

Мама сказала "Шота мужік зазнався" =))))))
    Вже аж нецікаво стало дивитись бокс...то бояться до бою, то під час бою починають....

8. Kost

То про кого?

9. Тим22

Да, но хочется увидеть супербой, как во времена Мохамеда Али, Фрезера, Формена или хотя бы Льюиса

10. Kost

Цих боксерів вже нема:mocking:
    Залишилися брати Клички,але один проти одного вони не хтять...:sad:

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Мене зараз тапками закидають....

Не розумію я того мордобою...

12. Kost

:babruysk::ireful1:

13. Un.Known

14. Kost

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ну,от я не можу зрозуміти,як купа здорових хлопунів гонят за їдним нещасним бальоном,нещадно го" копаючи і при тому страшно матюганяться...:sad:
    Але,ще більше не можу зрозуміти тих,хто на то сі дивит і по ногах пісяє від радощів...:sorry:
    Ну,не розумію і всьо...:dntknw:
    Бокс - то цілком єнча справа...:nea:

• Подобається Подобається x 1
  16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

О, а кажете - не розумієте... :haha:

---------- Додано в 19:23 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ----------

Ваше неудовлетворение носит необоснованный характер. Бриггс выиграл 51 бой, из них 45 нокаутом, из 45 нокаутов свыше 30 на первых 3-х минутах. Он имел 5 поражений и 1 ничью... А то, что он не упал - это не "слабые удары" Кличко, это огромный опыт и воля Бригса, за которые он платит здоровьем.

Ну ось, я просто чекав, що буде така хєрня з тим Бріггсом... Що безслідно це не мине...

17 хвилин тому стало відомо - БРІГГС В РЕАНІМАЦІЇ...СИТУАЦІЯ КРИТИЧНА...

• Подобається Подобається x 3
  17. Kost

Шенні,тримайся:)
    Не дивлячись на усе,я відкрив для себе нового боксера,ще й бійця як бачимо.

18. Тим22

Американский боксер Шеннон Бриггс, который проиграл бой украинцу Виталию Кличко, после осмотра у врача был переведен в палату интенсивной терапии университетской клиники Гамбурга.

Как сообщает Allboxing.ru, у боксера были диагностированы переломы стенок орбит обоих глаз. Также Шеннон повредил связки и мышцы руки. В ближайшее время боксер пройдут курс лечение в клинике. По мнению авторитетных врачей бой должен был остановлен после 10 раундов из-за плохого состояния американского боксера к тому моменту, однако этого не произошло."

А куда смотрели судья и секунданты?

DIDIO, мало ли что он выигрывал, он несколько лет не выступал, пьянствовал, вес доходил до 150 кг. Потом бабки закончились, решил сыграть роль клоуна, заработать на этом, вы что не видели что у него ни техники, ни удара

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Брігса неможливо в чомусь звинувачувати. Він справжній мужик. Не те, що баба Хей і баба Повєткін. Толку з їх техніки, коли в душі вони зайці?

• Подобається Подобається x 2
  20. Un.Known

Не розумію, бо одне діло - техніка, майстерність, друге - коли людину просто вбивають, ще й керуючись якимись правилами.

Дивно, що бої псів нелегальні у багатьох країнах, про нелюдяність говориться, а от коли у рингу самі люди - то вже ми цивілізовані дуже, транслюємо це на весь світ...

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)